Мнениеот leski » 11 апр 2012 15:58
Футболистът на ЦСКА Нджонго Присо бе разпитан от Арбитражния съд към БОК във връзка с инцидента по време и след двубоя с Локомотив (Пловдив).
"Не мога да коментирам решението на комисията. Надявам се, че Господ ще отсъди това, което трябва. Няма от какво да се чувствам виновен. Извинявам се само, ако е имало някакъв инцидент с полицията. Никой не съм удрял. Бях много шокиран. Все пак отидох да играя мач, а след това се озовах в някаква килия. За мен това бе голям шок. За първи път в живота ми се случва такова нещо. Дори неволно не съм докосвал или удрял полицай. Бях изкаран от нерви, исках единствено да ме оставят да се прибера в съблекалнята. Също така се извинявам за жеста, който показах към публиката, защото там имаше малки деца. Съжалявам, тъй като това не е добър пример за подрастващите", заяви Присо, който добави, че въпреки неприятностите иска да остане в ЦСКА:
"Искам да продължа да играя в ЦСКА, тъй като обичам този клуб. В позицията, в която се намираме в момента и с помощта на Господ, може да станем шампиони".
Само ще допълня,..момчето се гордее че се е докоснало до "магията" ЦСКА.Дай Боже всекиму !