Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:15

1982 написа:
Futbolen_istorik написа:кой го интересува ТЗ и формулировките в него, футболните клубове се обединяват, ти от футбол не разбираш, а си тръгнал да се правиш на юрист

Досега няколко дена обяснявах на едни, че футболните клубове не са само търговски дружества, ами и футболни клубове, сега трябва и на този да му обяснявам обратното - че футболните клубове са също така и търговски дружества. :lol: :lol: :lol:

Е не мога повече, предавам се. :lol: :lol: :lol:

Разбира се че ще се предадеш, пред мен няма да можеш да си избиеш комплексите
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:17

Futbolen_istorik написа:Льольо днес важи ТЗ утре може да важи космическия, футболните традиции не са обвързани с регистрациите им, до 1934г. клубовете не са били юридически дружества, от 1934г. ги задължават и какво правим преди 1934г. като няма нито един юридически регистриран клуб

А 1999-2000 дали не е важал ТЗ, хм ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:20

Futbolen_istorik написа:въздухарчо иди и провери, няма място което да не съм проверил в цялата страна

Така е, така е, БФС води история на българския футбол от 1985-а насам, преди това никой не знае какво е било, всичко е унищожено ... няма архив.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:22

Futbolen_istorik написа:
1982 написа:
Futbolen_istorik написа:кой го интересува ТЗ и формулировките в него, футболните клубове се обединяват, ти от футбол не разбираш, а си тръгнал да се правиш на юрист

Досега няколко дена обяснявах на едни, че футболните клубове не са само търговски дружества, ами и футболни клубове, сега трябва и на този да му обяснявам обратното - че футболните клубове са също така и търговски дружества. :lol: :lol: :lol:

Пред чудовищната ти глупост, всеки би се предал. Попитах те нещо елементарно - каква форма на връзка са осъществили Олимпик и Берое според ТЗ, но ти избълва една камара тъпотии дотук, нищо не ми отговори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2013 22:24

Futbolen_istorik написа:Льольо днес важи ТЗ утре може да важи космическия, футболните традиции не са обвързани с регистрациите им, до 1934г. клубовете не са били юридически дружества, от 1934г. ги задължават и какво правим преди 1934г. като няма нито един юридически регистриран клуб

Прав си, пич.... успехите на ЦСКА нямат нищо общо с регистрацията им.Естествено, без да са регистрирани, те участват в ЕКТ и то с успех.Всъщност, колко клуба, без да са регистрирани участват в първенствата?Сигурно си наясно, като историк.

създава се ФК, има учредителен протокол и съдебна регистрация, но според твоите правила това е неправомерно :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 22:26

Аз тотално се отказвам да обяснявам вече каквото и да било на такива дебели кратуни. Марката не носела нищо, клубове щели да си купуват (нищо, че да купиш клуб значи да купиш и АД-то, с което е регистриран). Марката не можела да служи за обезпечение, нищо, че по търговския закон и закона за счетоводството това е нематериален дългосрочен актив на фирмата, с който естествено МОЖЕ да се обезпечава задължение, защото струва пари.
Писна ми да слушам едни и същи латерни. Ровете си в лайната, създавайте си клубове, купувайте си лицензи във В група, А окръжна или където искате.
Вие не можете да разберете най-важното, че ЦСКА е там, където са и феновете на ЦСКА. Аз ще бъда на Българска армия, а вие ходете където и когато си искате.
Това е последното ми мнение в тази тема, просто няма смисъл.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:26

1982 написа:
Futbolen_istorik написа:
1982 написа:

Пред чудовищната ти глупост, всеки би се предал. Попитах те нещо елементарно - каква форма на връзка са осъществили Олимпик и Берое според ТЗ, но ти избълва една камара тъпотии дотук, нищо не ми отговори.

точно в този момент когато се обединиха през 1999г. всички клубове се пререгистрираха от СНЦ-та в АД-та, всички ПФК-та са АД-та от 1999г. новоосновани АД-та, стига си се излагал
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:27

Завръщането на легендарния отбор стана благодарение на благородния жест и упоритостта на един старозагорец- Станислав Танев, който дотогава беше президент на Олимпик Тетевен. Цели три години бившият борец с интересен прякор “Камилата” правеше неуспешни опити да възкреси футбола в града на липите и всеки път на пътя му заставаше БФС. Едва на четвъртия път успя да обедини Берое с Олимпик и то отново с много труд и желание без ничия помощ. Заради протакането от страна на БФС и опитите им да се блокира обединението бе решено Олимпик Тетевен да бъде преместен в Стара Загора и преименуван на Олимпик-Берое и така да играе на стадиона под Аязмото. На 7 август с оглушителен рев от 18 000 зрители беше посрещнат отбора на Олимпик-Берое с президент Станислав Танев и основни акционери Станислав Танев и Страхил Димчев.

Това е дори още преди "обединението". :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:30

mistreated написа:Аз тотално се отказвам да обяснявам вече каквото и да било на такива дебели кратуни. Марката не носела нищо, клубове щели да си купуват

Ти специално нищо не можеш да обясниш на никого, понеже дори не знаеш що е то търговска марка, за какво служи и какви права носи със себе си. Така, че по-кротко с квалификациите.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 22:32

1982 написа:
mistreated написа:Аз тотално се отказвам да обяснявам вече каквото и да било на такива дебели кратуни. Марката не носела нищо, клубове щели да си купуват

Ти специално нищо не можеш да обясниш на никого, понеже дори не знаеш що е то търговска марка, за какво служи и какви права носи със себе си. Така, че по-кротко с квалификациите.

Аз ли не знам що е търговска марка? :lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”