ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 16 яну 2012 21:47

Черно море иска да си върне Адемар
16 януари 2012, 11:52 | ВарнаУтре
Снимка:
АРХИВ
Черно море иска да си върне Адемар

Кариоката нямал нищо против отново да облече зелено-белия екип
Черно море може да си върне Адемар от ЦСКА, научи Тема Спорт.

От спорт­но-техническия щаб на варненския клуб обявиха, че са склонни да приберат бразилеца, но единствено ако той бъде освободен от армейците. Както е известно, Адемар закъсня за подготовката на ЦСКА, с което си навлече гнева на ръководството, а Драголюб Симонович обяви, че по всяка вероятност играчът ще бъде натирен.

След края на есенния полусезон наставникът на Черно море Стефан Генов заяви, че ще се опитат да привлекат ляв бек, тъй като разполагат на поста само с Ивелин Янев. Впоследствие треньорът се отказа от намерението си. Той обяви, че свободните агенти не го задоволяват, а не си струва да се хвърлят пари за краен защитник. Сега обаче се отваря възможност Адемар да бъде взет, без за него да се плаща нито стотинка, и моряците ще се опитат да се възползват от нея.

От лагера на Черно море споделиха, че не изключват вариант, при който бразилецът да се завърне на „Тича". В момента варненци следят ситуацията с него и ще му отправят оферта, ако договорът му с ЦСКА бъде прекратен. В случай че червените поискат трансферна сума за защитника си обаче, то повторното му идване във Варна е невъзможно. Иначе Адемар нямал нищо против отново да облече зелено-белия екип. Той неведнъж е казвал, че в морската столица се чувства като у дома си. Бразилецът игра две години на „Тича", през които записа 34 мача с 5 гола. След като договорът му с моряците изтече през миналото лято, премина като свободен агент на „Българска армия".
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 яну 2012 21:52

greenpeak написа:motion_man2, не говори така, че са много чувствителни тука.
Как може да хвърляш кофи с помия по играчи носещи зеленобелия екип, и да ги критикуваш ;)?
Ще вземат да те нарекът кретен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Ермес може да пропусме контролата с Щатите. Американците за сега не му дават виза.
На страницата на агента на Паломино във Facebook се е появила информация, че нашия е искан и от Металург ;) .

Да, доста се е забавил с подаването на документите за виза, тъй като се е върнал късно от Украйна. :(
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 яну 2012 22:02

Стефан Генов доволен от Пиргов
16 януари 2012, 10:25 | ВарнаУтре
Снимка:
АРХИВ
Стефан Генов доволен от Пиргов

Сравнявал го със Сталев и Радев
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов остана доволен от демонстрираната игра на двамата юноши на „моряците" Слави Сталев и Георги Радев в двустранната игра, която се проведе в събота на терена на Гранд хотел "Варна".

Интересното е, че Сталев игра на непривичен за него пост - краен ляв бранител, а в центъра на защитата оперираха Георги Радев и братът на Илко Пиргов - Димитър. „Малкият" Пиргов също се представи добре с поставените му задачи и впечатли пловдивския специалист. Първоначално Генов е имал идеята да сравни качествата на Пиргов с тези на Сталев и Радев и ако Димитър не е много по-добър от юношите, да бъде отпратен. Впоследствие обаче наставникът на Морето е останал доволен от показаната игра на дошлия от Чавдар (Етрополе) футболист. Генов иска да изпробва централния бранител и в първите три контроли на Черно море и ако Митко демонстрира постоянство в играта си, със сигурност ще подпише договор с „моряците".

Ако е с класа над нашите две момчета (което ме съмнява) нека го вземат, но ще е жалко ако не е и... Генов пак пренебрегне нашите :( Та нали с кадри от школата ни .... "се постига само посредственост"..... :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 яну 2012 22:07

Аз пък хич не се съмнявам в окото на Сър Генов.Същия доведе никому неизвестния Росен Колев от клубче на предпоследно място в Б група като Ком-Миньор и се оказа,че идва не просто защитник,а истински лъв!Освен това ако малкия Пиргов има гена на батко си като хъс просто няма място за притеснение.

ПС:Сталев и Радев далече не са най-големите таланти на старшата.Техните мачове ги правят там Бекир Расим и Атанас Илиев,като много странно за мене плеймейкър като Расим и нападател като Илиев отпаднаха от сметките(при недостиг на играчи на техните постове),но-да се доверим на Сър-а :oops:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 яну 2012 22:19

ShooterMan написа:Аз пък хич не се съмнявам в окото на Сър Генов.Същия доведе никому неизвестния Росен Колев от клубче на предпоследно място в Б група като Ком-Миньор и се оказа,че идва не просто защитник,а истински лъв!Освен това ако малкия Пиргов има гена на батко си като хъс просто няма място за притеснение.

ПС:Сталев и Радев далече не са най-големите таланти на старшата.Техните мачове ги правят там Бекир Расим и Атанас Илиев,като много странно за мене плеймейкър като Расим и нападател като Илиев отпаднаха от сметките(при недостиг на играчи на техните постове),но-да се доверим на Сър-а :oops:

Не си съвсем прав, защото двама души не могат да правят играта на цял отбор. Сталев и Радев са стабилни, имат необходимите качества и са в основата на добрата ни защита. Още повече, че преди 10-тина минути в една друга тема се изфука относно шовинизма ти спрямо Черно море и Варна, а сега... А и аз не съм сигурен става ли Пиргов и дали въобще ще го привлекът. Просто споделих, че ще е жалко, ако не е нещо повече, а вземат него, както се случи лятото. Както и да е...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 яну 2012 23:10

ShooterMan написа:Аз пък хич не се съмнявам в окото на Сър Генов.Същия доведе никому неизвестния Росен Колев

хаха много неизвестен е бил, дори и на Рединг :lol: , добре че е бил Генов да забележи такъв талант
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2012 23:53

Ицо, а помниш ли два от тези 6 гола срещу кого ги вкара и по какъв начин... Айде моля и аз ще вкарам на празна врата срещу тим, който бием с 5:0 мисля беше.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 17 яну 2012 00:10

MORSKI написа:Ицо, а помниш ли два от тези 6 гола срещу кого ги вкара и по какъв начин... Айде моля и аз ще вкарам на празна врата срещу тим, който бием с 5:0 мисля беше.

Изключително важните голове срещу Сливен и Спартак за по 1:0 ни донесоха 3тото място накрая..да имаше срещу Беласица 2 гола мисля за 6:0 другите не знам в момента не мога да се сетя..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 яну 2012 00:16

chelseabg написа:
MORSKI написа:Ицо, а помниш ли два от тези 6 гола срещу кого ги вкара и по какъв начин... Айде моля и аз ще вкарам на празна врата срещу тим, който бием с 5:0 мисля беше.

Изключително важните голове срещу Сливен и Спартак за по 1:0 ни донесоха 3тото място накрая..да имаше срещу Беласица 2 гола мисля за 6:0 другите не знам в момента не мога да се сетя..

Стига сме ги дъвчели тези два мача, Това му беше, в останалите ни късаше нервичките. Неслучайно накрая го пускаха резерва и се отървахме от него. Той си е и късметлия. С нищо не е по-добър от Божилов, еднакво куци са с разликата, че Божилов поне има техника :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 17 яну 2012 00:20

Няма значение,нека да остане Божилов и да се бори за титулярното място в отбора.Така пък знаиш ли може и формата да му се повиши а и желанието

Върни се в “Архив”