Абе, да ви кажа, миналата година като се говореше против Ясен, че имало треньор в "сянка" (Гонзо), че Батков по телефона казвал кой да играе и тн. - играехме по-добре от сега... (е, да - Гара го няма, ама...).
Иначе - за терена не познах. Не познах и че ще е яко ритане. Познах обаче, че Морето ще имат повече положения. За резултат казах 1:1 или 2:1...
Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Neron
- Контакти:
Какво като играят на смърт на онова стадионче?Ти видя ли нещо хубаво в играта ни ние дори не бяхме равностойни.Вкараха ни повече голове отколкото ние удари във вратата.Освен гола на Цветков друг удар във вратата не помня или ако е имало е било като връщане на вратаря.Играта ни е толкова безидейна че дори сапунен сериал има повече замисъл и динамика.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Батков, какво трябва да направи старши треньора на ФК Левски за да го изгониш НЕЗАБАВНО към гр.Пловдив ? ФК Левски никога не е имал по-слаб старши треньор за пример Вили Вуцов е 1 000 класи над вишиста с 8 клас !!!
Последна промяна от balef на 13 авг 2011 20:14, променено общо 1 път.
Гонзо,ОСТАВКА...КОГА
Левски ИЗГУБИ ТИТЛАТА и всички шансове за някакъв успех след този мач,АКО НАИСТИНА Е МЪЖ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА

Левски ИЗГУБИ ТИТЛАТА и всички шансове за някакъв успех след този мач,АКО НАИСТИНА Е МЪЖ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Mickey Mauser
balef написа:Батков, какво трябва да направи старши треньора на ФК Левски за да го изгониш към гр.Пловдив ?
ДА МУ ВЪРНЕ ПАРИТЕ

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
eelche написа:Гонзо,ОСТАВКА...КОГА![]()
![]()
![]()
![]()
Ти луд ли? Луд ли си?
Втори кръг сме, ало, драмата!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
Neron написа:Какво като играят на смърт на онова стадионче?Ти видя ли нещо хубаво в играта ни ние дори не бяхме равностойни.Вкараха ни повече голове отколкото ние удари във вратата.Освен гола на Цветков друг удар във вратата не помня или ако е имало е било като връщане на вратаря.Играта ни е толкова безидейна че дори сапунен сериал има повече замисъл и динамика.
Именно и аз това казвам... Да бяхме създали 5 чисти положения, да не вкараме нито едно - супер! Ние обаще нищо не направихме цял мач. По моя информация в Златни Пясъци вчера са поздравявали играчи на Левски, с което си изказване не желая да правя драми и други подобни, просто ви съобщавам...
ehh написа:eelche написа:Гонзо,ОСТАВКА...КОГА![]()
![]()
![]()
![]()
Ти луд ли? Луд ли си?
Колега ,Гонзо съсипва отбора ни вече 2 години! Не е дошъл сега ,за да кажем ,че е втори кръг. 2 години сме без трофей ,както върви и трета ни чака...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Mickey Mauser
ehh написа:eelche написа:Гонзо,ОСТАВКА...КОГА![]()
![]()
![]()
![]()
Ти луд ли? Луд ли си?
Втори и последен

Шампиони с гонзо някой друг живот...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Mickey Mauser написа:Кашчей написа:Касапницата във Варна?И кого заклаха и разфасоваха на терена?
Толкова си можете, но нали сте свикнали само да се оправдавате с всичко друго, само не и със собствената си безхаберност (поздравления за тези фенове, които си признаха, че Левски просто си заслужиха загубата!).В едно си прав-какво толкова е станало?Ще ти кажа-утре, вдругиден, че и през цялата седмица това ще е мотото на предаванията на ГОНГ-Левски загуби и това е национален проблем.
Да,национален проблем е!Защото Левски е отборът на народа!
И не защото загуби,а защото има проблеми вътре в клуба...О ти защо не си гледаш червената звезда?!Русофилче
Аз смея да съм част от този народ, ама нещо не ми пасва на сърцето нито един софийски отбор, да не говоря за Левски.
Виж си подписа, и когато не знаеш за какво иде реч в аватара ми си стой спокойно!
По твоята логика, когато Левски загуби мач трябва да има национален траур ли?Напротив-дори ще отида да си купя още бира, че тая свърши докато се кефех на "гения Гонзо".

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?