Beladona написа:Айдееее, припознавачи, отговаряйте на момчето...8-0 на кого се пише ????
Няма такъв мач!След като история може да купува, значи може и да се продава.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Айдееее, припознавачи, отговаряйте на момчето...8-0 на кого се пише ????
Маги Стралска написа:имам една молба..... може ли някой от разбирачите тука.... да ми обясни процедурата и реда.... за изкупуване на титли и история.... защото си имам една мечта..... клубът в който съм играла 2 години.... FC Herzogenaurach.... ако може да изкупи титлите и историята на FC Bayern München.... но ако може по-тънко да минем..... около 15-20 хиляди евро можем да отделим..... предварително благодаря.....
bilyaletdinov написа:Маги, печеля от Лотарията и идвам в Бавария да преговарям с Кале РуменигеОтиваме в музея и си избираш, каквото купа искаш. Ще си по титулована и от фрау Лойполц
GA_ veliki написа:Маги Стралска написа:имам една молба..... може ли някой от разбирачите тука.... да ми обясни процедурата и реда.... за изкупуване на титли и история.... защото си имам една мечта..... клубът в който съм играла 2 години.... FC Herzogenaurach.... ако може да изкупи титлите и историята на FC Bayern München.... но ако може по-тънко да минем..... около 15-20 хиляди евро можем да отделим..... предварително благодаря.....
Защо точно Байрен? Реал Мадрид е по-добре, пък по-така тлъсто звучи
Маги Стралска написа:а може ли да стана по титулована и от фрау Берингер.... щот тя има и световна титла....
vaskonti написа:CSKA 78 написа:Аз съм удебелил текста как го легитимира, а освен това съм го и маркирал в червено, чети по-назад!![]()
![]()
Удебелил си това, което повтаряш от две дни - че е законно да се преименува някой. Това кой го оспорва? Само дето сте си Литекс и това ви беше казано недвусмислено!
След това ПФК ЦСКА 1948 придобива собствеността върху Литекс, изкупува я. Единственият собственик на Литекс става ПФК ЦСКА 1948. Като собственост на Литекс, ПФК ЦСКА 1948 преименува дружеството ПФК Литекс Ловеч в ПФК ЦСКА София и приема седалището му от Ловеч в София. Това също е прието от съда, вписано е в Търговския регистър и става задължително за всички трети лица.”
bilyaletdinov написа:Маги Стралска написа:а може ли да стана по титулована и от фрау Берингер.... щот тя има и световна титла....
Въпрос на преговорикакто казват тукашните, ще има последващи придобивания и изкупувания
CSKA 78 написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:Аз съм удебелил текста как го легитимира, а освен това съм го и маркирал в червено, чети по-назад!![]()
![]()
Удебелил си това, което повтаряш от две дни - че е законно да се преименува някой. Това кой го оспорва? Само дето сте си Литекс и това ви беше казано недвусмислено!
Ето това съм удебелил!След това ПФК ЦСКА 1948 придобива собствеността върху Литекс, изкупува я. Единственият собственик на Литекс става ПФК ЦСКА 1948. Като собственост на Литекс, ПФК ЦСКА 1948 преименува дружеството ПФК Литекс Ловеч в ПФК ЦСКА София и приема седалището му от Ловеч в София. Това също е прието от съда, вписано е в Търговския регистър и става задължително за всички трети лица.”
11_best написа:И какво ще кажете, че Рейнджърс не съществува?! Ганчев ви каза, че прилага модела Рейнджърс, а на вас още не ви се вярва... Единственият нюанс е, че няма да купи стадиона, защото не е собственост на изпадналото в несъстоятелност дружество, а ще вземе концесията за базите, най-вероятно срещу задълженията към държавата.
По въпроса за титлите ЦСКА София ще има 0 титли, изсторията на Литекс си остава в град Ловеч и който отбор заеме мястото му. Емоциите са си били за феновете в Ловеч и никой не може да им ги отнеме. Но когато ЦСКА спечели Първата броенето ще е примерно таков 31+1, 31+2 и т.н. Кой може да смята - да смята.
ЦСКА е един и ще си остане един играещ футбол по българските терени. Това че един отбор може да ползва лиценза или членството на друг не е правило, направено за ЦСКА, защото сме последните.
Левскарите плашат гаргите и показват, че не искат засилаване на конкуренцията. Както разбраха, ще се плати на държавата, така че отново не сме равнопоставени - не ползваме стадион безплатно, изстрдахме В група (а дербито трябваше да е там).
Така че - по-спокойно, ако е възможно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта