Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2015 12:21

Май чича ви Емо е надушил пресните турски парици. Бивш депутат е това ей, не си играйте с огъня :)

И авер на Ицо дава Лупи на УЕФА

Кога Сашетата ще спрат с лъжите, не са ни дали лев за Чочев, заяви Емил Димитров

Поредно дело тръгва срещу ЦСКА. И отново главни виновници за това са шефовете на клуба Александър Томов и Александър Тодоров.
В края на миналата годината клубът от "Армията" едва се спаси от отнемане на точки заради задълженията към румънеца Александру Пакурар. Сега обаче положението за „червените” е далеч по-критично. Причината е, че шефът на „Чавдар” (Етрополе) Емил Димитров вече е сезирал УЕФА заради парите от трансфера на Ивайло Чочев в „Палермо”.
Както е известно, халфът акостира в ЦСКА в началото на 2013 г., и то без трансферна сума, благодарение на бившия депутат на ГЕРБ. В замяна на жеста, който Емил Димитров направи след консултация с авера си Христо Стоичков, в договора на Чочев бе записана клауза, че 50% от парите при следващ негов трансфер ще влязат в касата на „Чавдар” (Етрополе).
През лятото националът бе продаден на италианския „Палермо” за 700 хиляди евро, но Сашетата не сметнаха за нужно да изплатят на Димитров дължимото. Шефът на етрополчани дълго време търпеливо чакаше Томов да изпълни обещанието си, но след поредица от лъжливи обещания бе принуден да заведе дело срещу любимия си клуб. Последното бе, че щом влязат парите от "Мерсин", клубът ще оправи бакиите. Пред „7 дни спорт” Емил Димитров за пореден път потвърди, че от ЦСКА не са му превели нищо от дължимите 350 хиляди евро.
”До момента ЦСКА не ни е превел нито лев от парите по трансфера на Ивайло. Заради това вече сме сезирали УЕФА през Българския футболен съюз, където тече необходимата процедура”, заяви Димитров пред „7 дни спорт”.
Едно от последните обещания на шефовете на ЦСКА към колегите им от Етрополе е било това, че парите за Чочев ще бъдат платени веднага щом в касата на клуба влязат парите от „Мерсин”. Както е известно, турският клуб дължеше на армейците близо 660 хиляди евро по трансфера на Спас Делев през 2012 г. В понеделник вечер обаче шефовете на „Мерсин” преведоха цялата дължима сума и сега колегите им от "Армията" ще трябва да покажат дали стоят зад обещанията си. Говори се обаче, че сумата е платена по сметка, различна от тази на ПФК ЦСКА АД.
„Надявам се, че шефовете на ЦСКА ще си спомнят какво са казали. Лошото обаче е друго. Реално на този, от когото изкараха пари, нищо не му е платено. А на всички други, които по един или друг начин са завличали ЦСКА, в крайна сметка всичко им е изчистено”, възмути се още Димитров.
Шефовете на ЦСКА обаче все още имат задължения и към самия Ивайло Чочев. Въпреки че халфът можеше да си тръгне като свободен агент по примера на Антон Карачанаков, той остана докрай лоялен на армейците. Само и само в касата на ЦСКА да влезе някой лев от продажбата му.
Наскоро агентът на футболиста разкри, че шефовете на армейците са се споразумели с Чочев за задълженията към него. С оглед на тежкото финансово положение в клуба обаче и то не се спазва.

[offtopic]http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/index.htm[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 яну 2015 12:40

TristaNNN написа:
vaskonti написа:Утре има пресконференция, със сигурност ще го питат.
Освен това, ФИФА има правило, че в такива случаи никой няма право да превежда пари в друга сметка, освен официалната на дадения клуб. Точно с цел предотвратяване на подобни врътки и деклариране на различни от реалните суми.

Аз също съм чувал за това правило, но не съм запознат доколко строг е контролът от страна на централата, а и според мен не може да няма вратички за заобикалянето му. Съвсем възможно е единствената сметка на ФК да бъде запорирана от властите и тогава става лошо.
Днес в любимото вестниче се появи статия, според която Емил Димитров ви подкарва с шутове към УЕФА чрез БФС за едни 350 хиляди ойро от Чочев. Писнало му било да слуша лъжи, но явно и той е надушил пресните парици от Мерсин. Интересно е какво ще каже "почтеният" по този въпрос.

Почтеният ще ти каже,че последните 2 години много пъти ни „подкарваха с шутове“,а в последствие се оказваше ,че желанията на нашите „доброжелатели“са много големи в сравнение с възможностите им-като на 85 годишен „любовник“ :cry: ,а за любимото ти вестниче,Почтеният ти е казал какво да направиш ,в горният пост :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 яну 2015 12:44

От ЦСКА, всички искат пари. В 99 процента от случаите съвършено справедливо. На ЦСКА са оформени престъпно големи дългове, но така и не се намери институция да влезе, да установи и потърси отговорност за, меко казано, странните движения на парични потоци в продължение на петилетка. Прокуратурата някак е ленива, когато се говори за използването на доказано фалшиви документи за финансови транзакции. Някакси, когато става дума за ЦСКА, то клубът трябва да плаща, да бъде стриктен. И така трябва.

Но ето, че Мерсин можеше да си прави каквото поиска две години. Трябва да отбележим, че във футболните структури на континента и света ние никога не сме имали ръководител от категорията на Сенеш Ерзик. А и турските икономически механизми са от далеч по-силна "стомана" от нашите.

Но не е само Мерсин. Дори български клубове дължат пари на ЦСКА в сериозно големи размери. Ако бъркам, нека някой ме поправи. Но според мои, непреходни източници от Разград, клубът от Делиормана е купил Абел Анисе от Ботев за...450 000 евро. Ако е така, то Ботев дължи на ЦСКА 50 процента. Доколкото имам такава най-обща информация. Ако не е вярно, то нека някой ме поправи. А това си е още един половин милион. Написано за по-ефектно с цифри 450 000 лева. Като добавим и остатъка от Мерсин за около...евро/лева, то...

И тук решение следва да вземе управлението на българския футбол и неговите структури. Извънредно деликатно е, съзнавам. Бивш Зам.изпълнителен директор на БФС е настоящ на Ботев. Налице са и други дружески взаимовръзки. А в България това са надзаконови и наднормативни аксиоми.

И ма и още приходи по дългове, но за тях друг път.

И все пак е добре да се плати на Чавдар Етрополе. Клубът заслужава уважение и демонстрация на точност. Не е коректно да чака повече. Заради безупречната си коректност

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2015 17:43

memnto написа:

Ако бъркам, нека някой ме поправи. Но според мои, непреходни източници от Разград, клубът от Делиормана е купил Абел Анисе от Ботев за...450 000 евро. Ако е така, то Ботев дължи на ЦСКА 50 процента. Доколкото имам такава най-обща информация. Ако не е вярно, то нека някой ме поправи. С удоволствие. На, да четеш, макар че информациите са малко противоречиви. Според бившият ви любим адвокат Василев, червените не дължат нищо, според друг източник се дължи известна сума, НО никъде не се упоменава, че дължимото е в размер на 50%

http://www.plovdivskinovini.com/index.p ... 1%81%D0%B5

А това си е още един половин милион. Написано за по-ефектно с цифри 450 000 лева. Като добавим и остатъка от Мерсин за около...евро/лева, то... [/b] ...То лъжеш, виж информацията в линковете.

И ма и още приходи по дългове, но за тях друг път. Хахаха, класика :) Ами кажи сега бе, какво те спира? Дай да видим колко пък толкова са прекарани горките червенки?

[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 яну 2015 17:53

Шляпчо, обърни се към автора на статията. ;) Ако аз съм го писал дали ще е цитат? :? :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 яну 2015 19:44

Old_death написа:
TristaNNN написа:
memnto написа:

Ако бъркам, нека някой ме поправи. Но според мои, непреходни източници от Разград, клубът от Делиормана е купил Абел Анисе от Ботев за...450 000 евро. Ако е така, то Ботев дължи на ЦСКА 50 процента. Доколкото имам такава най-обща информация. Ако не е вярно, то нека някой ме поправи. С удоволствие. На, да четеш, макар че информациите са малко противоречиви. Според бившият ви любим адвокат Василев, червените не дължат нищо, според друг източник се дължи известна сума, НО никъде не се упоменава, че дължимото е в размер на 50%

А това си е още един половин милион. Написано за по-ефектно с цифри 450 000 лева. Като добавим и остатъка от Мерсин за около...евро/лева, то... [/b] ...То лъжеш, виж информацията в линковете.

И ма и още приходи по дългове, но за тях друг път. Хахаха, класика :) Ами кажи сега бе, какво те спира? Дай да видим колко пък толкова са прекарани горките червенки?

Ти няма ли вече да си седнеш на задника ! Първо платете на Черноморец , забавените три заплати на футболистите си и дълговете към тия , които ви съдят през ден , а после навирай гагата си в нашита работи . То бива дебелоочие и омраза , но вие прехвърлихте всички граници ! Намерил хлабавото в нашия форум и се развилнял като пощръкляло говедо . И в Рим ви разбраха що за стока сте , но не си затворихте зурлите ! Я марш в обора !

Как не се уморихте,по цял ден, всеки ден едно и също.Кой от двата клуба е по-беден,дължи повече пари за заплати,
по-голям мошеник,по толериран.Мирясай те вече,не гледайте в канчето на другия,и без това двата клуба за го закършили здраво.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2015 19:49

petko.h.markov написа:
Old_death написа:
TristaNNN написа:
memnto написа:

Ти няма ли вече да си седнеш на задника ! Първо платете на Черноморец , забавените три заплати на футболистите си и дълговете към тия , които ви съдят през ден , а после навирай гагата си в нашита работи . То бива дебелоочие и омраза , но вие прехвърлихте всички граници ! Намерил хлабавото в нашия форум и се развилнял като пощръкляло говедо . И в Рим ви разбраха що за стока сте , но не си затворихте зурлите ! Я марш в обора !

Как не се уморихте,по цял ден, всеки ден едно и също.Кой от двата клуба е по-беден,дължи повече пари за заплати,
по-голям мошеник,по толериран.Мирясай те вече,не гледайте в канчето на другия,и без това двата клуба за го закършили здраво.

Ние отдавна сме го закършили, докато те в момента цоцат от партията... няма да назовавам коя е.. всички се досещате!
Ей богу един лев нямаха преди 2 месеца и изведнъж оп има вече пари... 9000 евро тавана на заплатата смятай за какво става дума!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2015 21:49

Old_death написа:

Не, няма да си сядам на нищо! Дорде не спрете да пишете лъжи и да търсите конспирации и интрижки, докато в същото време го играете почтени и онеправдани, няма да ви оставя на мира! Какво и как ние имаме да плащаме се дискутира в друг подфорум, това не го ли разбра за толкова години?
Приложих контрааргументи на автора, но ти вместо да ре-контрааргументираш ми говориш за Рим и обори, че чак ми държиш и сметка за дебелоочие :lol: А срамота някаква, кога?
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 яну 2015 21:51

Ало,курника,нещо не ми се нрави как си кудкудякате.По спокойно само.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

твоето желание

Мнениеот твоето желание » 15 яну 2015 23:21

Какво става с българските момчета в отбора и с налагането на юноши, ъм? Приличате на пенсионерски отбор.

Върни се в “Архив”