THE G.A.M.E написа:megan fox написа: Коментатора е кретен
Няма две мнения по-въпроса ...
Какво да се очудваме - Момчил Манчев ...![]()
Тоя Алонсовист ми скъса нервите в ГП на Австралия ...
Аз затова се радвам, че гледам формулата в нета.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:megan fox написа: Коментатора е кретен
Няма две мнения по-въпроса ...
Какво да се очудваме - Момчил Манчев ...![]()
Тоя Алонсовист ми скъса нервите в ГП на Австралия ...
soilwork написа:Очаквах да сме по-зле дори от това девето място,добре че Сена не може да кара и Форсовете имаха проблеми,инак не ми се мисли.По бавна кола май не е имало в историята на Ферари. Утре ще разчитаме на късмета и някои и друг удар в челото на колоната,иначе надежда няма....
MuFc1878 написа:Очаквам поредния силен старт на болидите на Ферари, ако няма инциденти ще минат по 2-3 позиции на пред и до там. После ще загубим темпоШнур за всички ЕнжЕнЕри от Маранело.
shotgun blues написа:в колко часът е състезанито че мисля този път да го гледам,миналата седмица хванах последните десетина обиколки и сега станах уж да не го изпусна ама не го знам кога е .Ако има Sopcast за формула 1 може да го сложете тука
Пичове гледайте си Формулата по РТЛ,мисля че всеки кабелен оператор в БГ предлага тази програма.Айде започна да вали....става интересноshotgun blues написа:в колко часът е състезанито че мисля този път да го гледам,миналата седмица хванах последните десетина обиколки и сега станах уж да не го изпусна ама не го знам кога е .Ако има Sopcast за формула 1 може да го сложете тука
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта