Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот JackPackage » 30 сеп 2015 11:10

Оспина и Шчесни скандални снощи :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 сеп 2015 11:23

Тоз Счесни какъв гол пусна не е истина, БАТЕ направиха 4 атаки и вкараха 3 гола!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 сеп 2015 13:56

boabbb написа: Докато за Манчо - свърши ли групата, повече няма да ви дават, евентуално в четвъртък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вас май и в четвъртък дори няма да ви дават... :oops:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 сеп 2015 14:12

tevez написа:
boabbb написа: Докато за Манчо - свърши ли групата, повече няма да ви дават, евентуално в четвъртък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вас май и в четвъртък дори няма да ви дават... :oops:

Натам вървят нещата - ще ядат баварски вурстчета с гръцка салата в Загреб по време на 1/8 финалите :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 сеп 2015 14:40

drvasko98 написа:С всеки разбирач се хващам на 100 лева че Арсенал взема 3 или 4 точки от Байерн

Максимум 2 равенства и нищо повече!
Реално 0-1 точки за Арсенал срещу Байерн Мюнхен.
Те 3-4 точки не успяха да вземат от Динамо и Олимпиакос, та какво остава от Байерн Мюнхен?
Е, естествено, че всичко е възможно, но все пак гледаме максимално обективно/логично на нещата.
В мелето между гърците и хърватите ще се определят и някои ключови обстоятелства, които при 1+ точка от двата мача с Байерн(при нови две загуби Арсенал със сигурност си заминава) + домакинска победа срещу Динамо и разчитане на Байерн, че ще бие у дома гърците, то последния мач срещу Олимпиакос може и да се окаже т.нар спасителна сламка за хората на Венгер. Но като цяло след тези две поредни загуби и преките сблъсъци срещу най-добрия отбор в групата, отделно и зависимостта от резултатите от другите два мача...правят така, че 3-то място на този етап е най-реалистичната прогресивна опция за Артилеристите.
Крайно неочаквано, но упоритостта на Олимпиакос в този турнир е...нещо, на което аз винаги съм се възхищавал.

p.s.
Мачовете днес са една идея по-интригуващи, в сравнение със снощи.
Астана-Галата - От километри мирише на ъндър и тактическо надиграване, но така или иначе възможността Мъри Стоилов да спечели първи точки в този турнир...е по-висока отвсякога.
Атлетико-Бенфика - Южняшки сблъсък, което е гаранция за доста жълти картончета :)
2-1, 1-1...нещо подобно ми се чини тук.
Малмьо-Реал - Уж се очаква рутинна победа за Реал, ама нещо им липсва пауър на този етап. Със сигурност ще е напечен двубой, просто защото скандинавците няма да се дадат без бой и незайно защо ми се струва, че като нищо могат да им лепнат един голец, с което най-малкото да внесат напрежение при Мадридистите.
1-2, 1-3 изглежда логично, но...
ЦСКА Москва -ПСВ - 1Х на първо четене, че и на второ, ама вече кое по-точно...
1-0, 2-1, 1-1
Борусия-Сити - Тук очавкам голямо шоу и много голове. Германците виждайки разколебаните Гражданите...няма начин да не им скочат здраво.
Реално нещата отивам към Х2, но не изключвам и да ги ударят с 2-1 примерно, но като цяло съм почти убеден, че ще има 3+ гола в този мач.
Ювентус-Севиля - Отново доста интригуващ двубой. Че ще е 1Х, ще е 1Х, ама вече кое по-точно...
1-0, 2-1, 1-1 - ще е чудо, ако излезе друг резултат.
Шахтьор-ПСЖ - Не знам защо, но още от миналата седмица си мисля, че домакините няма да загубят, т.е направо съм убеден.
За мен мачът е най-твърдият Х в тиража, но да видим какво ще се случи.
0-0, 1-1.
Последна промяна от smoothc на 30 сеп 2015 15:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 сеп 2015 14:54

Спокойно може да броите нито повече, нито по-малко от 3 т. за Арсенал в сблъсъците срещу Байерн. През последните години равносметката срещу английските клубове в груповата фаза е точно такава. Да, факт е че в момента двамата магьосници Левандовски и Мюлер са в прилична форма, но факторът КБХГ никога не е за подценяване.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 сеп 2015 15:08

Even Jennifer Aniston has more points than Arsenal
Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 30 сеп 2015 15:30

Сега се загледах в коефициентите на Англия и Италия много малко трябва на Италия да си върне 3-то място просто трябва и този сезон Италия да има по-голям коефициент от Англия ;) Но трудно Рома не виждам как ще победи два пъти Леверкузен :| ЮВЕ най-вероятно ще мине групата после не знам :lol: В ЛЕ имам големи надежди за Наполи и Фиорентина да стигнат далеч в турнира но едва ли ще е достатъчно.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 сеп 2015 15:37

matador написа:Сега се загледах в коефициентите на Англия и Италия много малко трябва на Италия да си върне 3-то място просто трябва и този сезон Италия да има по-голям коефициент от Англия ;) Но трудно Рома не виждам как ще победи два пъти Леверкузен :| ЮВЕ най-вероятно ще мине групата после не знам :lol: В ЛЕ имам големи надежди за Наполи и Фиорентина да стигнат далеч в турнира но едва ли ще е достатъчно.

Е този сезон - трябва да има италиански финал - и англичаните да изпопадат хубаво. Следващият вече - ако италианците направят по-добър сезон тази година(въпреки, че са точно толкова слаби в момента, колкото и англичаните) - ще имат сериозно шансове.

Аз лично се съмнявам това да стане, най-малкото гледаемоста на ШЛ ще падне доста, която и без това пада по някаква причина(или поне такива са данните от последните години, може и да е с навлизането на стриймовете) или просто със слаби английските отбори интересът пада.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 30 сеп 2015 15:55

sunscres92 написа:
matador написа:Сега се загледах в коефициентите на Англия и Италия много малко трябва на Италия да си върне 3-то място просто трябва и този сезон Италия да има по-голям коефициент от Англия ;) Но трудно Рома не виждам как ще победи два пъти Леверкузен :| ЮВЕ най-вероятно ще мине групата после не знам :lol: В ЛЕ имам големи надежди за Наполи и Фиорентина да стигнат далеч в турнира но едва ли ще е достатъчно.

Е този сезон - трябва да има италиански финал - и англичаните да изпопадат хубаво. Следващият вече - ако италианците направят по-добър сезон тази година(въпреки, че са точно толкова слаби в момента, колкото и англичаните) - ще имат сериозно шансове.

Аз лично се съмнявам това да стане, най-малкото гледаемоста на ШЛ ще падне доста, която и без това пада по някаква причина(или поне такива са данните от последните години, може и да е с навлизането на стриймовете) или просто със слаби английските отбори интересът пада.

Нормалните хора пет пари не дават за английските отбори. Пусни си едно мачле от бундеслигата примерно да видиш каква атмосфера има там, после си пусни мач на силните мъже на Б.Борисов. :lol:
Хората искат да гледат отбори практикуващи вълнуващ футбол, а не само дълги топки през 2 секунди.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Върни се в “Архив”