Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:Тоя автора на темата колко е прост, неам думи. Виене, а, ми да си мълчим, докато си хващате съдиите, за да не ви нарушим обедната почивка? Бахти дебила![]()
Ignore написа:sedem_!_dva , ти си бил голям фанатик, брато![]()
За разлика от теб и Ромислав аз мога да видя и да призная, когато отборът ми е бутан и подпиран от съдиите и когато ни се свирят смешни дузпи (както беше в мача със Славия).
Аз на черното бяло не мога да кажа. Дузпата, която ни свириха срещу славия беше смешна. Факт !
Но не е това темата, приятелю! Темата е обективността на Ромислав. За него, както впрочем и за теб - всички съдийски отсъждания в полза на левски са правилни, левски никога не е бил подпиран от съдиите (дори и в ерата Чорни и МТЕЛ монопилисти в България). Докато всяка дузпа за цска е пресилена, показва предрешеността на първенството, корупционните схеми и т.н.
Е това е смешното. Да виждаш треските в чуждото око, а да не виждаш гредата в своето![]()
Да виеш като линейка, когато единия отбор е подпиран, а при същата ситуация, но в полза на твоя отбор да си траеш като ....
И последно за София Запад - наистина ли се гордееш с люлинските наркодилъри и наркомани
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта