Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:44

1982 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз тотално загубих следата, та..сельо като си докара АД-то и взима издръжката на нашия отбор, с чисто спортния клуб литекс следва ли некво обединение

Докара ли си АД-то, то това е Литекс, няма ЦСКА.

господинчовци, от ЦСКА и Литекс взимат най доброто (тоест фактически се обединяват) а каквото остане го пращат в Литекс или кой където му видят очите, а юридически как ще се регистрират нещата това е работа на юристите на Гриша Ганчев
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 22:44

1982 написа:
mistreated написа:
Аз ли не знам що е търговска марка? :lol: :lol: :lol:

Очевидно да, за да ми обясняваш, че била носител на история..... най-малкото, ако беше така, търговската марка ПФК ЦСКА АД, барабар с емблемата си, би била носител само на историята на ФК ЦСКА от 1999-а до 2013-а година ... преди това такава търговска марка няма, т.е. и да ви я купи Гришата, взимате само историята от 1999-а насам. :lol: :lol:

Каква е тая глупост, която си написал? Ти изобщо четеш ли какво пишеш сам?
Посочи ми къде съм написал, че марката е носител на историята! Марката е тази, която различава ЦСКА от всички други футболни клубове. Марката е тази, която дава право на някой да се нарича ЦСКА. Марката е тази, която дава право да се сложи и емблемата на ЦСКА на фланелките.
Когато отборът излезе в червено, с емблемата на ЦСКА на фланелките и най-важното - феновете са там и скандират ЦСКА, никой не може да ме убеди, че това е различен отбор.
А колко са ми ясни търговските марки, търговския или счетоводния закон и т.н., едва ли точно на теб ще тръгна да обяснявам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 22:46

Futbolen_istorik написа:
1982 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз тотално загубих следата, та..сельо като си докара АД-то и взима издръжката на нашия отбор, с чисто спортния клуб литекс следва ли некво обединение

Докара ли си АД-то, то това е Литекс, няма ЦСКА.

господинчовци, от ЦСКА и Литекс взимат най доброто (тоест фактически се обединяват) а каквото остане го пращат в Литекс или кой където му видят очите, а юридически как ще се регистрират нещата това е работа на юристите на Гриша Ганчев

точно юредически е важно как ще бъдат направени нещата, защото те остават в историята. кой играч къде отива слабо ме интересува
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:47

1982 написа:
Futbolen_istorik написа:Без ничия помощ, другия път, президента на БФС по това време узаконява обединението (неправомерно) понеже му е кум Филип Данаилов който е ръководител на Берое, 4-ма са главнодействащите лица: Станислав Танев (президент на Олимпик), Боян Станков (президент на Берое), Филип Данаилов (член на УС на Берое и кум на Иван Славков) и Иван Славков ( президент на БФС), без нито един от тия 4-мата нямаше да е факт обединението

Стига с това обединение, ТЗ не познава подобен акт. Питам те, какво имаме - сливане или вливане ??

имаме създаване на АД, така ли не запомни че точно в този момент се създават АД-тата на всички професионални клубове
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:48

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:значи регистрираното АД на всеки клуб е юредическото наименование на клуба през закона. но това АД според мен не притежава автентичността на дадения клуб, или я наследява, а се сменят само собствениците ??

Виж, всеки клуб осъществява два вида дейност - футболна и търговска. Клубът е един, подчертавам го ясно. Но е регистриран по Търговския закон като АД (иначе не би имал право да осъществява търговска дейност), а в БФС като Футболен клуб. (това касае футболната му дейност)

Двете регистрации - ФК и АД, са неразривно свързани. И затова наредбите и правилниците на БФС се съобразяват и с ТЗ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:49

Futbolen_istorik написа:господинчовци, от ЦСКА и Литекс взимат най доброто (тоест фактически се обединяват) а каквото остане го пращат в Литекс или кой където му видят очите, а юридически как ще се регистрират нещата това е работа на юристите на Гриша Ганчев

Ходи го обясни на УЕФА как ще стане това ..... то бива фантазии, ама ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 22:52

незнам аз ли съм тъп или кво, ама те, 182 страници четене вече и след сумати въпроси от моя страна, аз продължавам да не знам кво се случва около мен, заеби
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 11 юни 2013 22:52, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:52

mistreated написа:Посочи ми къде съм написал, че марката е носител на историята! Марката е тази, която различава ЦСКА от всички други футболни клубове. Марката е тази, която дава право на някой да се нарича ЦСКА. Марката е тази, която дава право да се сложи и емблемата на ЦСКА на фланелките.

Ти ми пишеш за някаква морална марка, някакви морални казуси ....

mistreated написа:А колко са ми ясни търговските марки, търговския или счетоводния закон и т.н., едва ли точно на теб ще тръгна да обяснявам.

Не е и нужно да ми обясняваш, то се видя колко знаеш ....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2013 22:54

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:незнам аз ли съм тъп или кво, ама те, 182 страници четене вече и след сумати въпроси от моя страна, аз продължавам да не знам кво се случва около мен, заеби

Абсолютно никой не знае какво се случва. Това не пречи всеки от нас да демонстрира колко е добър като юрист, макро- и микро-икономист, та дори и оракул. :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:55

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:точно юредически е важно как ще бъдат направени нещата, защото те остават в историята. кой играч къде отива слабо ме интересува

Юридически ЦСКА и Литекс нито ще се сливат, нито вливат. Нито юридически, нито никак.

Върни се в “Архив”