Русия, завзе блокпост!
http://youtu.be/f9gnlWAFHco
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Последна промяна от FLANKER на 23 авг 2014 04:49, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

dunavfc написа:Сериозно очаквах доста повече....
Още с първият си отговор ме срази, затова и не мисля, че има смисъл да продължаваме нататък
И аз
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
FLANKER написа:Русия, завзе блокпост! И Забележете! ГОВОРИМ ЗА СЪВРЕМЕННА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ
За мен е Русия!!!!Бравоооо!!!!
Е, не така, моля те
Последна промяна от CTAHKO на 23 авг 2014 04:49, променено общо 1 път.
Трудно ще ме сложиш където и да е било, като гледам, как се аргументираш и как размишляваш...
http://youtu.be/f9gnlWAFHco
Русия, завзе блокпост !!!бравоо!
Русия, завзе блокпост !!!бравоо!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

dunavfc написа:Трудно ще ме сложиш където и да е било, като гледам, как се аргументираш и как размишляваш...
dunavfc написа:? САЩ е номер 1 във всяко едно отношение и аз мога да го докажа с аргументи, а не с болни фантазии. Образование, Здравеопазване, Армия , Икономика , Човешки права и т.н. и т.н.
Хайде двай бе, мойто патенце
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=trTgj5BcBuI[/youtube]
Фланкер, специално за теб
П.П. Като искаш да постваш нещо от тубата, има си опция, където можеш да си пускаш плеяра от Ю туб
Фланкер, специално за теб
П.П. Като искаш да постваш нещо от тубата, има си опция, където можеш да си пускаш плеяра от Ю туб
За теб, няма аргументи, няма факти, ти си неспособен за диалог, диспут или какъвто и да е било смислен разговор.
Ти отговаряш на аргументите като 5-то класник, който е останал да повтаря класът. Американските университети не били добри, били само за синчета на конгресмени, дъра-бъра, баси дори пенсионерите пред моят блок не говорят толкова елементарни разговори. Целият свят признава качеството на американското образование, само нашият хасковлия Станко не благоволи....И с такъв човек да дискутирам ? Да се аргументирам ? Губене на време...
Ти отговаряш на аргументите като 5-то класник, който е останал да повтаря класът. Американските университети не били добри, били само за синчета на конгресмени, дъра-бъра, баси дори пенсионерите пред моят блок не говорят толкова елементарни разговори. Целият свят признава качеството на американското образование, само нашият хасковлия Станко не благоволи....И с такъв човек да дискутирам ? Да се аргументирам ? Губене на време...
dunavfc написа:За теб, няма аргументи, няма факти, ти си неспособен за диалог, диспут или какъвто и да е било смислен разговор.
Арргументи и факти, МОМЧЕЕЕЕ
CTAHKO написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=trTgj5BcBuI[/youtube]
Фланкер, специално за теб![]()
Станко,ГОЛЯМ СИ!!!!!