ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 19:06

ss1914 написа:
CSKA 78 написа:Ти отивай да продаваш на Битака, това ти е заложено генетично! :lol: :lol: Тук нямаш място в този подфорум! :idea: :arrow:

Да не съм влезнал погрешка във форума на Литекс? Или гришата е купил и форума :lol:

Влезнал си някъде другаде с г.за напред! Хората са казали, където ръката не може да ти мине, не си пъхай дирника! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 30 юни 2016 19:08

CSKA 78 написа:
ss1914 написа:
CSKA 78 написа:Ти отивай да продаваш на Битака, това ти е заложено генетично! :lol: :lol: Тук нямаш място в този подфорум! :idea: :arrow:

Да не съм влезнал погрешка във форума на Литекс? Или гришата е купил и форума :lol:

Влезнал си някъде другаде с г.за напред! Хората са казали, където ръката не може да ти мине, не си пъхай дирника! :lol: :lol:

Кондю варварина :lol: https://www.youtube.com/watch?v=FbCJOcH9PYU това ли си ти?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 30 юни 2016 19:08

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:Почва да става грозно:
"Всяко дружество, което се чувства засегнато, и че е пропуснало ползи, може да се обърне към съда. ПФК ЦСКА АД може да съди ЦСКА-София за пропуснати ползи, но БФС като орган няма какво да направи по този въпрос", обясни Русев.

Да, може! Но кое дружество ще го направи?! И най-вече кое дружество има основание да го направи!? :lol: :lol:
Изключваме Старото ПФК по обективни причини! :mrgreen:

Задай си въпроса към члена на правната комисия към БФС, това са негови думи, той определено знае много по-добре нещата от мен и теб.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 19:08

Бай петкане, това ли разбра от днешната пресконференция?! Значи нищо не ти е ясно! Днешната пресконференция даде началото на края за старото ПФК! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 30 юни 2016 19:09

1982 написа:
парци написа:Добре бе, ако Гришун чак толкова се е засилил да изкупува дълговете, чий го бара една година, а не започна да изплаща тези на оригиналното дружество? Тук нещо насмръдква ли или намирисва?

Ами, бара го, дори 2 молби за бърз фалит пусна ..... иначе щял да изкупува дълговете. Приказки за наивници.

Не са наивници, ами са си чисти глорихънтър-гъзеблизци.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 19:11

Долно уйно написа:
CSKA 78 написа:Да, може! Но кое дружество ще го направи?! И най-вече кое дружество има основание да го направи!? :lol: :lol:
Изключваме Старото ПФК по обективни причини! :mrgreen:

Задай си въпроса към члена на правната комисия към БФС, това са негови думи, той определено знае много по-добре нещата от мен и теб.

Няма нужда да го задавам! Единственото дружество, което може да се обърне към съда с подобен иск, и съдът да го признае за валиден този иск, е старото ПФК! :shock: А, в него Паслар коли и беси! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 30 юни 2016 19:12

Жалко че унищожиха отбора,армейската публика е разделена едните си искат старото,другите новото,мисля че точно това искаха да ни разделят и успяха.Който иска да припознава който иска да живее със спомени,това е право на всеки цесекар,просто едните не искат да повярват че няма ЦСКА и са готови да видят в този отбор своя отбор,защото съгласете се един футболен фен не може да проживее смърта на любимия си отбор и да повярва че повече няма да ходи на стадиона,няма да гледа по телевизията.Обикновеният фен не иска да му отнемат една от малкото радости в живота.Пък другите си чакат оздравяването ама нема луд който да плаща чужди сметки.Правете кеф на говедата,сега много се радват.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2016 19:13

CSKA 78 написа:Бай петкане, това ли разбра от днешната пресконференция?! Значи нищо не ти е ясно! Днешната пресконференция даде началото на края за старото ПФК! :mrgreen: :mrgreen:

И легитимира "новото" като Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2016 19:13

CSKA 78 написа:Бай петкане, това ли разбра от днешната пресконференция?! Значи нищо не ти е ясно! Днешната пресконференция даде началото на края за старото ПФК! :mrgreen: :mrgreen:

Лично аз въобще не ти обръщам внимание на остроумията,много дребен си за мен.
Но иначе стана за посмешище на форума.Преди години пак беше същия,но по-рядко пишеше.Сега за година,година и нещо
се наби в очите на всички.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 19:15

vaskonti написа:

И легитимира "новото" като Литекс.

Аз съм удебелил текста как го легитимира, а освен това съм го и маркирал в червено, чети по-назад! :shock: ;) :)
Последна промяна от CSKA 78 на 30 юни 2016 19:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”