Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:
Лионел Меси иска в Англия, най-вече в Арсенал?
tevez написа:По-скоро Меси би спрял с футбола, отколкото да отиде в Арсенал.
boabbb написа:tevez написа:По-скоро Меси би спрял с футбола, отколкото да отиде в Арсенал.
Да, бе, ти да не искаш преди да спре, вече на 30 и няколко, да дойде в Юнайтед ... като всички останали![]()
![]()
tevez написа:boabbb написа:tevez написа:По-скоро Меси би спрял с футбола, отколкото да отиде в Арсенал.
Да, бе, ти да не искаш преди да спре, вече на 30 и няколко, да дойде в Юнайтед ... като всички останали![]()
![]()
Може един или два сезона да изкара, ама ще стане шампион, а не вечните 4-ти.Питай РВП.
boabbb написа:tevez написа:boabbb написа:tevez написа:По-скоро Меси би спрял с футбола, отколкото да отиде в Арсенал.
![]()
Може един или два сезона да изкара, ама ще стане шампион, а не вечните 4-ти.Питай РВП.
И после - Турция ... Ни в Арсенал някой, ни в Юнайтед - няма що
[/center]- Защо не пазите нищо от миналото си?
- Това леко ме тревожи. Ако дойдете у нас, никога не бихте познали, че съм футболен мениджър. Ако ме питате къде е последният ми медал от Купата на ФА, няма да мога да Ви отговоря. Май го дадох на доктора или на домакина на отбора.
- Това е парадоксално за мениджър на клуб, който има изострено чувство към историята и я предава нататък…
- Много се интересувам от историята на другите, от моята – доста по-малко. Защото я зная и като не се връщам към нея, ми се позволява да забравя глупавите неща, които съм правил, да избегна чувството за виновност. Винаги съм намирал за жалко, когато хората обикалят своите собствени музеи и говорят за всички онези добри неща, които са сторили в животите си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта