Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Здравей война! 
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

СЕГА???
Москва заявява, че няма намерение повече да се помирява с бедственото положение на хората, живеещи в протестиращите югоизточни региони на Украйна.
„Да се апелира сега към нормите на международното право, които винаги сме спазвали, спазваме и ще спазваме, значи да се прехвърли проблеми от болната на здравата глава. Ние действаме в пълно съответствие с нормите на международното хуманитарно право”, се говори в заявление на заместник-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков за ситуацията около началото на доставки на руска хуманитарна помощ в югоизточните региони на Украйна.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_08_2 ... ajna-4919/
„Да се апелира сега към нормите на международното право, които винаги сме спазвали, спазваме и ще спазваме, значи да се прехвърли проблеми от болната на здравата глава. Ние действаме в пълно съответствие с нормите на международното хуманитарно право”, се говори в заявление на заместник-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков за ситуацията около началото на доставки на руска хуманитарна помощ в югоизточните региони на Украйна.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_08_2 ... ajna-4919/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: СЕГА???
Бойци за съвременна демокрация,къде сте? Сега да ви видя!
Бог да ни е на помощ ,ако е истина!
Бог да ни е на помощ ,ако е истина!

Путинова Русия клекна пред САЩ и ЕС 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Путинова Русия клекна пред САЩ и ЕС
Стефани,ако е истина

stefani написа:Путинова Русия клекна пред САЩ и ЕС
Ааааааааааааахахахахахахахахахаххахахахахахахааххаааааа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
http://youtu.be/x1tmfINjY1U
Това,което бе тренировка за тях ,това ще е ТСВ!(ЕВРОГЕЙСКИ ГЛУПАЦИ,КЪДЕ СТЕ БЕ????)
Това,което бе тренировка за тях ,това ще е ТСВ!(ЕВРОГЕЙСКИ ГЛУПАЦИ,КЪДЕ СТЕ БЕ????)

Възможен удар над Русия
? Не ставайте смешни!
Русия ще си позволи всичко,срещу всеки!
/Решетников/
2012Г.
Русия ще си позволи всичко,срещу всеки!
/Решетников/
2012Г.

Колега, сигурно съм те питал, нямам как, но пак ще попитам, ти как виждаш Русия срещу целият свят в една война ? За мен лично САЩ са им напълно достатъчни, но ти разбира се, няма да приемеш моето мнение, но как виждаш Русия срещу САЩ, Европа , Япония , Канада , Израел и т.н. ?
Много патос влагаш, когато говориш за военната мощ на Русия, но имам силни съмнения, че реалността е същата. През целият си живот наблюдавам технологичното развитие и на САЩ и на Русия и сравненията ми се струват смешни и безпочвени, но ти си знаеш...
Много патос влагаш, когато говориш за военната мощ на Русия, но имам силни съмнения, че реалността е същата. През целият си живот наблюдавам технологичното развитие и на САЩ и на Русия и сравненията ми се струват смешни и безпочвени, но ти си знаеш...
dunavfc написа:Колега, сигурно съм те питал, нямам как, но пак ще попитам, ти как виждаш Русия срещу целият свят в една война ? За мен лично САЩ са им напълно достатъчни, но ти разбира се, няма да приемеш моето мнение, но как виждаш Русия срещу САЩ, Европа , Япония , Канада , Израел и т.н. ?
Дунав ,Русия няма аналог!(във военно отношение)
П.П. Ще ме прощаваш,но не съм бил ерген от 2г.
Жив и здрав