Groucho написа:Koнте не трябваше да сменя Хакими. И при втория гол на Рома имаше нарушение според мен.
При втория гол Рома няма никакво нарушение. Max-а дава повторения от 3 минути.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Koнте не трябваше да сменя Хакими. И при втория гол на Рома имаше нарушение според мен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
plmar написа:При втория гол Рома няма никакво нарушение. Max-а дава повторения от 3 минути.
Groucho написа:plmar написа:При втория гол Рома няма никакво нарушение. Max-а дава повторения от 3 минути.
Moже и аз да бъркам. На мен ми се видя, че голмайсторът на Рома удари футболиста на Интер, който го пазеше.
Все тая, Конте не трябваше да вади най-добрия си играч. С Хакими имаше повече шансове за някаква контра и трети гол.
Авалокитешвара написа:Хакими излезе уж, за да се заздрави защитата.
От това, което видях от заздравената ни защита, олеле мамо!![]()
То, по-добре да играем без защита, само халфове и нападатели
Pichichi написа:Голямо шоу, водещите играчи на Милан и Интер са бекове оказали се ненужни на Реал М чиито фенове пустосват постоянно Марсело и Лукас Васкес играе бек! Сещам се за още един такъв А. Одриосола. Направо го вземайте в Калчото ще изригва и той.
Pichichi написа:Така е, той и Одриосола беше национал когато Реал М платиха прилична сума на Сосиедад за него но не играе. Беше година под наем в Байерн, сега очаквам да го продадат най-късно лятото и той да си играе на топ ниво за друг отбор.
От друга страна стискат някакви играчи като Йодегард и Винисиус и се надяват да станат топ играчи но малко вероятно.
plmar написа:Pichichi написа:Така е, той и Одриосола беше национал когато Реал М платиха прилична сума на Сосиедад за него но не играе. Беше година под наем в Байерн, сега очаквам да го продадат най-късно лятото и той да си играе на топ ниво за друг отбор.
От друга страна стискат някакви играчи като Йодегард и Винисиус и се надяват да станат топ играчи но малко вероятно.
Йодегард и Винисиус топ играчи?!?! Тва кога и къде?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта