daniel875 написа:zlobul написа:Обичам Левски написа:Темата пак се напълни със спамери.Нека Левски да бие пък ми пука за вас !
Пък ти ако мислиш , че на мен ми пука от мнения на безличници , значи жестоко си се объркал .
ПП: И ако досега не сте с усетили , то ще ви кажа , защото е време да разберете , че аз съм бивш играч на отбора , вкарал решителен гол в един от мачовете при европохода ни 2006 . Повече нищо няма да кажа . Само малка част от форумците знаят повече .
Успокой се! Това, което казваш, на мене ми е ясно. Имаш право за много неща, но не се рови толкова. Опитай се да гледаш малко по - положително, макар че май не го казах много намясто! Всичко ни е толкова зле, че е трудно да се мисли по този начин, но някак опитай! Навремето си станал футболист на "Левски" и преди това привърженик на тима, защото си имал кумири нали? Имал си положителен пример, защото тогава все още имаше такива. Добре де, като левскар все пак трябва да те радва поне нещо. Те и мене не ме радват особено титлите на Чорни, както и следващите три, защото бяха осеяни със съмнения, но знам, че преди това съм гледал истински футбол и съм избрал "синия" отбор, защото си е заслужавало.
Никога не съм имал кумири братле . В този живот всеки си е индивидуалност , но трябва да си и малко перде . Не съм кой знае колко набожен ,дори съм изкарал Библията до 120-ата страница и ме хванаха нервите , но си спомням че една от десетте Божи заповеди гласи , че "Не трябва да се кланяш на идоли " (нещо такова). Единственото , което ме радва за момента в Левски не е свързано с отбора , а с публиката , т.е. хората започнаха да се осъзнават и започнаха да си купуват билети за другите сектори.Все по малко хора могат да издържат в компанията на продажници , дилъри и техни клиенти (не обиждам никой, просто начин на живот).
Иначе агент тара и парашутистът от надежда винаги ще си останат маскари , хамелеони и така нататък .Те са едни и същи нагаждачи ...от девет извора вода ще докарат само и само да те преметнат , а и двамата имат сходно начало , и двамата са синове на приближени до властта хора . Дефакто тези хора са се ползвали с превилегии , каквито други хора с 1000 пъти повече акъл не са имали . в потвърждение на думите си ще кажа , че единия се сдобива с акциите на Левски по твърде странен начин , а вторият е назначе в Локомотив заради баща му Атанас мисля че се казваше , кото е бил министър на транспорта ,
По същия начин , това лице Тоньо се пръкна и в Левски . За съжаление вече съм далече от клуба и не знам как точно и кой го довлече на "герена" , но със сигурност на много от нас все ощ ни е странно.
Това са и една малка част от причините поради които не понасям локомотивския палячо ......ТОЙ ВИНАГИ Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ .......НЕГО ВИНАГИ ГО ПУСКАТ ОТ НЯКЪДЕ СИ , затова няма как да стоя и да му слушам тъпизмите по разни интервюта , да го гледам как чупи стойки в качеството на директор на най-обичания бг-отбор и да не ми се доповръща .