Абе, какви са тея глупости, че Литекс имал повече аргументи за победата и повече ситуации за гол? Литекс нямаше нито едно 100% голово положение. Освен двата гола, паднали след статични положения, имаха един далечен удар и нищо друго. Нашият гол стана след хубав пас и майсторски завършващ удар. Освен това имахме много добро положение за 0:2 пред Гара. Второто полувреме Мюлдер и Жо изтърваха по едно чисто положение, каквото Литекс не създаде за цял мач.
Не съм доволен и от съдията, който обективно погледнато свири поне 3/4 от единоборствата за Литекс и в мелето спести най-очевидният червен картон, и от Ясен, който неясно защо забави смените, и от Митрев, който трябваше да спаси гола.
Мюлдер не трябва да бъде обвинявам за някои неубедителни намеси след мелето, защото получи удар и направо доигра мача с едно око. Преди удара Дока беше напълно обезличен.
Иначе титлата е без алтернатива. В момента Левски е отборът с най-големи футболни аргументи и ще е много жалко да не спечелим първото място.
Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Мнениеот пелинат на 26 Окт 2010 10:12
Член 22. /1/ За допуснати нарушения, санкционирани с червен
картон, по доклад или видеозапис, на състезателите се
налагат следните наказания - ЛСП и глоба в левове:г/ Удар или опит за удар с ръка
или с крак (ритане) на друг
състезател при спряна игра-3 срещи,800лв.Член 31. /1/ Когато съдията не е видял случай на извършено
нарушение от даден състезател и по тази причина не е
наложил наказание, такова се налага по доклад на длъж-
ностните лица или видеозапис, според квалификацията
на нарушението, предвидено в настоящия Правилник.
/2/ Правата на състезателите по ал. 1 се спират до реша-
ване на вината им от Дисциплинарната комисия на съот-
ветния администриращ орган. Това гласи правилника.Сега да видим дали е еднакъв за всички отбори.
Член 22. /1/ За допуснати нарушения, санкционирани с червен
картон, по доклад или видеозапис, на състезателите се
налагат следните наказания - ЛСП и глоба в левове:г/ Удар или опит за удар с ръка
или с крак (ритане) на друг
състезател при спряна игра-3 срещи,800лв.Член 31. /1/ Когато съдията не е видял случай на извършено
нарушение от даден състезател и по тази причина не е
наложил наказание, такова се налага по доклад на длъж-
ностните лица или видеозапис, според квалификацията
на нарушението, предвидено в настоящия Правилник.
/2/ Правата на състезателите по ал. 1 се спират до реша-
ване на вината им от Дисциплинарната комисия на съот-
ветния администриращ орган. Това гласи правилника.Сега да видим дали е еднакъв за всички отбори.
deepblue1963 написа:Gonzi_407 написа:deepblue1963 написа:След преспиване ще се опитам да дам скромното си мнение по снощния мач:
1.Загубата от Литекс,сама по себе си,не е трагедия.Начинът,по който се стигна до нея-може би...
2.Повлия ли съдията-да!Само няколко момента:
-Николов играе волейбол първото полувреме-корнер
-абсолютно избирателен подход при ЧК-Тасевски-основен играч в офанзивен план за Левски(незаменим за момента),Пл.Николов-леснозаменим
-симулация на Дока-нищо
-съзнателна игра с ръка на Янев в "стената"(и никой не може да ме убеди,че е несъзнателна)-нищо
3.Няма такова положение,че Левски винаги напада и играе за победа!И Реал М,и Барса,и Интер,и Ман Юн и др. в отделни мачове играят за ХИКС без да се срамуват от това!Т.е-Ясен,на полувремето,може би(да не звучи като "даване на акъл"-не съм компетентен),трябваше да извади нападател(колкото и добре да се представя) и да вкара полузащитник.И още-2-ма души трябваше да спират Дока(с Нифлор и Том се справихме отлично).Така,както Лил спираха Жо и Гара.
4.Сигурен съм,че има основателна причина,заради която Кривия остана на скамейката.А не защото Ясен го "мрази".
5.Колкото и да си говорим,ИМА значение,че единият отбор е играл мач в четвъртък!
6.Няма да давам оценки на играчите,както някои "фенове" тук.Само да кажа на "плювалниците"-когато Митрев спаси удара на Дока в 1-то полувреме,сигурно сте скачали от радост и сте го "прегръщали" през телевизора,нали?А на стадиона скандираха името му!Сега-бил слабандурник.Аман!
Само за митрев да кажа не може вратаря на ЛЕВСКИ да спаси едно макар и трудно положение и след това да му вкарат 2-3 елементарни и ние да сме му благодарни !
Няма да влизам в спорове от типа:"Защо този играч ритна топката наляво,а не надясно?Защо я удари с глава,а не я спря с гърди?" и т.н.
Само ще добавя.Ако някой е смятал,че Литекс няма да имат положения и няма да вкарат гол на стадиона в Ловеч,значи живее в някакъв свой си "свят"!Втория гол можеше да влезе още от фала(вместо греда) и сега нямаше да обсъждаме Митрев,нали?
Прав си но тъй като стана дума в предния ти пост за конкретно положение за това говорим дали рита на ляво или на дясно! Но като цяло не мисля че дава нужната сигурност
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Гнева цяла нощ ме държа и още не ме пуща. Яд ме е,
че Лион не са добри, а ние играхме слабо. Много ме е яд, че снощи изпуснахме един слаб Литекс.
Наистина съдията ги подпираше, но това се очакваше от началото на първенството. И той ли при първия фал трябваше да застане в стената, където зееше голяма дупка, точно през която мина топката с неголяма сила и Божката увисна да не пиша как. Той ли трябваше да да се справя с Дока - мока ли. Или Мулдер беше завалията.
Той ли трябваше да подава пасове вместо Гаджев /на който мноого му порасна работата от два месеца - жалко за таланта му/.
Той ли трябваше да стисне зъби за да не предизвикаме глупавото мелле.
Той ли трябваше да подхранва Гарра /евалла, пича се скъса да бяга, чак и на бековете помагаше/ с извеждащи пасове, а не да бъде търсен с балонни пасове за първа топка.
Съдията ли трябваше да каже на Жо и на Му/ю/лдер да не лакомеят пред вратата, а да подадат на отрит партньор. На двата пъти Гарра-та чакаша сам пред гола.
Нашите футболисти са виновни и за снощното фиаско. Трябва им треньор с характера на Шпайдела, Гочето, или Абрамчик. Гонка с раници на гърба, пълни с павета. и ... другото го знаете.
От тях / "звездите" ни/ някой дали не му се вечеряше снощи. Съмнявам се.
За смените, просто недоумявам не, направо съм изумен.
че Лион не са добри, а ние играхме слабо. Много ме е яд, че снощи изпуснахме един слаб Литекс.
Наистина съдията ги подпираше, но това се очакваше от началото на първенството. И той ли при първия фал трябваше да застане в стената, където зееше голяма дупка, точно през която мина топката с неголяма сила и Божката увисна да не пиша как. Той ли трябваше да да се справя с Дока - мока ли. Или Мулдер беше завалията.
Той ли трябваше да подава пасове вместо Гаджев /на който мноого му порасна работата от два месеца - жалко за таланта му/.
Той ли трябваше да стисне зъби за да не предизвикаме глупавото мелле.
Той ли трябваше да подхранва Гарра /евалла, пича се скъса да бяга, чак и на бековете помагаше/ с извеждащи пасове, а не да бъде търсен с балонни пасове за първа топка.
Съдията ли трябваше да каже на Жо и на Му/ю/лдер да не лакомеят пред вратата, а да подадат на отрит партньор. На двата пъти Гарра-та чакаша сам пред гола.
Нашите футболисти са виновни и за снощното фиаско. Трябва им треньор с характера на Шпайдела, Гочето, или Абрамчик. Гонка с раници на гърба, пълни с павета. и ... другото го знаете.
От тях / "звездите" ни/ някой дали не му се вечеряше снощи. Съмнявам се.
За смените, просто недоумявам не, направо съм изумен.
За пореден път много слаб вратар, аман да падаме почти във всеки мач от неадекватните ни вратари. Този пост в Левски винаги се е отличавал с най-добрите вратари във България(почти всички национални), а сега е ахелесовата пета на отбора. Второ, за пореден път неадекватни смени- гонят ти креативен и много важен футболист, в случая Дарко. Ами като правиш смяна и вадиш Дани Младенов, пускаш опитен и смея да твърдя, един от най-добрите плеймейкъри все още във България,Сашо Александров,който да прави играта и раздава пасове. Пусна Киров, който, незнаеше къде е и игра със страх и под възможностите си. Иса трябваше да влезне по-рано,аман от глупавите приказки на Ясен(които вече ни е ясен)на пресконференцията,че сме се надхитряли. А бе Ясене, какво да се надхитряме
Излизаме пределно мотивирани и с ясната цел да ги надиграем и смачкаме. Пореден загубен страшно важен мач от най-вече слаби вратари, неадекватен треньор и недостатъчно самочуствие на отбора! А за какво взехме Акалски?????????????????????
Не ме греят победите над Видима, Калиакра, Монтана и т.н. Искам да побеждаваме във важните мачове, както в първенството, така и в Лига Европа, аман!!!!!!
И последно ЕВАЛА НА ПУБЛИКАТА, ДОКАЗАХМЕ,ЧЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ

joro bad написа:За пореден път много слаб вратар, аман да И последно ЕВАЛА НА ПУБЛИКАТА, ДОКАЗАХМЕ,ЧЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ![]()
Наистина, ПОКЛОН пред публиката. БЯХТЕ ВЕЛИКИ!
Дано и футболистите най-после го оценят/не само пред микрофоните, а НА ТЕРЕНА!/ и заиграят както трябва.
Gateca написа:Толкова съм ядосан , че не знам ! Само искам да кажа , че ми звучаха тъпо хора които кзваха , че Ясен винаги тръгва добре и се проваля , а сега когато виждам това с очите си просто не знам . Не знам какво ще става оттук нататък , но моето доверие към Ясен намаля много , почти изчезна ! Нямахме никаква тактика и след изравнителният гол не направихме абсолютно нищо за да спечелим , а напротив ......играхме за равен .
Имахме остра нужда от офанзивен халф след картоните . На резервната скамейка седи един от най добрите такива в България , играч който може да реши мач с едно отиграване , играча със синьо сърце и с дух на попедител , играч без страх, но става нещо " гениално " и този играч не влиза. Излиза Младенов и влиза Киров
![]()
Еми кога Киров е правил нещо за отбора , дава му се шанс и не е доказал , че може да играе в такъв мач . Абсолютно безполезен беше . Лично мнение , че трябваше да пусне Слори пък нищо , че не е във форма. Пак щеше да е по полезен от Киров . При мач който се развива нблагоприятно за нас правим смени в 90-тата минута и какъв е смисълът в това ???
Другото е , че нямаме никаква , абсолютно никаква тактика . Шут напред към Дембеле пък каквото стане . Никакво разиграване и овладяване на центъра , никаква преса . Откровенна игра за равен и примиренческо поведение !
Реално погледнато Литекс е по слаб отбор и това , че загубихме е по наша вина , по вина на Ясен . Бутане от съдията имаше , но друго не сме и очаквали . Знаехме , че Литекс ще бъде подпиран , но при правилна стратегия щяхме да спечелим мача и то не чак толкова трудно . Левски се би сам . След този мач видяхме точно къде сме и на какво ниво сме ! Всички бяхме заслепени и опиянени след бляскавият старт . Всички виждахме дрийм тийм , който без проблеми ще спечели първенството . Някой журналисти дори си позволиха да напишат , че шампионата ще е състезание с един кон , други започнаха да виждат нови четвъртфинали и т.н. И изведнъж бяхме поляти със студен душ . Шампионата можеше да е решен днес , но вместо това сдадохме първото място и се отдлечихме от титлата . За мен основна вина има Ясен Петров !
+11111111111111111111111111111
-
- Контакти:
Треньорчето е слабо , бе хора Ясенчо не става за пет пари. Вратари нямаме , а взимаме Акалски ? ама за кво го взимаме ? да търка пейката , добре ако не е във форма въпроса е защо го взимаме. А за Митрев какво да кажа едно голямо нищо. Пълен нещастник. Гледайте как подреди стената пред гола на Янев. Ами Киров ? един пробив не направи , един удракъм вратата нямаше пълен страхливец. Трекаричи и Тонев от ЦСКА където ги псуват са две класи над този боклук. Мариян също беше по добре опция също и Кривия. И гледайте второто полувреме как се играе за равен . Литекс започваха да изнасят от нашта половина ? И това ако не е СТРАХ друго не знам. Ама знам че ние сме Левски и е срамота пред феновете които отидоха в Ловеч поне можеш да загубиш като играеш и се бориш , а не да си страхливец и мишок. Ще му свърши времето на Ясен след още една загуба , а лошото е че тя идва и то съвсем скоро , ако не се вземат кардинални мерки. А и последно при наличието на супер централен нападател като Гара на който всички отбори му треперят и си свалят гащите и това не го използваме , а сме си страхливи мишоци Ясенчо 

-
- Контакти:
Ами треньора е ясен , ама не ясен петров а се казва Илиан Илиев ! Ама Гонзо като търси мишоци и такива намира такова ще бъде положението , защото не е срамно да паднеш от Литекс на техния терен , ама е срамно така да се играе !
- deepblue1963
Gonzi_407 написа:Gonzi_407 написа:deepblue1963 написа:След преспиване ще се опитам да дам скромното си мнение по снощния мач:
1.Загубата от Литекс,сама по себе си,не е трагедия.Начинът,по който се стигна до нея-може би...
2.Повлия ли съдията-да!Само няколко момента:
-Николов играе волейбол първото полувреме-корнер
-абсолютно избирателен подход при ЧК-Тасевски-основен играч в офанзивен план за Левски(незаменим за момента),Пл.Николов-леснозаменим
-симулация на Дока-нищо
-съзнателна игра с ръка на Янев в "стената"(и никой не може да ме убеди,че е несъзнателна)-нищо
3.Няма такова положение,че Левски винаги напада и играе за победа!И Реал М,и Барса,и Интер,и Ман Юн и др. в отделни мачове играят за ХИКС без да се срамуват от това!Т.е-Ясен,на полувремето,може би(да не звучи като "даване на акъл"-не съм компетентен),трябваше да извади нападател(колкото и добре да се представя) и да вкара полузащитник.И още-2-ма души трябваше да спират Дока(с Нифлор и Том се справихме отлично).Така,както Лил спираха Жо и Гара.
4.Сигурен съм,че има основателна причина,заради която Кривия остана на скамейката.А не защото Ясен го "мрази".
5.Колкото и да си говорим,ИМА значение,че единият отбор е играл мач в четвъртък!
6.Няма да давам оценки на играчите,както някои "фенове" тук.Само да кажа на "плювалниците"-когато Митрев спаси удара на Дока в 1-то полувреме,сигурно сте скачали от радост и сте го "прегръщали" през телевизора,нали?А на стадиона скандираха името му!Сега-бил слабандурник.Аман!
Само за митрев да кажа не може вратаря на ЛЕВСКИ да спаси едно макар и трудно положение и след това да му вкарат 2-3 елементарни и ние да сме му благодарни !
Няма да влизам в спорове от типа:"Защо този играч ритна топката наляво,а не надясно?Защо я удари с глава,а не я спря с гърди?" и т.н.
Само ще добавя.Ако някой е смятал,че Литекс няма да имат положения и няма да вкарат гол на стадиона в Ловеч,значи живее в някакъв свой си "свят"!Втория гол можеше да влезе още от фала(вместо греда) и сега нямаше да обсъждаме Митрев,нали?
Прав си но тъй като стана дума в предния ти пост за конкретно положение за това говорим дали рита на ляво или на дясно! Но като цяло не мисля че дава нужната сигурност[/quote]
Ми да не е Касияс,че на 23г. да дава сигурност?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!