ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:07

BRF написа:Рогат гагауз не може да ме обиди!
Оплачи се в Диема,че те подвеждат относно това,каква им е програмата!
В този ред на мисли,знаеш ли с кого игра жалкото ти отборче първата си контрола?

Сега и на "телевизията на Шиши" ли почнахме да вярваме?! Фурнаджийски лопати, комунистически маниер!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:09

BRF написа:шиши плаща,не вие!Скоро ще го разберете!

Предпочитам "Шиши" да плаща, отколкото Жужето да преименува 15 отбора и да ги кръсти, както си иска, а след като му омръзне да си ги прибере ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:09

BRF написа:Модераторите,не закачайте пияния гагаузки чичка,всеки може да си нарича ЦСКА както иска! :lol:

Щом от Диема могат да преименуват Литекс на ЦСКА (София), какъв е проблема?!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:10

W84me написа:
BRF написа:Рогат гагауз не може да ме обиди!
Оплачи се в Диема,че те подвеждат относно това,каква им е програмата!
В този ред на мисли,знаеш ли с кого игра жалкото ти отборче първата си контрола?

Сега и на "телевизията на Шиши" ли почнахме да вярваме?! Фурнаджийски лопати, комунистически маниер!

Ми аз дори не знам коя е неговата телевизия и съм седесар по убеждения!Знаеш,че сте нещастници и никоя фирма не би ви спонсорирала,освен ако не е посъветвана от правилните хора!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 юли 2016 01:10

vaskonti написа:
peliforewer написа:
vaskonti написа:
BRF написа:Как реши ,че чакам Супер купата?Може би защото съм от Бургас :lol: ?!?Ще бъда на ПЪРВИЯ мач на ЦСКА,където отреди жребия от първенството независимо дали ще е в Бургас,Пловдив,Русе ,София.............Сега стана ли ти ясно или да ти го нарисувам!Това,че си модератор в твоите очи може да е голяма работа,ама на мен не ми пука и няма да ти търпя глупостите!Можеш да си използваш правата и да ми "затвориш устата" ама не си позволявай да ми пишеш работи за първолаци и тем подобни!Говедата са се посрали от този ЦСКА,който се "задава на хоризонта" и знаят,че дори заветното им второ място ще е мираж!Може би ако им дадем вазелинче,ще приемат по-лесно това,което ще им се случи!Може да не приемаш това,което се случва,но това не е мой проблем!Ако не можеш да модерираш СПРАВЕДЛИВО защото си заел страна,просто се откажи!Това е МОРАЛНАТА позиция! ;)

Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.
А това ново нещо, което се задава си е Литекс Етрополе и нищо друго. Не с нула титли, а с четири. Казаха ви го БФС. Тая декларация, дето пуснахте е върха на нелепостта - подготвяте ли подобна с адресати ФИФА и УЕФА?

Ако за теб вазелина и лесното влизане са сериозни "нападки" , не за първи клас, а сигурно за университет, това си е твоя работя. За мен си е от първи клас.

Знаеш ли,доста време ти чета коментарите и никога не съм ти опонирал,защото винаги съм уважавал правото на мнение,но последно време малко се понаакваш,кого ми сочиш за точните коментатори на случващото се в ЦСКА от БФС,Павел Колев и Борислав Попов,ако поне си малко цесекар тези двамата трябва да те е срам да ги даваш за пример.Ако си забравил ,ще ти напомня че преди месеци гугутките предложиха Павел Колев за член на УС на Левски,Колев от обикновен журналист стигна до изпълнителен директор на БФС само защото беше лакей на Боби Михайлов,влез в Гугъл и виж какво е писал за ЦСКА и как е близал атрибутите на Боби и ако смяташ че не съм прав не е проблем да ми кажеш.Ако наистина си цесекар трябва да ти е ясно що за измекяр е Б.Попов,ако зависеше от Попов и Колев ЦСКА,без значение на Ганчев или на Божков дълги години нямаше да помиришат професионален футбол,но явно Ганчев им бръкна дълбоко и явно нещата се решиха на по-високо ниво и според законите и единственото което днес лицата Попов и Колев на пресконференцията беше да си кривят физиономиите и да настройват феновете срещу ЦСКА на Ганчев.За пореден път казвам ако имате врагове в този форум ,то това не са тези които подкрепят Ганчев,а лилавите ви приятелки с които сте се прегърнали.

Това що за хора са тия е съвсем отделен въпрос. Няма как да преименуваш Литекс и да кажеш, че това е ЦСКА. Няма нито логика, нито закон по който да има такава причинно следствена връзка. Работата е там, че мнението на УЕФА и ФИФА ще е същото. Нали няма да почнеш да ми обясняваш, че там са изкуфели старци и нищо не разбират или пък че са говеда под прикритие?
Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.

Виж какво нито съм Етрополе,нито съм Литекс,от 58 години винаги съм бил ЦСКА,винаги съм искал най-доброто за ЦСКА,няма да парадирам ,ако имаш някакви въпроси пиши на лични .Явно не четеш какво пишат от ЦСКА на Ганчев/бесен съм че трябва да пояснявам,защото ЦСКА е само един/,че имат внесен оздравителен план,че изкупуват дълговете от МФ ,че ремонтират Армията и Панчарево,перфектна подготовка на отбора,контролни срещи с класни отбори,още какво трябва да направят за да ги хареса Васко,да дойде лично Ганчев и да му целувни ръка.В същото време да си чул Божков да е взел някакво отношение за ставащото в ЦСКА,какъв е този Найденов,той спонсорира всички отбори без ЦСКА през последната година,и изведнъж се сети че има такъв отбор когато трябваше да се играе финала за купата,но Ганчев правилно го отряза и сега Найденов реши да се прави на мъж,само че не е от класата на Ганчев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:10

W84me написа:
BRF написа:Модераторите,не закачайте пияния гагаузки чичка,всеки може да си нарича ЦСКА както иска! :lol:

Щом от Диема могат да преименуват Литекс на ЦСКА (София), какъв е проблема?!

Гагауза си е гагауз :mrgreen:

draki75

Мнениеот draki75 » 01 юли 2016 01:11

Ozzimozzi написа:2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD
7 юли, четвъртък, 19:15 часа – ЦСКА (София) - ФК Краснодар - Diema Sport 2 HD
10 юли, неделя, 18:00 часа – ЦСКА ( София) - Динамо Киев - Diema Sport 2 HD
14 юли, четвъртък, 19:00 часа – ЦСКА ( София ) - Интер ( Милано) - Diema Sport HD

ДаММММ, големите се връщат с шут, Купа исках да кажа и контроли с грандове. Дребните си цъкат с Дунав и доносничат.
Телешка съдба! :mrgreen:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юли 2016 01:12

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
Ozzimozzi написа:2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD
7 юли, четвъртък, 19:15 часа – ЦСКА (София) - ФК Краснодар - Diema Sport 2 HD
10 юли, неделя, 18:00 часа – ЦСКА ( София) - Динамо Киев - Diema Sport 2 HD
14 юли, четвъртък, 19:00 часа – ЦСКА ( София ) - Интер ( Милано) - Diema Sport HD

Ама в програмата ЦСКА ли пише или Литекс?

Пише:Червени боклуци от Ловеч..

Модераторите,не закачайте пияния гагаузки чичка,всеки може да си нарича ЦСКА както иска! :lol:

Мхм..даже и Литекс-Етрополе.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:12

BRF написа:Ми аз дори не знам коя е неговата телевизия и съм седесар по убеждения!Знаеш,че сте нещастници и никоя фирма не би ви спонсорирала,освен ако не е посъветвана от правилните хора!

Я пък, при вас колко пъти бяха "посъветвани" Митал, Титаните, Божков?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:12

W84me написа:
BRF написа:шиши плаща,не вие!Скоро ще го разберете!

Предпочитам "Шиши" да плаща, отколкото Жужето да преименува 15 отбора и да ги кръсти, както си иска, а след като му омръзне да си ги прибере ;)

То това е ясно!Сами срещу всички,но с властта зад гърба :lol: !

Върни се в “Архив”