ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

draki75

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот draki75 » 01 юли 2016 00:23

Защо я няма Беладона, да ви гъделичка с опорни точици!
Защото няма, защото ви направи на балъци в рамките на половин година! С изключение на бекалката, той си е разкъртен по рождение!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 00:23

W84me написа:
BRF написа:Кога това?

Няколко пъти си го каза. Александър Тодоров също го каза.

Каза го Гарибов през 2008 г!Сега сме 2016!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2016 00:24

BRF написа:
1982 написа:Не, не мисля ...... така кредиторите стават по-силни дори, защото знаят, че без истинското ЦСКА, неговият Литекс няма така нужната му легитимация. Тоест, той е в нуждаеща се позиция. А и с наличието на още един оздравителен план, позициите им спрямо ГГ стават дваж по-силни.

Айде сега да видим кой е тоя в добра позиция!?Изключвам държавата,която ще си получи парите заради стадиона и базите.Всички други виждат как с това ново дружество парите им заминават и ще са готови на много компромиси.Тогава очаквам и да се изкупи старото дружеството!Разделението на феновете също е супер преувеличено!Има единици от фенове,които не приемат това и трябва тяхното мнение да се уважи!

Парите им заминават, ама може и да не заминат, ако дадат клуба на Божков и така го набият до сливиците на Ганчев. Тогава той увисва злокобно. И те го знаят, и той го знае. ;) ;)

А, че държавата щяла да си получи парите ..... еле па от Ганчев, не бъди толкова сигурен .... колко си получи ДДС-то от захарта. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

draki75

Мнениеот draki75 » 01 юли 2016 00:25

maxi1914 написа:
realist написа:
от maxi1914 на 30 Юни 2016 22:05

@realist - Имаш ли си на идеа колко зали взеха лиценз последните години ? Лобито на Божков издиша отдавна . При положение , че няма лоби за кво трябва да помага на някой ?

Явно си в час и си прав. Но бъркаш в едно. Той не помага, а изпълнява. Нарича се "зависимост".

Добре де зависимост съгласен съм . Или пропускам нещо или си връща стари услуги .

Менса, как е АЙ СИ КЮТО? Бягай да гласуваш, че останете ли ...! Ти си знаеш! :lol:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 00:27

1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:Не, не мисля ...... така кредиторите стават по-силни дори, защото знаят, че без истинското ЦСКА, неговият Литекс няма така нужната му легитимация. Тоест, той е в нуждаеща се позиция. А и с наличието на още един оздравителен план, позициите им спрямо ГГ стават дваж по-силни.

Айде сега да видим кой е тоя в добра позиция!?Изключвам държавата,която ще си получи парите заради стадиона и базите.Всички други виждат как с това ново дружество парите им заминават и ще са готови на много компромиси.Тогава очаквам и да се изкупи старото дружеството!Разделението на феновете също е супер преувеличено!Има единици от фенове,които не приемат това и трябва тяхното мнение да се уважи!

Парите им заминават, ама може и да не заминат, ако дадат клуба на Божков и така го набият до сливиците на Ганчев. Тогава той увисва злокобно. И те го знаят, и той го знае. ;) ;)

А, че държавата щяла да си получи парите ..... еле па от Ганчев, не бъди толкова сигурен .... колко си получи ДДС-то от захарта. ;)

Нашия клуб няма място в ръцете на черепа,особено с оздравителен план за 30 години!Аз проблем с ГГ нямам,не съм му и адвокат!
Харесвам това,което направи в Литекс и се надявам да направи същото в ЦСКА в значително по-голям размер !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 юли 2016 00:28

peliforewer написа:
vaskonti написа:
BRF написа:Как реши ,че чакам Супер купата?Може би защото съм от Бургас :lol: ?!?Ще бъда на ПЪРВИЯ мач на ЦСКА,където отреди жребия от първенството независимо дали ще е в Бургас,Пловдив,Русе ,София.............Сега стана ли ти ясно или да ти го нарисувам!Това,че си модератор в твоите очи може да е голяма работа,ама на мен не ми пука и няма да ти търпя глупостите!Можеш да си използваш правата и да ми "затвориш устата" ама не си позволявай да ми пишеш работи за първолаци и тем подобни!Говедата са се посрали от този ЦСКА,който се "задава на хоризонта" и знаят,че дори заветното им второ място ще е мираж!Може би ако им дадем вазелинче,ще приемат по-лесно това,което ще им се случи!Може да не приемаш това,което се случва,но това не е мой проблем!Ако не можеш да модерираш СПРАВЕДЛИВО защото си заел страна,просто се откажи!Това е МОРАЛНАТА позиция! ;)

Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.
А това ново нещо, което се задава си е Литекс Етрополе и нищо друго. Не с нула титли, а с четири. Казаха ви го БФС. Тая декларация, дето пуснахте е върха на нелепостта - подготвяте ли подобна с адресати ФИФА и УЕФА?

Ако за теб вазелина и лесното влизане са сериозни "нападки" , не за първи клас, а сигурно за университет, това си е твоя работя. За мен си е от първи клас.

Знаеш ли,доста време ти чета коментарите и никога не съм ти опонирал,защото винаги съм уважавал правото на мнение,но последно време малко се понаакваш,кого ми сочиш за точните коментатори на случващото се в ЦСКА от БФС,Павел Колев и Борислав Попов,ако поне си малко цесекар тези двамата трябва да те е срам да ги даваш за пример.Ако си забравил ,ще ти напомня че преди месеци гугутките предложиха Павел Колев за член на УС на Левски,Колев от обикновен журналист стигна до изпълнителен директор на БФС само защото беше лакей на Боби Михайлов,влез в Гугъл и виж какво е писал за ЦСКА и как е близал атрибутите на Боби и ако смяташ че не съм прав не е проблем да ми кажеш.Ако наистина си цесекар трябва да ти е ясно що за измекяр е Б.Попов,ако зависеше от Попов и Колев ЦСКА,без значение на Ганчев или на Божков дълги години нямаше да помиришат професионален футбол,но явно Ганчев им бръкна дълбоко и явно нещата се решиха на по-високо ниво и според законите и единственото което днес лицата Попов и Колев на пресконференцията беше да си кривят физиономиите и да настройват феновете срещу ЦСКА на Ганчев.За пореден път казвам ако имате врагове в този форум ,то това не са тези които подкрепят Ганчев,а лилавите ви приятелки с които сте се прегърнали.

Това що за хора са тия е съвсем отделен въпрос. Няма как да преименуваш Литекс и да кажеш, че това е ЦСКА. Няма нито логика, нито закон по който да има такава причинно следствена връзка. Работата е там, че мнението на УЕФА и ФИФА ще е същото. Нали няма да почнеш да ми обясняваш, че там са изкуфели старци и нищо не разбират или пък че са говеда под прикритие?
Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се плати на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се плати останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е платена цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2016 00:29

Чудно ми е що за ръководители във фирма са хора, които нямат и капка правна култура, след като могат да говорят за "ново" дружество, когато става дума за преименуваният "Литекс"?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 00:31

vaskonti написа:Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се плати на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се плати останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е платена цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.

Аз пък нямам никакво желание да виждам как заминават милиони за нелсон,тенгариня,мадам ба и тем подобни!По-добре да се направи реконструкция на стадиона или да се оправи Панчарево или пък да се направи първокласна школа!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 01 юли 2016 00:33

draki75 написа:
maxi1914 написа:
realist написа:
от maxi1914 на 30 Юни 2016 22:05

@realist - Имаш ли си на идеа колко зали взеха лиценз последните години ? Лобито на Божков издиша отдавна . При положение , че няма лоби за кво трябва да помага на някой ?

Явно си в час и си прав. Но бъркаш в едно. Той не помага, а изпълнява. Нарича се "зависимост".

Добре де зависимост съгласен съм . Или пропускам нещо или си връща стари услуги .

Менса, как е АЙ СИ КЮТО? Бягай да гласуваш, че останете ли ...! Ти си знаеш! :lol:

Твоето умножено х 2 . С нашето гласуване вие може да не влезете . :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2016 00:36

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Да, така е! Продължавай да го наричаш Литекс! Другите хора го наричат ЦСКА София, Кондьоличке! Не се притеснявай, Кралев отлично си знае правомощията! :mrgreen: :mrgreen:
Не си ти тази, която ще каже какво може Кралев! :lol: :lol:

Клоун Дьо Микре, потенциалът ти е като на спукан балон! Ако си мислиш, че като ми пишеш в женски род, ще ме жегнеш ще те разочаровам. Само умствено недостатъчни люде могат да се радват на себе си, като пишат така.

ПП- Някога беше писал, че си семеен. Дали, като се сдърпаш с жена си я обиждаш на мъж... а тя обижда ли се 8-)

Кондьоличке, само теб те наричам с женско име, защото няма нищо мъжко в теб! Ти си "професорка" по всичкология, която само знае да задава въпроси, колкото и глупави да са те! :lol: :lol:

ПП Не се притеснявай за жена ми, аз уважавам жена си, за разлика от теб! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”