Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Митов изхвърча от ЛЕВСКИ
Според мен,понеже повечето ни играчи са холандци и португалци/а някои се мислят за бразилци
/,най добре е да се вземе треньор от някоя от тези страни.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- makedonski
- Контакти:
Основното условие е да се вземе треньор, който е печелил първенства с два или повече отбора и се е представял добре в Европа. Дали ще е чех, руснак или португалец, няма значение, важното е да може.
Re: Николай Митов - Фен Тема
Спрете със спекулациите. Не ме интересува колко е добър или слаб Ники Митов, но докато не вкара Левски в групите на ЛЕ никъде няма да ходи. Казах! 
Пък ако отпаднем в първи кръг да си ходи.

Пък ако отпаднем в първи кръг да си ходи.
Последна промяна от Foreigner на 11 юли 2013 18:01, променено общо 1 път.
...
- batmanlevski
- Контакти:
онзи продажник и некадърник поп Кръстьо Везалов пак е в състава ,Митов май сам си подритва стола !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Махай се боклук нещастен, некадърен. С какъв кеф ще те пречукам от бой..... Искам те в комааааааааааааааа.
Митов:Шампиони сме
Николай Митов: Играем мач за мач,ще спечелим купата
Митов: Важно беше да не ни вкарат, в реванша ще играем още по-добре
Николай Митов: Ще продължим напред в Лига Европа
Още ли му се радвате? Толкова ли не можа да натисне за един що-годе добър централен защитник,че дори и двама? Тоя тип сляп ли е? Освен да дрънка друго не прави.То се знаеше че при такъв резултат след тоя мач ше е така,ама аз това го повтарям отдавна.
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]
-
Как беше
МитУФ Тайм ахахаххахаха.Ех гипсокартоне,що не си стоя на село при другите мангусти да маате по строежите,ами се набута там къдет не ти е работата 

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
И аз съм му фен на Николо Митко от снощи 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Ам-Гъл още ли е тренер на сините? 

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

- ralka_levskarka
- Контакти:
Митов бе дотук, Янкович фаворит за поста му
Сериозни сътресения и глоби се очакват на "Герена"
Гръмкият провал на Левски в Европа ще махне главата на треньора Николай Митов, гърми родната преса. Никой не е изненадан от новината. Очаква се до няколко дни наставникът на "сините" да бъде освободен. Към днешна дата вариант №1 за негов наследник е сърбинът Сале Янкович, твърди "Меридиан мач". Зад тази кандидатура стои спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков.
Според запознати Вълка е говорил със Сале Янкович веднага след назначението си на "Герена", като му е обяснил, че той ще замести Ники Митов при първата издънка на последния.
Янкович вече е работил за 'сините". Той беше помощник-треньор на Славолюб Муслин.
Очакват се сериозни сътресения на стадион "Георги Аспарухов" след поредното срамно отпадане от Европа. Футболистите със сигурност ще бъдат глобени сурово, а е възможно част от от тях да бъдат натирени от Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]