Тая тема за кой път ще я правим и коментираме? Колкото по-скоро се махнат боклуците, толкова по-скоро имаме шанс за нещо повече от сребро. Искрено се надявам това да им е било последния сезон, ама едва ли..
И все пак ми е най-жалко за Мораес, очаквам да приемат оферта от Китай, защото от там ще дават най-много пари, а играч като него в България може и да не дойде вече.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вън Боклуците от ЦСКА!!!
Сега ако не се вдигнем и не ги изгоним, не знам кога. Хора, разберете най-логичното нещо се случи просто. А най-логичното беше, ЦСКА да не стане шампион с оглед на всички действия на ръководството, скандалите, продажбите, неуредиците, допинга и т.н.
Те сами ще избягат. Само първо ще разпродадат отбора.
[rimg]http://fakti.bg/sport/39686-sobstvenicite-na-cska-po-stapkite-na-ganchev[/rimg]
[rimg]http://fakti.bg/sport/39686-sobstvenicite-na-cska-po-stapkite-na-ganchev[/rimg]
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Чакайте малко....Кой е виновен последно??? БФС или Титан-ците?? Взех да се обърквам с вашите врътки. 

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:Чакайте малко....Кой е виновен последно??? БФС или Титан-ците?? Взех да се обърквам с вашите врътки.
Титан са виновни! А БФС за кво да са виновни не знам. Може би евентуално за това, че оставиха Миньор Перник да си свали гащите най-нагло пред цяла Б-я за да може славния отбор на Лудогорец накрая да триумфира!

За нищо на света не защитавам Лудогорец, но искам да те попитам:
Дали Домусчиев може да бъде на върха с този тим 10 години? Според мен не може.
Дали може години наред да завършва в първите три и да участва в Европа? Според мен не може.
Болно ми е като губим от такива тимове, но сега те имат финансовото спокойствие и за това са шампиони.
Можем ли да си позволим нулева година? Да си платим дълговете към клубове и държавата и да си уредим нещата с базата?
Не.
Дълговете са големи и споровете са доста сложни за да изчезнат с магическа пръчка за един сезон. /не претендирам това да е вярно тъй като не съм запознат с детайли по договорите на клуба/
Няма собственик, който да издържа един клуб по този начин за една година /нулева година/.
Остава това, което виждаме и сега - проблемите се решават в движение, а на нас ни се изправят косите като доближим някой краен срок и се чудим ще имаме ли лиценз или не.
ЦСКА може да постига резултат с точен треньор. Няма друг треньор, който да мотивира така играчите си, че цял сезон с дефанзивни халфове и един нападател да водиш до предпоследния кръг.
Дали Домусчиев може да бъде на върха с този тим 10 години? Според мен не може.
Дали може години наред да завършва в първите три и да участва в Европа? Според мен не може.
Болно ми е като губим от такива тимове, но сега те имат финансовото спокойствие и за това са шампиони.
Можем ли да си позволим нулева година? Да си платим дълговете към клубове и държавата и да си уредим нещата с базата?
Не.
Дълговете са големи и споровете са доста сложни за да изчезнат с магическа пръчка за един сезон. /не претендирам това да е вярно тъй като не съм запознат с детайли по договорите на клуба/
Няма собственик, който да издържа един клуб по този начин за една година /нулева година/.
Остава това, което виждаме и сега - проблемите се решават в движение, а на нас ни се изправят косите като доближим някой краен срок и се чудим ще имаме ли лиценз или не.
ЦСКА може да постига резултат с точен треньор. Няма друг треньор, който да мотивира така играчите си, че цял сезон с дефанзивни халфове и един нападател да водиш до предпоследния кръг.
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Всички сте големи тъпаци но ще го разберете съвсем скоро
Една титла е по-малко важна от това отбора да оцелее
Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни
И трето Титаните не са най-добрите ръководители от гледна точка на успехи ( само една купа на България и една суперкупа ), но от финансова гледна точка са доста успешни, благодарение на успешната си трансфер на политика като взимаха доказани играчи за без пари, аги продаваха за доста след това ( естествено това си има и своите недостатъци, защото на всеки шест месеца ние сглобявахме на практика нов отбор, но да не забравяме в какво състояние остави Лупи отбора ), взеха базите на концесия а сега се са договорили с Гриша Ганчев да започнат съвместна издръжка на клуба и в момента водят преговори с още двама много големи бизнесмени да се включат в управата на клуба и да помагат както финансово така и с влиянието си държавата

Така че сами ще се уверите след време, че Титаните не са чак толкова лоши управници както ги изкарват платените медии в България ( вчера нито една медия не дойде пред сектор "В" да снима как стюардите пребиха невинни хора с ЧУКОВЕ а полицаите стояха и не знаеха какво да направят понеже така им е било ЗАПОВЯДАНО да стоят и да не се намесват )
Но нищо нещата които не те убиват те правят по силен, а ЦСКА СОФИЯ другото първенство ще бъде терминатора който ще гази всички мишоци подред
ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА СТОЙЧО И НЕГОВАТА МЛАДА КОМАНДА за всички емоции през този луд луд полусезон

Една титла е по-малко важна от това отбора да оцелее

Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни

И трето Титаните не са най-добрите ръководители от гледна точка на успехи ( само една купа на България и една суперкупа ), но от финансова гледна точка са доста успешни, благодарение на успешната си трансфер на политика като взимаха доказани играчи за без пари, аги продаваха за доста след това ( естествено това си има и своите недостатъци, защото на всеки шест месеца ние сглобявахме на практика нов отбор, но да не забравяме в какво състояние остави Лупи отбора ), взеха базите на концесия а сега се са договорили с Гриша Ганчев да започнат съвместна издръжка на клуба и в момента водят преговори с още двама много големи бизнесмени да се включат в управата на клуба и да помагат както финансово така и с влиянието си държавата

Така че сами ще се уверите след време, че Титаните не са чак толкова лоши управници както ги изкарват платените медии в България ( вчера нито една медия не дойде пред сектор "В" да снима как стюардите пребиха невинни хора с ЧУКОВЕ а полицаите стояха и не знаеха какво да направят понеже така им е било ЗАПОВЯДАНО да стоят и да не се намесват )
Но нищо нещата които не те убиват те правят по силен, а ЦСКА СОФИЯ другото първенство ще бъде терминатора който ще гази всички мишоци подред

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА СТОЙЧО И НЕГОВАТА МЛАДА КОМАНДА за всички емоции през този луд луд полусезон

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
danko_lud написа:subzero написа:Чакайте малко....Кой е виновен последно??? БФС или Титан-ците?? Взех да се обърквам с вашите врътки.
Титан са виновни! А БФС за кво да са виновни не знам. Може би евентуално за това, че оставиха Миньор Перник да си свали гащите най-нагло пред цяла Б-я за да може славния отбор на Лудогорец накрая да триумфира!
Е как?? Нали имаше протести пред сградата на "Иван Асен"??
[center]
[/center]

[quote="ASENOVSKI VOYN,Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни

Ти вярваш ли си бе, пич????
,

Ти вярваш ли си бе, пич????

,
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
danko_lud написа:[quote="ASENOVSKI VOYN,Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни![]()
И трето Титаните не са най-добрите ръководители от гледна точка на успехи ( само една купа на България и една суперкупа ), но от финансова гледна точка са доста успешни, благодарение на успешната си трансфер на политика като взимаха доказани играчи за без пари, аги продаваха за доста след това ( естествено това си има и своите недостатъци, защото на всеки шест месеца ние сглобявахме на практика нов отбор, но да не забравяме в какво състояние остави Лупи отбора ), взеха базите на концесия а сега се са договорили с Гриша Ганчев да започнат съвместна издръжка на клуба и в момента водят преговори с още двама много големи бизнесмени да се включат в управата на клуба и да помагат както финансово така и с влиянието си държавата![]()
![]()
Ти вярваш ли си бе, пич????![]()
![]()
,
Ако искаш да се обзаложим

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница