Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Оставете спорта на хората, които го разбират

Мнениеот Xamy » 06 мар 2013 14:42

Ти очевидно нищичко не разбираш, тъй като няма нито една дума за самия мач.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 06 мар 2013 14:44

Xamy написа:Ти очевидно нищичко не разбираш, тъй като няма нито една дума за самия мач.

Какъв мач бе! ТОй свърши с наглостта на рефера в 57мин.Какво да коментирам,че ако не се подпира Барса ще се подпира Реал.Да ти кажа изпитвам по голямо удоволствие да гледам БГ шампионата.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2013 14:46

brossy написа:Да ти кажа ,че съм се отвратил от футбола в последните няколко години.Такива "тесли"имаше в много от мачовете,че нищо не може да ме убеди ,че това са грешки на съдиите.За мен Шампионската лига стана прекалено голям бизнес и ,че всичко идва от горе.А колкото до вчерашният мач това на "феса"си беше престъпление.

Помниш ли финала в Лондон през 1966 година? Онова попадение, ако е гол, аз съм трамвай. Англичаните обаче до ден-днешен се смятат за световен шампион, а не го заслужаваха.
Не е важно толкова, че се греши, а как се реагира на това. Поведението на домакина снощи не кореспондира с ореола, който изкуствено му беше изграден в последните две десетилетия. Не може да искаш винаги да си победител. Не знам дали Рой Кийн е казал наистина тези думи, които някъде прочетох само като заглавие, но ако е така, го поздравявам. С всичките си недостатъци, а и той не ми беше сред най - големите любимци, които съм гледал, макар че в миналото "Манчестър" ми харесваха, казва много истина.
Дано да го е казал!
И още нещо, днес се говори само за червения картон, но не се споменава за дузпата, която не беше отсъдена в полза на "Реал", за спестения жълт картон за Рафаел при симулацията, за головете от засада снощи. Статиите са изключително пристрастно написани.
Аз очаквам извинение от редакторите и най- вече от Томислав Русев. Настоявам за официално извинение пред цяла България в ефир!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 06 мар 2013 14:59

daniel875 написа:
brossy написа:Да ти кажа ,че съм се отвратил от футбола в последните няколко години.Такива "тесли"имаше в много от мачовете,че нищо не може да ме убеди ,че това са грешки на съдиите.За мен Шампионската лига стана прекалено голям бизнес и ,че всичко идва от горе.А колкото до вчерашният мач това на "феса"си беше престъпление.

Помниш ли финала в Лондон през 1966 година? Онова попадение, ако е гол, аз съм трамвай. Англичаните обаче до ден-днешен се смятат за световен шампион, а не го заслужаваха.
Не е важно толкова, че се греши, а как се реагира на това. Поведението на домакина снощи не кореспондира с ореола, който изкуствено му беше изграден в последните две десетилетия. Не може да искаш винаги да си победител. Не знам дали Рой Кийн е казал наистина тези думи, които някъде прочетох само като заглавие, но ако е така, го поздравявам. С всичките си недостатъци, а и той не ми беше сред най - големите любимци, които съм гледал, макар че в миналото "Манчестър" ми харесваха, казва много истина.
Дано да го е казал!
И още нещо, днес се говори само за червения картон, но не се споменава за дузпата, която не беше отсъдена в полза на "Реал", за спестения жълт картон за Рафаел при симулацията, за головете от засада снощи. Статиите са изключително пристрастно написани.
Аз очаквам извинение от редакторите и най- вече от Томислав Русев. Настоявам за официално извинение пред цяла България в ефир!

Няма как да го помня.Друго е топката да падне някъде на гол линията,а друго е да изгониш човек по такъв начин.То помнош ли Бардон как го изгониха срещу Шалке.Помниш ли 3те не свирени дузпи за Челси срещу Барселона.Има хиляди такива примери в последните години.Всечко се решава от високите етажи на УЕФА.
А ти ако искаш си вярвай колко е хубав европейският футбол.
П.П. А колкото държанието на играчите и публиката на Ман.Юн. Евала че не го убиха тоя палячо още на терена.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Имаше ли червен картон за Нани?

Мнениеот shotgun blues » 06 мар 2013 15:09

в 15 :30 гледайте по livesport "Мъже в черно" :lol: :lol: :lol: ще дискутират съдията :) :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 06 мар 2013 15:27

Даниеле,прегледай се.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 мар 2013 15:33

Май ти трябва да се прегледаш.

Изображение

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Имаше ли червен картон за Нани?

Мнениеот LaRgO » 06 мар 2013 15:39

В мача на Бернабеу, Юнайтед поведе с гол от несъществуващ корнер. Хайде сега кажете, този гол не повлия ли на мача ?
В мача на Олд Трафорд, Юнайтед повежда в резултата с гол от засада. Това не влияе ли пряко на мача ?
Феновете на Юнайтед се редувахте да защитавате червените картони на Компани и Шелви, а това на Нани е десетки пъти по-опасно :!: Подигравахте се на феновете, които се оплакваха, че са ощетени от съдиите срещу вас, а сега ревете ли, ревете....

Върни се в “Архив”