CTAHKO написа:Аз да попитам, какво стана с тези момченца с СМС-те и фейсбука, дето уж предизвикали срива на КТБ
Фейсбука и СМС-те бяха за ПИБ , за КТБ бяха едни качулати нахлули в офисите им да издирват потенциален убиец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Аз да попитам, какво стана с тези момченца с СМС-те и фейсбука, дето уж предизвикали срива на КТБ
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:Tommi написа:za nas e toj religiq написа:Не ти говоря за последици, а за алтернативи.
Назад съм ти посочил разлики, ако искаш ги чети. Проблемите с различни банки не се решават със структурирани решения, за да се действа по един същи начин.Все едно да те питам защо в Щатите преди няколко години някои банки фалираха, а други получиха държавна помощ.
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
Не те разбирам , много се отнесе ! Проблема в двете банки е един и същ , решенията обаче са различни ! По твоите думи излиза че ако обърнем нещата, и КТБ не беше изгоряла първа , то управляващите щяха да оставят ПИБ на произволаАко наистина го мислиш, то няма смисъл да продължаваме да говорим
КТБ на произвола ли беше оставена или се намеси държавата? И не разбираш, че проблемите са подобни, но не едни и същи.
za nas e toj religiq написа:CTAHKO написа:Аз да попитам, какво стана с тези момченца с СМС-те и фейсбука, дето уж предизвикали срива на КТБ
Фейсбука и СМС-те бяха за ПИБ , за КТБ бяха едни качулати нахлули в офисите им да издирват потенциален убиец![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:za nas e toj religiq написа:CTAHKO написа:Аз да попитам, какво стана с тези момченца с СМС-те и фейсбука, дето уж предизвикали срива на КТБ
Фейсбука и СМС-те бяха за ПИБ , за КТБ бяха едни качулати нахлули в офисите им да издирват потенциален убиец![]()
ВярноТам беше прокуратурата с обиските и картофа по телевизиите дето цял месец не спря да крещи, че държавата фалира и зовеше на помощ МВФ
Що едните са арестувани, а другите са на свобода
CTAHKO написа:za nas e toj religiq написа:CTAHKO написа:Аз да попитам, какво стана с тези момченца с СМС-те и фейсбука, дето уж предизвикали срива на КТБ
ВярноТам беше прокуратурата с обиските и картофа по телевизиите дето цял месец не спря да крещи, че държавата фалира и зовеше на помощ МВФ
Tommi написа:za nas e toj religiq написа:
Айде да говорим НЕ каквото ни е изгодно ! Банката си е свършила кеша, тоест наличните пари , нито е в несъстоятелност , нито пък няма други възможности да се стабилизира![]()
БНБ не трябва ли да помага в тия случаи, а не да пречиКак помага в случая ???????? И отговори на втория ми въпрос моля
Банката свърши парите и не може да изплати влоговете си. В този случай потърси специален надзор и той беше наложен. От тук нататък вече говорим за управленски решения на хората, които са се заели със задачата. Добри или лоши - според възможностите им.
При ПИБ ситуацията е по-различна, следователно и управленските решения и действия са други. Ама е много трудно за обяснение и за разбиране, когато си канар и си силно пристрастен.
anihilator написа:CTAHKO написа:za nas e toj religiq написа:CTAHKO написа:Аз да попитам, какво стана с тези момченца с СМС-те и фейсбука, дето уж предизвикали срива на КТБ
Станко вашето правителство защо такива ги надроби и кога според теб ще се справи със ситуацията ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Bate_Mitko написа:Какво общо виждаш между ПИБ и КТБ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта