ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот KAT90 » 01 юли 2016 12:57

1982 написа:Това са двуклетъчни същества, оня се гаври с ЦСКА, те само се чудят каква глупост да си изсмучат от пръстите, за да го оправдаят.

Аз за двуклетъчни същества не съм чувал.Има прокариоти и еукариоти.Може би ме причисляваш към еукариотите.Здраве да е.Но да падаш на нивото да се съгласяваш с подуенец при положение, че е обяснено, то аз бих те причислил към прокариотите.Все пак мозъкът трябва да се използва за мислене, най-вече дедуктивно, за да разбираме заобикалящата ни среда, а не да сме на фотосинтеза.Паразитите обичат да живеят в симбиоза.Подкрепят се взаимно. Светът е съставен от хищници и жертви.Ти избираш от кои да си.Купувай евтино, продавай скъпо! Това е нещото, което разграничава хищника хомосапиенс от жертвата хомосапиенс.Не че очаквам да ме разбереш!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 01 юли 2016 13:05

да обобщим.... единственият шанс ЦСКА да съществува.... със сичките си титли и история.... е договорът за концесия да остане непроменен.... в момента в който министърът прехвърли договора на друго дружество.... ЦСКА ще бъде ликвидиран.... и всички успехи и титли.... отиват в историята.... със свито сърце.... ще чакам да видя какво ще се случи.... :cry:

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 01 юли 2016 13:07

KAT90 написа:Аз за двуклетъчни същества не съм чувал.Има прокариоти и еукариоти.Може би ме причисляваш към еукариотите.Здраве да е.Но да падаш на нивото да се съгласяваш с подуенец при положение, че е обяснено, то аз бих те причислил към прокариотите.Все пак мозъкът трябва да се използва за мислене, най-вече дедуктивно, за да разбираме заобикалящата ни среда, а не да сме на фотосинтеза.Паразитите обичат да живеят в симбиоза.Подкрепят се взаимно. Светът е съставен от хищници и жертви.Ти избираш от кои да си.Купувай евтино, продавай скъпо! Това е нещото, което разграничава хищника хомосапиенс от жертвата хомосапиенс.Не че очаквам да ме разбереш!
[/quote]

Писан, да разбирам ли, че хищниците като Томов и Титан са късали живо месо от феновете (жертвите) и ЦСКА в продължение на дълъг период от време. И вие понеже сте лесна плячка, сега се умилквате около нов хищник, ака ГанЙо Ганчев. С надеждата, че добрият лъв ще се смили над мишките жертви и ще ги защитава :mrgreen: Няма такъв филм в природата, хищника така ще ви захапе пак скоро! Временно ви е оставил да глозгате малко мърша, но като огладнее няма да му пука много за вас :lol:
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 юли 2016 13:09

Мани ти това,ами давай да се организираме и да ходим да гледаме утре контролата в Австрия

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2016 13:09

KAT90 написа:Но да падаш на нивото да се съгласяваш с подуенец при положение, че е обяснено, то аз бих те причислил към прокариотите.

Виж какво, аз моето мнение не си го градя на база това, дали подуенци ще са съгласни с мен или не, това е невероятно първосигнално и елементарно мислене. Какво да направя, като повечето от тях са на едно мнение с мен по темата, да си плюя на честта и принципите, и да припозная Литекс ли ??! Само за да съм контра на подуенци .....

А обяснението ви не се нуждае от коментар дори, толкова е зле съшито.
Последна промяна от 1982 на 01 юли 2016 13:10, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 01 юли 2016 13:13

Sith написа:
KAT90 написа:Аз за двуклетъчни същества не съм чувал.Има прокариоти и еукариоти.Може би ме причисляваш към еукариотите.Здраве да е.Но да падаш на нивото да се съгласяваш с подуенец при положение, че е обяснено, то аз бих те причислил към прокариотите.Все пак мозъкът трябва да се използва за мислене, най-вече дедуктивно, за да разбираме заобикалящата ни среда, а не да сме на фотосинтеза.Паразитите обичат да живеят в симбиоза.Подкрепят се взаимно. Светът е съставен от хищници и жертви.Ти избираш от кои да си.Купувай евтино, продавай скъпо! Това е нещото, което разграничава хищника хомосапиенс от жертвата хомосапиенс.Не че очаквам да ме разбереш!

Писан, да разбирам ли, че хищниците като Томов и Титан са късали живо месо от феновете (жертвите) и ЦСКА в продължение на дълъг период от време. И вие понеже сте лесна плячка, сега се умилквате около нов хищник, ака ГанЙо Ганчев. С надеждата, че добрият лъв ще се смили над мишките жертви и ще ги защитава :mrgreen: Няма такъв филм в природата, хищника така ще ви захапе пак скоро! Временно ви е оставил да глозгате малко мърша, но като огладнее няма да му пука много за вас :lol:[/quote]

Пинокио, Титан и Лупи нищо не са продали скъпо.Те го продадоха още по-евтино.Когато купуваш даден дериват, ти го правиш с надеждата той да поскъпне, за да го продадеш на по-висока цена и да си на печалба!
Напомняш ми на кашкай!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 13:22

Айде и Момчел Цветанов напуснал, то остана ли някой автентичен? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 юли 2016 13:54

Някакви новини около базите, Припознавачи ??? Кралев кога бури договора ???

Нали мача беше свирен , кво става ?!

КироВарна
Контакти:

Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?

Мнениеот КироВарна » 01 юли 2016 13:56

Истинското ЦСКА е в Москва!!!Софийското,което натрупа титли и купи под шапката на комунистите е българизация,а етрополско-ловешкия хибрид е циганизация!!!Иначе сме тръгнали към Европа,но аз мисля,че по този път никога няма да стигнем!!!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 01 юли 2016 13:56

W84me написа:Айде и Момчел Цветанов напуснал, то остана ли някой автентичен? :mrgreen:

:mrgreen:

Чистиме се... тоя е бил в Литекс...
:roll:

Абе "вие" не напуснахте ли вече А-група ???... или го раздавате "покерджии" и "блъфьори" ???

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”