Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BigBrother
- Контакти:
Re: Ясно е новото име на ЦСКА. "ЦСКА 1923"
те в Спортал са излъгали и от 24 часа също .. специално за да заблудят такива умници като вас 

- Futbolen_istorik
- Контакти:
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
1982 написа:Futbolen_istorik написа:1982 написа:Futbolen_istorik написа:проучил съм всичко многознайко
И какво проучи, каква форма на обединение установи ??
Берое и Олимпик (Стара Загора) се обединяват през 1999г. и създават АД, както през 1999г. всички професионални клубове създадоха АД-та и оставиха в регистрите СНЦ-тата си
Пич, термин обединение няма. Нали това те пратих да провериш ?! Обединение е общ лаф, между нас си, има вливане, сливане, отделяне, разделяне .... това те питах, айде бЕгай пак да четеш.
точно обединение е термина, футболните клубове фактически се обединяват, не ме карай да ти качвам статии от обединения от памти века
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"
Futbolen_istorik написа:ха-ха-ха-ха-ха в търговския регистър, голям фантазьор излезе, ходил ли си в търговски регистър, ха-ха-ха локумаджия
Ти въобще четеш ли нещата, на които отговаряш или си праскаш ей така ??! Контрира ме, че футболната история у нас не се водела от БФС, затова те пратих да провериш в търговския регистър, сигурно там се намират наредбите, правилниците и статистиките на българския футбол ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Futbolen_istorik написа:точно обединение е термина, футболните клубове фактически се обединяват, не ме карай да ти качвам статии от обединения от памти века
Качи ми от ТЗ формулировката за обединение. Ама не сливане, вливане и т.н., а искам да прочета при обединение какво сеслучва точно.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Futbolen_istorik
- Контакти:
1982 написа:Futbolen_istorik написа:ха-ха-ха-ха-ха в търговския регистър, голям фантазьор излезе, ходил ли си в търговски регистър, ха-ха-ха локумаджия
Ти въобще четеш ли нещата, на които отговаряш или си праскаш ей така ??! Контрира ме, че футболната история у нас не се водела от БФС, затова те пратих да провериш в търговския регистър, сигурно там се намират наредбите, правилниците и статистиките на българския футбол ...
нищо никъде не се намира, никой нищо не е събирал, в областните клонове на БФС протоколите от срещите в областната група се пазят до 3 години назад и после се унищожават, ако не са статистиците и футболните историци нищо няма да има
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"
Re: Честито на победителите и горчиво!
Според теб може ли Литекс да притежава ЦСКА, като същевременно и Литекс да си играе в А група ??
Futbolen_istorik написа:нищо никъде не се намира, никой нищо не е събирал, в областните клонове на БФС протоколите от срещите в областната група се пазят до 3 години назад и после се унищожават, ако не са статистиците и футболните историци нищо няма да има
Аха, и БФС ако искат да проверят каква им е била наредбата за сезон 1983/84, няма къде да проверят. Те архив нямат, всичко се унищожава ....
- ПортугалецКамикадзе
Re: Ясно е новото име на ЦСКА. "ЦСКА 1923"
BigBrother написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=201208Съдът призна ЦСКА за официален наследник на АС-23
eто специално за умниците и феновете на административните .. или пак ще се направите на нечули-неразбрали, ЦСКА е наследник на АС 23 така че можем с гордост да си носим годината на основаването след името![]()
айде улево на разбирковците
Честито! Официално наследявате още едно 7:1 и едно 6:0. Само че не в контроли, а в мачове за първенството

Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
Futbolen_istorik написа:1982 написа:Futbolen_istorik написа:ха-ха-ха-ха-ха в търговския регистър, голям фантазьор излезе, ходил ли си в търговски регистър, ха-ха-ха локумаджия
нищо никъде не се намира, никой нищо не е събирал, в областните клонове на БФС протоколите от срещите в областната група се пазят до 3 години назад и после се унищожават, ако не са статистиците и футболните историци нищо няма да има
Ти си един историк.. Херодот вода ще ти носи и краката ти ще мие

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Futbolen_istorik
- Контакти:
1982 написа:Futbolen_istorik написа:точно обединение е термина, футболните клубове фактически се обединяват, не ме карай да ти качвам статии от обединения от памти века
Качи ми от ТЗ формулировката за обединение. Ама не сливане, вливане и т.н., а искам да прочета при обединение какво сеслучва точно.
кой го интересува ТЗ и формулировките в него, футболните клубове се обединяват, ти от футбол не разбираш, а си тръгнал да се правиш на юрист