Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски се оглежда за Велимир Иванович.
Вие добре ли сте,тоя не знае къде се намира,цял мач се върти на едно място.Сигурно е най-смешния футболист в Спартак.С такива футболисти ли ще гоним шампионска титла и влизане в групите на ШЛ?!Категорично НЕ! 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: Левски продаден!
За мнението си прав, но в тази тема няма смисъл да се чешем езиците! 

- child in time
- Контакти:
Re: Наско Сираков: Йовов заслужава втори златен скункс
delpi написа:Много неумстни критики към Йовов. Спрете. Имам предвид феновете на Левски.
А тези на другите отбори са истински злобари.child in time написа:Мистър 100 % пропуск има нужда от дарт нарисуван на мрежата където да се цели! Явно му е трудно с големите цели дано с малките успее пове4е!
Ти май наистина си забравил как Ицо Ви резна по-миналата седмица. Като истински бижутер!!!
Ицо Йовов ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Същия онзи Йовов който синята публика безпрецедентно освирка на ма4а с Черноморец ??? Айде стига глупости и за слепия е ясно че няма психика този футболист пропуск до пропуск от най- чисти положения! Не става, по хубаво го скрийте в съблекалнята и да се показва само по тъмно! Ако си беше вкарал положенията сега Незастроените нямаше да са на първо място!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: ще се върне ли топчо понякога в левски
За него винаги има място в отбора. Той е доказан Левскар и дори с много пари не можеха да го купят. Освен това в момента е в много добра форма.
Re: Томислав Русев - за пореден път обективен
Всеки нормален човек на мястото на момиров би си подал оставката, но той не е човек, той е чорбар. Коментара на Томислав е верен и обективен. Точно е написал за ролята на всеки един от помиярите трудещи се да направят съдийското знаме шампион.
Победата над Славия
Тук се изписаха и казаха много тежки думи за победата тази неделя на един отбор, който не играе правилния футбол над Славия.
Но на мен думата ми е за една друга победа. Тази от есенес над същия отбор. Тук има грамонтни момчета и сигурно могат да врътнат на запис мача Левски-Славия.
Да си припомнят измъчената победа с 1:0 и да видят как гонзо вкарва ГОЛ СЛЕД ЯВЕН И ГРУБ ФАУЛ над защитника в бяло....
Само не си спомням какви бяха коментарите тогава и дали изобщо имаше такива????
Може би професионалистите в Гонг ще извадят малко архив??
Но на мен думата ми е за една друга победа. Тази от есенес над същия отбор. Тук има грамонтни момчета и сигурно могат да врътнат на запис мача Левски-Славия.
Да си припомнят измъчената победа с 1:0 и да видят как гонзо вкарва ГОЛ СЛЕД ЯВЕН И ГРУБ ФАУЛ над защитника в бяло....
Само не си спомням какви бяха коментарите тогава и дали изобщо имаше такива????
Може би професионалистите в Гонг ще извадят малко архив??
- white power
- Контакти:
Re: Победата над Славия
много си прав, съжалявам, че трябва да го кажа отново но просто съдииската помощ се редува ту за едните, ту за другите и като цяло от това губи само футбола и ние зрителите.
white power написа:много си прав, съжалявам, че трябва да го кажа отново но просто съдииската помощ се редува ту за едните, ту за другите и като цяло от това губи само футбола и ние зрителите.
Ne bih kazal tu za ednite tu za drugite.Po-skoro za sinite ot poduene koito v edin sezon imaha 16 duspi.Ma4a na CSKA sre6tu sliven e dostata4no dokazatelstvo.Osven tova v ma4a mejdu CSKA i Slaviq 1vata duspa ne be6e realna sym syglasen no sled tova 2rata si be6e qvna i ne dade duspa sre6tu To6ko Yan4ev.
[warning]Пиши на Кирилаца![/warning]
- slavia_forever
- Контакти:
Ако авторът е чел мненията ми, аз поставям подпиранията към Левски и ЦСКА и самите тях, на едно и също ниво, като двете страни на една и съща "червена", тоталитарна фурнаджийска лопата!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- sedem_!_dva
Re: Томислав Русев - за пореден път обективен
Ignore написа:Томиславе,
знам, че четеш, затова пак ще те питам![]()
Да няма скоро пак
Бягай след мен, тате![]()
иот пишките ви тече само хероин и бира и не можахте да ме хванете, наркомани мръсни
Г-н Русев,
да не вземат да ви "праснат" този път, ако случайно ви догонят![]()
Години наред пораждате и подстрекавате омраза и агресия между запалянковците и в същото време ревете от агресията.
Защо не ревахте есента, когато свириха 2 измислени дузпи + червен картон за отбора Ви срещу Ч.Море
защо не ревахте, когато отсъдиха дузпа за игра с глава срещу Локо Пд
когато свириха 4 дузпи за левски срещу марек
когато отмениха 3 гола на ЦСКА срещу Бела
когато отмениха автогола на Легендата
когато за 3 години свиреха десетки дузпи за левски срещу нито 1 в тях ущърб
Защо ТОГАВА не призовавахте шефа на БФС да връчи купата предсрочно?
НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ СРАМ ДА ИЗБЯГАТЕ ПРЕД СИНА СИ И ДА ГО ИЗОСТАВИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ ОЗВЕРЕЛИ ОТ ВАШИТЕ БЕЗУМНИ КОМЕНТАРИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ НА ЗА НИЩО ВИНОВНИЯ ВИ СИН ?
Колко смешен трябва да си, за да отричаш първата дузпа на мача Левски-Черно море, когато има удар във вратата и от голлинията защитник на Тича избива с ръка топката, това е не само дузпа, но и червен картон, който получи играча малко по-късно, когато не заслужаваше и колко смешен трябва да си, за да сравняваш някаква една дузпа, която наистина не съществуваше със съдийството донесло обрат в мача ЦСКА-Славия, говорим не само за едната дузпа, за цялостното му съдийство със спестени картони, различен критерий при отсъждане на фаулове и жълти картони.
Колко смешен трябва да говориш само за някакви дузпи, когато Левски мачкаше всички в България с разлика, включително и директните си противници за титлата с вашето отборче, което не минаваше центъра и при Тройчо и при Йешич... А забравяш за Велизарките.
Колко смешен трябва да си да даваш за пример автогола на Легендата отпреди 10 години след като всеки мач в дербито ти свирят дузпа и тя е коя от коя по-смешна, за надупвания, за симулации (на последното дерби малко преди да свири дузпа съдията не показа жълт картон на Лазаров за симулация и до тази ситуация нямаше и да се стигне).
Колко смешен си да тръгнеш да гониш 2 журналисти и единия от тях с малкия си син. Колко смешен си да тръгнеш да се правиш на голем пред феновете от НФК на кафето им (отпреди няколко години), колко смешен трябва да си, за да хвърляш камъни отдалеч и да бягаш...
Защо като си толкова смел и правиш заплахи по форуми към журналист и детето му не отидеш на магазина на София-Запад и не се правиш на важен пред тях... Последното е въпрос и към всички цесекари от по-горните случки !
Последна промяна от sedem_!_dva на 08 апр 2009 08:57, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI