ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:01

vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се плати на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се плати останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е платена цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.

Аз пък нямам никакво желание да виждам как заминават милиони за нелсон,тенгариня,мадам ба и тем подобни!По-добре да се направи реконструкция на стадиона или да се оправи Панчарево или пък да се направи първокласна школа!

Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се плати. Ако не се плати навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.
Милан е с 240 милиона дългове, но ги продадоха за 750 милиона. Защота имат много активи. ЦСКА е с 20 милиона дългове, но ако имаше съответните активи - стадион, база, играчи и т.н. , щеше да струва примерно 60-70 милиона.
Друг пример - щом си струва да се инвестират 10 милиона в клуб от трета дивизия, който няма фенска маса и се намира в малък град, значи си струва да дадеш 20 милиона за да вземеш ЦСКА - онзи от 2015, дори от 2013.
Защо Ганчев не го направи? Ти ми кажи.

Какво трябва да ти казвам аз?Нещата просто се случват и всеки си взима отношение по въпроса!Аз мислих и прецених това за себе си!Не смятам,че трябва да давам обяснение на никого,както и никой не ми дължи обяснение за неговото си решение!Нещата в ЦСКА са в постоянно сменяща се позиция в продължение на 8 години и минахме през какво ли не!Затова всеки си решава за себе си и не трябва да бъде нападан от никого!Ти например се мислиш за много морален като отстояваш тази позиция-успех!Аз не ти го оспорвам,но не оспорвай и ти моята!Може да се води диалог и без заключения през 1 минута!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 юли 2016 01:02

2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD
7 юли, четвъртък, 19:15 часа – ЦСКА (София) - ФК Краснодар - Diema Sport 2 HD
10 юли, неделя, 18:00 часа – ЦСКА ( София) - Динамо Киев - Diema Sport 2 HD
14 юли, четвъртък, 19:00 часа – ЦСКА ( София ) - Интер ( Милано) - Diema Sport HD
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 01 юли 2016 01:03

draki75 написа:
W84me написа:
vaskonti написа:Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се . Ако не се навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.
Милан е с 240 милиона дългове, но ги продадоха за 750 милиона. Защота имат много активи. ЦСКА е с 20 милиона дългове, но ако имаше съответните активи - стадион, база, играчи и т.н. , щеше да струва примерно 60-70 милиона.
Друг пример - щом си струва да се инвестират 10 милиона в клуб от трета дивизия, който няма фенска маса и се намира в малък град, значи си струва да дадеш 20 милиона за да вземеш ЦСКА - онзи от 2015, дори от 2013.

Защото няма пари! Ако имаше много пари, нямаше да укрива 700 000 от захар...

Козирка кога? Паралии!
Единствените, които ще съжаляваме за вас сме ние! Няма да можем да ви продължим!

След останалите 3 сектора ще правим обща козирка . Отопление на терена кога :mrgreen: ? Клошари .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:04

Ozzimozzi написа:2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD
14 юли, четвъртък, 19:00 часа – ЦСКА ( София ) - Интер ( Милано) - Diema Sport HD

Ама в програмата ЦСКА ли пише или Литекс?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:04

BRF написа:
Ozzimozzi написа:2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD

Много плитко, дори за теб... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2016 01:05

W84me написа:
vaskonti написа:Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се плати. Ако не се плати навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.

Защото няма пари! Ако имаше много пари, нямаше да укрива 700 000 от захар...

Не е така, пари има, просто му е цигански и селски манталитетът.

Когато не си забогатял честно, ами ДС те е назначило за "бизнесмен" и ти е дало всичко, и те е научило, че на аванта е най гот ..... как после такива хора искаш да се научат да си плащат, когато искат нещо ??!

Гришунката им го е казал на онази среща на Армията - "Аз обичам да купувам евтино, а да продавам скъпо". Ами, това прави и с ЦСКА, гледа да го вземе възможно най-евтинко, все едно е някакъв парцал, намерен на улицата ....
Последна промяна от 1982 на 01 юли 2016 01:06, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:06

draki75 написа:Козирка кога? Паралии!
Единствените, които ще съжаляваме за вас сме ние! Няма да можем да ви продължим!

Някой да е казал, че при нас има пари? Поне си плащаме задълженията към бивши футболисти и към НАП! Прекалено безочливи ставате.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:06

W84me написа:
BRF написа:

Много плитко, дори за теб... :mrgreen:

Рогат гагауз не може да ме обиди!
Оплачи се в Диема,че те подвеждат относно това,каква им е програмата!
В този ред на мисли,знаеш ли с кого игра жалкото ти отборче първата си контрола?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 01:07

1982 написа:
Не е така, пари има, просто ми е цигански и селски манталитетът.

Когато не си забогатял честно, ами ДС те е назначило за "бизнесмен" и ти е дало всичко, и те е научило, че на аванта е най гот ..... как после такива хора искаш да се научат да си плащат, когато искат нещо ??!

Гришунката им го е казал на онази среща на Армията - "Аз обичам да купувам евтино, а да продавам скъпо". Ами, това прави и с ЦСКА, гледа да го вземе възможно най-евтинко, все едно е някакъв парцал, намерен на улицата ....

Може и така да е. ЦСКА е апетитна хапка, в реална ситуация трябва да се изръси около 20 милион, а сега ще мине с няколкостотин хиляди за 1 година издръжка във В група и ще си има НЕГОВО ЦСКА ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 01:07

W84me написа:
draki75 написа:Козирка кога? Паралии!

Някой да е казал, че при нас има пари? Поне си плащаме задълженията към бивши футболисти и към НАП! Прекалено безочливи ставате.

шиши плаща,не вие!Скоро ще го разберете!

Върни се в “Архив”