ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 23:20

BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Не сте с 0 титли, а с 4. Все пак вие сте Литекс Ловеч.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юни 2016 23:21

Beladona написа:
djd написа:Абе в цялата теория за Божков куцат доста неща. Но едно е доста нелепо - че единствената му цел била да пречи на Гришата да вземе ЦСКА.
Аз не мога да кажа къде точно са интересите на Божков, но това е просто смешно. Представете си човек, който върти милиарди, да седне да хвърля средства и време, за да пречи на някого в нещо, в което самия той няма да има някакъв интерес. Това не може да се случи. Само идиот би го правил.
Може би борбата е да вземат базите - и единия и другия. Мислех си, че феновете също са интересни, но тя публиката взе да се разпада. Така че битката предстои.

Гришата за пореден път доказа , че не ги разбира нещата , помисли си, че като хване продажните животни и ще въздейства на на ББ и Кралев , само че пропуснаха съществения факт, че те са доста по-малко от всички останали фенове , които ще смачкат ГМО Литекс !!!

Хахахахахахахахахахах!Срещу това са половината Офанзива и половината Червен младост,както и отделни единици :lol: !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2016 23:21

BRF написа:Как реши ,че чакам Супер купата?Може би защото съм от Бургас :lol: ?!?Ще бъда на ПЪРВИЯ мач на ЦСКА,където отреди жребия от първенството независимо дали ще е в Бургас,Пловдив,Русе ,София.............Сега стана ли ти ясно или да ти го нарисувам!Това,че си модератор в твоите очи може да е голяма работа,ама на мен не ми пука и няма да ти търпя глупостите!Можеш да си използваш правата и да ми "затвориш устата" ама не си позволявай да ми пишеш работи за първолаци и тем подобни!Говедата са се посрали от този ЦСКА,който се "задава на хоризонта" и знаят,че дори заветното им второ място ще е мираж!Може би ако им дадем вазелинче,ще приемат по-лесно това,което ще им се случи!Може да не приемаш това,което се случва,но това не е мой проблем!Ако не можеш да модерираш СПРАВЕДЛИВО защото си заел страна,просто се откажи!Това е МОРАЛНАТА позиция! ;)

Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.
А това ново нещо, което се задава си е Литекс Етрополе и нищо друго. Не с нула титли, а с четири. Казаха ви го БФС. Тая декларация, дето пуснахте е върха на нелепостта - подготвяте ли подобна с адресати ФИФА и УЕФА?

Ако за теб вазелина и лесното влизане са сериозни "нападки" , не за първи клас, а сигурно за университет, това си е твоя работя. За мен си е от първи клас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юни 2016 23:23

1982 написа:
BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Не сте с 0 титли, а с 4. Все пак вие сте Литекс Ловеч.

Добре,Литекс Ловеч сме!Доволен?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юни 2016 23:24

Макар да си на принципа ,че като го кажеш 100 пъти ще стане истина ,то не е така ! Лъга ли са те ! Продължават и да те лъжат !
Няма ГМО ,има си футболен клуб и то професионален ! КАзва се ЦСКА - СОфия ,дали ти харесва или не ,нас не ни интересува !
Какво мислят "лилавите" ,още повече не ни интересува ! Какво мислят и останалите разноцветни из нашия форум ,тоже !
Сега си пий млякото и захапвай чаршафа ! Че идва ,идва големия армейски шамар за всички доброжелатели !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юни 2016 23:26

vaskonti написа:Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.
А това ново нещо, което се задава си е Литекс Етрополе и нищо друго. Не с нула титли, а с четири. Казаха ви го БФС. Тая декларация, дето пуснахте е върха на нелепостта - подготвяте ли подобна с адресати ФИФА и УЕФА?

Ако за теб вазелина и лесното влизане са сериозни "нападки" , не за първи клас, а сигурно за университет, това си е твоя работя. За мен си е от първи клас.

Те и от БФС написаха ,че ще играе ЦСКА - София в новата висша лига ,ама ти продължавай да му викаш Литекс или Етрополе и там както си ти харесва !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 23:27

В Литекс-Етрополе-Микре изплискаха съвсем.

А към изпълнителния директор на БФС имаме един приятелски съвет: Г-н Попов, не бъдете счетоводител на титлите и успехите на ЦСКА, занимавайте се с неща, от които разбирате, в противен случай ще ви поискаме оставката.

Бухахахахахха ...... счетоводител на титлите, муахахахаха .... и щели да му искат оставката, щото им казал, че имат 4 титли.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юни 2016 23:28

vaskonti написа:Само дето въпроса не беше какъв ще е жребия за първия кръг, а къде Етрополе ще играе мачовете си.

Аааааа,тъй ли?Само дето нямаше въпрос,а просто написах,че ще ида на първия мач на ЦСКА!Върни се и виж!
За тебе е Етрополе,за 1982 е Литекс,за мене е ЦСКА!
Няма да успея да нападна говедата на ниво университет и затова се предавам,ама ти можеш тях да ги оставиш на ниво предучилищна! :lol: Успех в защитата на сините приятелки,все пак вече са ви най-големите приятели и трябва да им слушате моралните съвети!Нищо,че са в А група,въпреки че трябваше да ги изхвърлят,или пък е нормално да си плащаш трибуните,ама нищо-това не е важно!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юни 2016 23:29

percival написа:

Те и от БФС написаха ,че ще играе ЦСКА - София в новата висша лига ,ама ти продължавай да му викаш Литекс или Етрополе и там както си ти харесва !

Тихо,властта е в него и може да прави каквото си иска :lol: !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юни 2016 23:36

BRF написа:
percival написа:

Тихо,властта е в него и може да прави каквото си иска :lol: !

Ще падне още по ниско ,ама явно не му пречи ! Няма да му е за сефте да вкарва думи на хората в устата и да има избирателна памет за едни и същи хора ,кога и какво са казвали ,според момента е работата :)После ние сме били еди си такива и такива ! ЦСКА е над всички ,по точно над 7 те бивши наши фенове,сега заклети хейтъри !
Щял да бъде от ЦСКА когато сме си платили всичко :) Явно по времето на управленията на Лупи 1 и 2 и боклуците от Титан ,не е бил за ЦСКА ,що тогава не плащахме ! А ,по Божково време също имахме задължения и то не малки ! И тогава не е бил за ЦСКА ! Сигурно и други периоди сме имали :) Ама е бил за ЦСКА след като съда се е произнесъл ,че сегашното дружество няма нищо общо със старото такова държащо правата да се играе професионален футбол с марката ЦСКА !
Нека и той е човек !ХАххахаха

Върни се в “Архив”