Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Стига вихте,сини геренски чакали.

Мнениеот tprodanov » 08 апр 2009 12:29

Тоя автора на темата колко е прост, неам думи. Виене, а, ми да си мълчим, докато си хващате съдиите, за да не ви нарушим обедната почивка? Бахти дебила :mrgreen: :mrgreen:

liverpul3
Контакти:

Мнениеот liverpul3 » 08 апр 2009 12:57

лефскар бре,затуи вие кат карпатски вълк.кажи му ЛЕФСКАР и повече не го обиждаи.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 апр 2009 13:36

Хайде, без обиди ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 апр 2009 13:36

Наистина, чудя се защо някои си мислят, че съдиите подкрепят само и единствено ЦСКА. Според мен подкрепата е насочена и е в името и на двата т.н. "гранда" в различните моменти! И двата т.н. "гранда", са прогнила и остатъчна комунистическа отайка, толерирана от колосите, на тоталитарния футболен апарат - БФС. За съжаление, всички отбори покрай тях, плуват в същото червено блато, в което са потопени същите, за да бъдат запазени интересите, на въпросните два отбора.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 08 апр 2009 13:51

tprodanov написа:Тоя автора на темата колко е прост, неам думи. Виене, а, ми да си мълчим, докато си хващате съдиите, за да не ви нарушим обедната почивка? Бахти дебила :mrgreen: :mrgreen:

Ми точно така е - и ти ВИЕШ в този момент! Жалки сте!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 апр 2009 13:55

Ако не виждате не автора на темата е писал това, а в ***.bg, както той отдолу е написал...не лесно да си син ограничен фен и да бързаш да нападаш без да си видял, че това е просто цитат от спортен сайт.... :shock:

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 08 апр 2009 14:05

:D :D :D Вият, вият и реват. За първи път не им дадодха дузпа(каквато всъщност наистина нямаше) и само рев. Ах колко жалко е да си уефскар! :D

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Томислав Русев - за пореден път обективен

Мнениеот sedem_!_dva » 08 апр 2009 14:06

Ignore написа:sedem_!_dva , ти си бил голям фанатик, брато :lol:

За разлика от теб и Ромислав аз мога да видя и да призная, когато отборът ми е бутан и подпиран от съдиите и когато ни се свирят смешни дузпи (както беше в мача със Славия).
Аз на черното бяло не мога да кажа. Дузпата, която ни свириха срещу славия беше смешна. Факт !

Но не е това темата, приятелю! Темата е обективността на Ромислав. За него, както впрочем и за теб - всички съдийски отсъждания в полза на левски са правилни, левски никога не е бил подпиран от съдиите (дори и в ерата Чорни и МТЕЛ монопилисти в България :lol: ). Докато всяка дузпа за цска е пресилена, показва предрешеността на първенството, корупционните схеми и т.н.

Е това е смешното. Да виждаш треските в чуждото око, а да не виждаш гредата в своето :lol:
Да виеш като линейка, когато единия отбор е подпиран, а при същата ситуация, но в полза на твоя отбор да си траеш като ....

И последно за София Запад - наистина ли се гордееш с люлинските наркодилъри и наркомани :lol:

Ама никой не казва, че за Левски не са свирени смешни дузпи... 1000 пъти съм написал във форума, че нямаше втора дузпа за Левски с/у Черно море, но и тогава съдийството коренно се различаваше от това във вашия мач със Славия, което бе безобразно през всичките 90 минути, съдията показа съсвем различен критерии при отсъждане на жълти картони, при свирене на фаулове... И това става в решаващ момент в борбата за титлата, а не в 3 кръг на първенството, ето затова е реагирал така Томислав, а и когато има наистина нещо фрапантно като отсъждане в полза на Левски той никога не го е крил и е казвал. Как повече да бъде обективен, какво да направи Томислав, да насрочи преиграване на Левски-Черно море от 5 кръг, защото съдията е дал измислена втора дузпа за Левски, а резултата е 3:0 ли...
Не ти казвам за СЗ и организацията им като някаква гордост, просто ти казвам, че ако онези жалки цесекари, които са гонили Томислав и сина му, които атакуваха кафето на НФК, искат да се правят на мъже да отидат при тях и там ще намерят каквото търсят.
NON MOLLARE MAI

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 апр 2009 14:12

Ми да, вием, ревем. 57-60 година, когато пак е имало виещи хора са почвали масово да ги изселват по лагери и пак са се държали така... Наглостта си е същата.

Относно автора - дали той е писал мнението или го е цитирал е все тая - щом го е сложил, без коментар отдолу, значи той се асоциира с него и засклужава определенията. За да не схванеш това трябва да си силно ограничен откъм мисловна дейност.

Иначе, REDMAGIC - вием, да, вием. Що, вие сигурно не виете непрекъснато и то без поводи? Синьото бфс, къде го, какво стана? Иначе си прав - има жалки тук, да...

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Мнениеот lestat33 » 08 апр 2009 14:15

Тая седмица като ги думне Локо насред герена и ша замяукат :D :D :D

Върни се в “Архив”