ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 21:54

dreben23 написа:
Пак изплува вариант за ЦСКА в “А” група

21.06.2015 21:00 | Футбол БГ

Пълен обрат може да настъпи в 12-ия час на драмата с ЦСКА. Бизнесменът Гриша Ганчев изглежда готов в последния миг да преструктурира своя „Литекс“ в ЦСКА-23. Тази идея той прокламира още преди месец. По този начин „оранжевите“ ще загубят мястото си на жребия в Лига Европа днес по обяд, на който не пратиха представител. В събота Васил Божков обяви, че започва възраждането на ЦСКА (София) от „А“ окръжна група.
Драмата на „Армията“ доведе до жесток конфликт между запалянковците. Фенклуб „Сектор Г“, който имаше представители на срещата с шефа на „Нове Холдинг“, обяви подкрепа към отбор в четвърта лига. В социалните мрежи се развихри лавина от застъпници на Ганчев или по-точно - хора, които не желаят любимият им клуб да е в селските групи. Бизнесменът Стойне Манолов, един от най-активните двигатели на сдружението „ЦСКА завинаги“, също се противопостави на идеята с четвърта лига.
В същото време Юлиян Инджов, последният собственик на ЦСКА, намекна, че е напълно възможно клубът да стартира директно от „А“ група. Очевидно визираше плановете на Гриша Ганчев.
В социалните мрежи се прокрадна и информация, че Божков е ревизирал решението си за „А“ окръжна група и вече мисли за старт от „Б“ група. Сигурно е едно – тандем между „Нове Холдинг“ и „Литекс Комерс“ няма да има. Въпросът е кой от двамата мастити бизнесмени ще се заеме с ЦСКА. Ако това е Ганчев, той ще загуби около 1 милион лева от награден фонд от УЕФА.
А във фенските мнения в последните часове надделяха тези за Ганчев. Във фейсбук дори се попълваше петиция в полза на ловешкия бос, както и недоволство, че няколко души говорят от името на всички привърженици.
При всички положения и ЦСКА (София) и ЦСКА-23 са нови клубове, които нямат нищо общо с ПФК ЦСКА АД. И реално не наследяват задълженията и историята. Но и двата са готови да кандидатстват за трофеите, ако бъдат одобрени.

Мястото на ЦСКА е в А група, проумейте го веднъж завинаги! :)

Дребен, Литекс е АД, регистрирано по ТЗ и длъжно да го спазва. Как може да стане пререгистрация на АД, без ОСА и протокол от него? Какъв последен момент ви е ял бре, продажници на ЦСКА?! Не съм фен на отбора, но такива, които са готови да го продадат за 30 сребърника ме отвращават!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 юни 2015 22:02

Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Отвращавайте се колкото си поискате ЦСКА ще играе в А група, то и ти нас ни отвращаваш с простотията си ама си мълчим! Ако искаш отивай ставай фен на отбора в А окръжна, тъкмо да спреш да го хейтваш! :lol: :mrgreen:

Аз съм на 32 вече, ЦСКА се е сливал и друг път, нямам проблеми с припознаването като някои други, по-важното е да се спаси отбора и да са му пълни трибуните като тупаме синият ти отдавна от теб припознат отбор! :)

И не забравяйте 23.06 = ЦСКА 23 = dreben23 :) Ама не съм ли късметлия, а? :) Датата е избрана за възраждането! :P
Последна промяна от dreben23 на 21 юни 2015 22:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 юни 2015 22:15

dreben23 написа:Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Това не е ново дружество, а преименуване на Литекс в ЦСКА! Ако стане, винаги този урод ще бъде Кърпачев за цяла България! Никакво сливане няма и не може да има. Няма и как Литекс законно да стане псевдоЦСКА, защото губи лиценза и излита пак в А окръжна.
Е, ако платите дълговете на истинското ЦСКА, което забравихте, ще ви пуснат с временен лиценз в А група, но нещо не ми се вяярва особено...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 22:20

dreben23 написа:Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Отвращавайте се колкото си поискате ЦСКА ще играе в А група, то и ти нас ни отвращаваш с простотията си ама си мълчим! Ако искаш отивай ставай фен на отбора в А окръжна, тъкмо да спреш да го хейтваш! :lol: :mrgreen:

Аз съм на 32 вече, ЦСКА се е сливал и друг път, нямам проблеми с припознаването като някои други, по-важното е да се спаси отбора и да са му пълни трибуните като тупаме синият ти отдавна от теб припознат отбор! :)

И не забравяйте 23.06 = ЦСКА 23 = dreben23 :) Ама не съм ли късметлия, а? :) Датата е избрана за възраждането! :P

Не те знам какво пиеш, но здравата те е хванало!

ПП- В друг свой пост се отвращаваше от неправилното писане. Няма да е лошо да си прочетеш тоя пост, доколко е правилно написан!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 21 юни 2015 22:28

1982 написа:
Искам силен ЦСКА, в А група, борещ се за титлата, не ме интересува кой ще се преименува какво ще ни викат говеда и групичка предатели, нито пък ме интересуват някакви морали и принципи.

Без коментар.

Наистина коментара е излишен!

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 21 юни 2015 22:42

Двете най-мощни киноиндустрии в света- Боливуд и Холивуд спорят за правата на най-обещаващия сериал в световен мащаб - "Голямото припознаване".
Последна промяна от exiter на 21 юни 2015 22:45, променено общо 1 път.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2015 22:43

1.ЦСКА още съществува и докато Боклуците не ни погребат (обявят фалит),не виждам защо трябва да се прави друг отбор.
2.Ако утре ни обявят във фалит,тогава феновете трябва да се разберем какво ще правим за да възродим фалиралия ЦСКА от пепелта.Ако се прави нов отбор,то трябва да го основем НИЕ и към него ако искат да се присъединят финансови благодетели (без Манджукови и Инджови,защото ТЕ ще са хората убили ЦСКА)!
3.Да попитам тези дето си мислят,че ГГ ще преименува Литекс в ЦСКА:
Човека си има отбор,стадион,школа,покорна публика (вижте,че въпреки всичко феновете на Литекс не му скочиха,а пуснаха гневна декларация срещу....Ники Александров) , защо мислите ,че ще зареже всичко това за да даойде на "Армията"?Не ми се вярва това да стане (лично мнение, не ангажирам никой с него).
4.Не трябва да се делим в тези трудни времена,за съжаление обаче до там ни докараха Боклуците с тяхното управление на ЦСКА!Мамицата им боклучийска!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 21 юни 2015 22:52

Но все пак АКО ние тръгнем от окръжните групи, трябва да сме зад отбора.А не да се отказвате от най-малката трудност....само тогава, ще си проличи кой е истинския фен.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 21 юни 2015 23:17

Ти нямаш чест и достойнство, за празни обещания и майка си ще продадеш. Това директно започване от "А" група, няма да е ЦСКА, дори от "Б" и "В" група. За мен, най-важното е да сме чист клуб, а не някой преименуван! Не съм фен на "А" група, а на ЦСКА, и не искам да съм с п*тки, като теб в един сектор, когато се завърнем на върха!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юни 2015 23:21

1982 написа:Айде, да идва утре и да ни мирясат главите от тоя гнусен Литекс, от микренската мутра и неговите сектанти. Бати истерията, бати чудото.

Утре какво? Единственото ясно нещо утре е, че ще има жребий за Уефа.

Върни се в “Архив”