Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2014 04:43

Русия, завзе блокпост!
http://youtu.be/f9gnlWAFHco
Последна промяна от FLANKER на 23 авг 2014 04:49, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:47

dunavfc написа:Сериозно очаквах доста повече....
Още с първият си отговор ме срази, затова и не мисля, че има смисъл да продължаваме нататък ;)

И аз ;) Както казах "ЛЕКА ВЕЧЕР" :!: Не видях аргументи, не видях факти...благодаря за което ;) Лекичко по тъча и да те няма, докато не съм те наврял в кучи гъз, щото един факт не видях нещо от теб :roll: :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:48

FLANKER написа:Русия, завзе блокпост! И Забележете! ГОВОРИМ ЗА СЪВРЕМЕННА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ
За мен е Русия!!!!Бравоооо!!!!

Е, не така, моля те :oops: Не толкова грубо, че влаха ей сега ще хване пътя 8-) Не бива да го губим като клиент 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 23 авг 2014 04:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 04:49

Трудно ще ме сложиш където и да е било, като гледам, как се аргументираш и как размишляваш...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2014 04:51

http://youtu.be/f9gnlWAFHco
Русия, завзе блокпост !!!бравоо!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:52

dunavfc написа:Трудно ще ме сложиш където и да е било, като гледам, как се аргументираш и как размишляваш...

dunavfc написа:? САЩ е номер 1 във всяко едно отношение и аз мога да го докажа с аргументи, а не с болни фантазии. Образование, Здравеопазване, Армия , Икономика , Човешки права и т.н. и т.н.

Хайде двай бе, мойто патенце 8-) Давай да те видим, до къде ще ти стигнат силичките 8-) Само да не са до "Дунав мост" 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:57

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=trTgj5BcBuI[/youtube]

Фланкер, специално за теб :!:

П.П. Като искаш да постваш нещо от тубата, има си опция, където можеш да си пускаш плеяра от Ю туб :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 04:58

За теб, няма аргументи, няма факти, ти си неспособен за диалог, диспут или какъвто и да е било смислен разговор.
Ти отговаряш на аргументите като 5-то класник, който е останал да повтаря класът. Американските университети не били добри, били само за синчета на конгресмени, дъра-бъра, баси дори пенсионерите пред моят блок не говорят толкова елементарни разговори. Целият свят признава качеството на американското образование, само нашият хасковлия Станко не благоволи....И с такъв човек да дискутирам ? Да се аргументирам ? Губене на време...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 05:02

dunavfc написа:За теб, няма аргументи, няма факти, ти си неспособен за диалог, диспут или какъвто и да е било смислен разговор.
Ти отговаряш на аргументите като 5-то класник, който е останал да повтаря класът. Американските университети не били добри, били само за синчета на конгресмени, дъра-бъра, баси дори пенсионерите пред моят блок не говорят толкова елементарни разговори. Целият свят признава качеството на американското образование, само нашият хасковлия Станко не благоволи....И с такъв човек да дискутирам ? Да се аргументирам ? Губене на време...

Арргументи и факти, МОМЧЕЕЕЕ :!: Празни приказки не ми се четат ;) Даваййййй. Тъкмо беше почнал да ни бориш с аргументи и факти 8-) Какво ти стана и аз не знам :lol: Аман от амтьорчета, дето ги няма на картата даже :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2014 09:00

CTAHKO написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=trTgj5BcBuI[/youtube]

Фланкер, специално за теб :!:

П.П. Като искаш да постваш нещо от тубата, има си опция, където можеш да си пускаш плеяра от Ю туб :)

Станко,ГОЛЯМ СИ!!!!!
Изображение

Върни се в “Архив”