Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски продаден!
аз не казвам че вярвам просто казвам на хората който се интересуват да чуят и да разберат нещо!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Крайно време е да се види кои са чалмите!

Re: Наско Сираков: Йовов заслужава втори златен скункс
blue magic написа:Лесно е да се говори "отвън". Но действително ситуацията не бе толкова елементарна, колкото Наско я представя.
Аз нямам предвид точно тази ситуация. А по принцип говоря.
Утре ще изпусне една от малкото възможности срещу ЦСКА и пак ли ще го потупваме по рамото?
И нека не забравяме, че говорим за футболисти, които взимат месечни заплати, равняващи се на две годишни такива при някои хора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
пич, чалмите са другаде, не помниш ли...
- bigbonusprize
- Контакти:
al_ex1 написа:Крайно време е да се види кои са чалмите!![]()
![]()
Цялото ти семейство е с чалми...какво да ги гледаме...убитак
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Лично по телефона с Т.Русев, Т.Батков е заявил, че няма нищо вярно. Който не вярва, да отиде на мача с Локо Сф. и ще види кой е собственика - заявил Т.Батков . Това е директно от предаването "Спортно шоу Гонг".
То това за продажбата го четох още сутринта, струвам ми се че това е поредната журналистическа измислица.
msm написа:Лично по телефона с Т.Русев, Т.Батков е заявил, че няма нищо вярно. Който не вярва, да отиде на мача с Локо Сф. и ще види кой е собственика - заявил Т.Батков . Това е директно от предаването "Спортно шоу Гонг".
Ти пък намери на кой да вярваме

Иначе съм силно скептичен относно "новите собственици"

krivia написа: Ти пък намери на кой да вярваме![]()
Батков лъже като дърт циганин, естествено е, че няма да признае докато не го изритат от отбора
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може и така да е , но аз не виждам смисъл Т.Батков да крие, че е продал отбора. Още повече ,че всички ще са доволни и никой няма да му се сърди.
Според мен ако Батков е продал Левски, най- нормалното нещое е да си трае докато всичко не стане факт. Вместо да разправя на ляво и дясно, че е продал Левски и после знаем какво следва по медиите.
П.П. И така наречените евентуални собственици също отричат да има нещо такова.
П.П. И така наречените евентуални собственици също отричат да има нещо такова.