vaskonti написа:Дали ще има мач за Суперкупата на България, зависи от производството по несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД. Въпросът е дали клубът, управляван от синдика, ще продължи да осъществява дейност”, коментира зам.-изпълнителният директор на БФС Павел Колев.
“Към момента Лудогорец няма съперник за въпросния двубой. Нещата зависят от това дали отборът ще кандидатства за лиценз във Втора професионална лига (“Б” група). Трябва да има заявен стадион за цяла година и финансиране. Трябва да стане ясно дали ще ПФК ЦСКА АД ще има достатъчно картотекирани играчи, както и осигуряване на охрана за мачовете”, допълни още Колев.
Както виждаш, никой не говори за Литекс Етрополе когато става въпрос за този мач. Вие се готвите за мач за първенство, където НЯМА жребии на кой е тадион ще се играе.
Колкото до "нападките" ти ...дори за тях се иска някакво въображение, а не да го правиш с ентусиазма на първокласник, току що научил няколко псувни.
Как реши ,че чакам Супер купата?Може би защото съм от Бургас

?!?Ще бъда на ПЪРВИЯ мач на ЦСКА,където отреди жребия от първенството независимо дали ще е в Бургас,Пловдив,Русе ,София.............Сега стана ли ти ясно или да ти го нарисувам!Това,че си модератор в твоите очи може да е голяма работа,ама на мен не ми пука и няма да ти търпя глупостите!Можеш да си използваш правата и да ми "затвориш устата" ама не си позволявай да ми пишеш работи за първолаци и тем подобни!Говедата са се посрали от този ЦСКА,който се "задава на хоризонта" и знаят,че дори заветното им второ място ще е мираж!Може би ако им дадем вазелинче,ще приемат по-лесно това,което ще им се случи!Може да не приемаш това,което се случва,но това не е мой проблем!Ако не можеш да модерираш СПРАВЕДЛИВО защото си заел страна,просто се откажи!Това е МОРАЛНАТА позиция!