ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 01 юли 2016 00:06

draki75 написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.
А това ново нещо, което се задава си е Литекс Етрополе и нищо друго. Не с нула титли, а с четири. Казаха ви го БФС. Тая декларация, дето пуснахте е върха на нелепостта - подготвяте ли подобна с адресати ФИФА и УЕФА?

Ако за теб вазелина и лесното влизане са сериозни "нападки" , не за първи клас, а сигурно за университет, това си е твоя работя. За мен си е от първи клас.

Те и от БФС написаха ,че ще играе ЦСКА - София в новата висша лига ,ама ти продължавай да му викаш Литекс или Етрополе и там както си ти харесва !

Те БФС казаха и че сте с 4 титли. Що така, нали сте ЦСКА?

Ще ми отговориш ли?

На кое бре?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 юли 2016 00:07

draki75 написа:
djd написа:
CSKA 78 написа:
djd написа:Решението е в ръцете на властта - на съдебната и изпълнителната.
Има ли опити за прекратяване на договора за базата от страна на Кралев?

Кралев по закон трябва да прекрати договора! Дадоха се доста много отсрочки на старото ПФК! :o ;)

ФИФА вече 9 месеца отлага наказанието за отнемане на 15 точки.
По кой закон Кралев трябва да прекрати договора?

Ще разбереш и очаквам да махнеш емблемата от аватара си!

Аз да я махна? Аз ли съм се отказал от ЦСКА?
Я у лево!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2016 00:08

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Няколко пъти се каза, че законът е спазен за ЦСКА София, но вие освежителите си знаете една мантра, и си я повтаряте! Законът ще бъде спазен и за "Армията"! :mrgreen: :mrgreen:

Кой закон, бре Клон Дьо Микре? Че то, ако се спазваше закона за концесиите, Армията и Панчарево трябваше да се обявят на общо основание на търг, а не да се дават директно на ПФК ЦСКА ЕАД (както се казваше тогава дружеството).

Кондьоличке, твоят закон, ма! Твоят закон трябва да бъде спазен! :lol: :lol: :lol:
Първо ще бъде прекратен договорът за концесия със старото ПФК, заради неплащане на задълженията, а след това Кралев, ще даде "Армията" и Панчарево на припознатия от феновете клуб! Това министърът отдавна го е казал, ти къде си била!? :mrgreen:

Клон Дьо Микре, нали знаеш, че министър Кралев няма право еднолично да отдава на концесия, още по-малко пък на отбор, който няма нищо общо със стадиона, защото допреди месец беше със седалище Ловеч.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 01 юли 2016 00:10

от 1982 на 30 Юни 2016 22:00

realist написа:

2.Относно прословутите молби за заличаване и за преименуване на ФК "Лупи". Това бяха ходове, насочени към кредиторите. Те трябваше да разберат, че не могат да извиват ръце, а трябва да бъдат малко по-отстъпчиви. Особено един от кредиторите, който беше предложен за име на клуба. Друг е въпроса, че дори човек с елементарни правни познания знае отлично, че нито една от тези молби нямаше как да бъде уважена. Просто нямаше правни основания. Тези ходове са символични, а не целящи някакъв резултат.

Пич, извинявай, но ти сам си противоречиш.

Нали не мислиш, че кредиторите са балъци и нямат "елементарни правни познания" ??! ;) ;)

И хем твърдиш, че тези ходове били символични и не целяли някакъв резултат, хем няколко реда по-нагоре пишеш, че целяли да уплашат кредиторите ??! ;)

Не, никакво противоречие няма. Както вече написах, това бяха символични ходове, а не правни. И бяха насочени към конкретна група кредитори около един човек. Няма да се обяснявам повече. Който разбрал-разбрал. Друг е въпроса, че имаше и план Б, но няма нужда да го коментираме вече.

draki75

Мнениеот draki75 » 01 юли 2016 00:10

vaskonti написа:
draki75 написа:
vaskonti написа:
percival написа:
vaskonti написа:Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.
А това ново нещо, което се задава си е Литекс Етрополе и нищо друго. Не с нула титли, а с четири. Казаха ви го БФС. Тая декларация, дето пуснахте е върха на нелепостта - подготвяте ли подобна с адресати ФИФА и УЕФА?

Ако за теб вазелина и лесното влизане са сериозни "нападки" , не за първи клас, а сигурно за университет, това си е твоя работя. За мен си е от първи клас.

Те и от БФС написаха ,че ще играе ЦСКА - София в новата висша лига ,ама ти продължавай да му викаш Литекс или Етрополе и там както си ти харесва !

Ще ми отговориш ли?

На кое бре?

Ти къде си БРЕ? Мачът е свирен!
Или само ти не го разбра?!
Къде ще ни пращаш сега?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 юли 2016 00:13

vaskonti написа:
BRF написа:Как реши ,че чакам Супер купата?Може би защото съм от Бургас :lol: ?!?Ще бъда на ПЪРВИЯ мач на ЦСКА,където отреди жребия от първенството независимо дали ще е в Бургас,Пловдив,Русе ,София.............Сега стана ли ти ясно или да ти го нарисувам!Това,че си модератор в твоите очи може да е голяма работа,ама на мен не ми пука и няма да ти търпя глупостите!Можеш да си използваш правата и да ми "затвориш устата" ама не си позволявай да ми пишеш работи за първолаци и тем подобни!Говедата са се посрали от този ЦСКА,който се "задава на хоризонта" и знаят,че дори заветното им второ място ще е мираж!Може би ако им дадем вазелинче,ще приемат по-лесно това,което ще им се случи!Може да не приемаш това,което се случва,но това не е мой проблем!Ако не можеш да модерираш СПРАВЕДЛИВО защото си заел страна,просто се откажи!Това е МОРАЛНАТА позиция! ;)

Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.

Знаеш ли,доста време ти чета коментарите и никога не съм ти опонирал,защото винаги съм уважавал правото на мнение,но последно време малко се понаакваш,кого ми сочиш за точните коментатори на случващото се в ЦСКА от БФС,Павел Колев и Борислав Попов,ако поне си малко цесекар тези двамата трябва да те е срам да ги даваш за пример.Ако си забравил ,ще ти напомня че преди месеци гугутките предложиха Павел Колев за член на УС на Левски,Колев от обикновен журналист стигна до изпълнителен директор на БФС само защото беше лакей на Боби Михайлов,влез в Гугъл и виж какво е писал за ЦСКА и как е близал атрибутите на Боби и ако смяташ че не съм прав не е проблем да ми кажеш.Ако наистина си цесекар трябва да ти е ясно що за измекяр е Б.Попов,ако зависеше от Попов и Колев ЦСКА,без значение на Ганчев или на Божков дълги години нямаше да помиришат професионален футбол,но явно Ганчев им бръкна дълбоко и явно нещата се решиха на по-високо ниво и според законите и единственото което днес лицата Попов и Колев на пресконференцията беше да си кривят физиономиите и да настройват феновете срещу ЦСКА на Ганчев.За пореден път казвам ако имате врагове в този форум ,то това не са тези които подкрепят Ганчев,а лилавите ви приятелки с които сте се прегърнали.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2016 00:14

BRF написа:
1982 написа:
realist написа:
2.Относно прословутите молби за заличаване и за преименуване на ФК "Лупи". Това бяха ходове, насочени към кредиторите. Те трябваше да разберат, че не могат да извиват ръце, а трябва да бъдат малко по-отстъпчиви. Особено един от кредиторите, който беше предложен за име на клуба. Друг е въпроса, че дори човек с елементарни правни познания знае отлично, че нито една от тези молби нямаше как да бъде уважена. Просто нямаше правни основания. Тези ходове са символични, а не целящи някакъв резултат.

Нали не мислиш, че кредиторите са балъци и нямат "елементарни правни познания" ??! ;) ;)

И хем твърдиш, че тези ходове били символични и не целяли някакъв резултат, хем няколко реда по-нагоре пишеш, че целяли да уплашат кредиторите ??! ;)

Правиш си ново дружество с което МОЖЕШ да развиваш футбол.Казваш на кредиторите:взимайте тия 5-10-20-30 % или си продължавам с другото дружество!В значително по-добра позиция си отколкото да нямаш друг ход,не мислиш ли?

Не, не мисля ...... така кредиторите стават по-силни дори, защото знаят, че без истинското ЦСКА, неговият Литекс няма така нужната му легитимация. Тоест, той е в нуждаеща се позиция. А и с наличието на още един оздравителен план, позициите им спрямо ГГ стават дваж по-силни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2016 00:15

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Кондьоличке, твоят закон, ма! Твоят закон трябва да бъде спазен! :lol: :lol:
Първо ще бъде прекратен договорът за концесия със старото ПФК, заради неплащане на задълженията, а след това Кралев, ще даде "Армията" и Панчарево на припознатия от феновете клуб! Това министърът отдавна го е казал, ти къде си била!? :mrgreen:

Клон Дьо Микре, нали знаеш, че министър Кралев няма право еднолично да отдава на концесия, още по-малко пък на отбор, който няма нищо общо със стадиона, защото допреди месец беше със седалище Ловеч.

Да, така е! Продължавай да го наричаш Литекс! Другите хора го наричат ЦСКА София, Кондьоличке! Не се притеснявай, Кралев отлично си знае правомощията! :mrgreen: :mrgreen:
Не си ти тази, която ще каже какво може Кралев! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 юли 2016 00:15

draki75 написа:
vaskonti написа:
draki75 написа:
vaskonti написа:
percival написа:

Ще ми отговориш ли?

На кое бре?

Ти къде си БРЕ? Мачът е свирен!
Или само ти не го разбра?!
Къде ще ни пращаш сега?

Само ти не си разбрал кога и какво ще правя. Хиляда пъти съм го казвал, няма да се повтарям.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2016 00:16

realist написа:
от 1982 на 30 Юни 2016 22:00

realist написа:

Не, никакво противоречие няма. Както вече написах, това бяха символични ходове, а не правни. И бяха насочени към конкретна група кредитори около един човек. Няма да се обяснявам повече. Който разбрал-разбрал. Друг е въпроса, че имаше и план Б, но няма нужда да го коментираме вече.

Голяма символика, голямо нещо! Сигурно затова и отстранихте Тодоров, защото изтегли първата символична молба, след което последва втора, както и символично заявление, че ЦСКА се оттегля от БФС, ако няма бърз фалит.. Изобщо една символика, ум да ти зайде!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”