CTAHKO написа:Бежанците също не са във фургони
Факт!Станко ,България е разграден двор.Очаквам(дано не съм прав) ,тези да домъкнат "чудото" от Африка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Бежанците също не са във фургони
1982 написа:Браво, свирчец, добре си го налапал руския чеп. Ставаш за духач.
[/center][center]
...
...
[/center]FLANKER написа:В Стражица, все още има хора ,които спят във фургони( вече 28години!).Докато за циганската измет се прави всичко ,българите са подложени на геноцид в собствената си страна!
angelco77 написа:FLANKER написа:В Стражица, все още има хора ,които спят във фургони( вече 28години!).Докато за циганската измет се прави всичко ,българите са подложени на геноцид в собствената си страна!
А тука много вярно написано,браво за мнението.
HardWork написа:1982 написа:Браво, свирчец, добре си го налапал руския чеп. Ставаш за духач.
Повръща ми се от русофилски черепахи! Предлагам да отделим северозападна България, в нея да изселим всички русофилски продажници и да подарим територията на Руската федерация! На мушмоли като Синчец, виали69 и пр, им пожелавам екскурзия до Русия, ама не до Москва или Петербург, а до истинската Русия, да видят що за чудо е там!
sin4ec написа:HardWork написа:1982 написа:Браво, свирчец, добре си го налапал руския чеп. Ставаш за духач.
Повръща ми се от русофилски черепахи! Предлагам да отделим северозападна България, в нея да изселим всички русофилски продажници и да подарим територията на Руската федерация! На мушмоли като Синчец, виали69 и пр, им пожелавам екскурзия до Русия, ама не до Москва или Петербург, а до истинската Русия, да видят що за чудо е там!
Ти ли ще ме изселиш, бе, мухльо?
FLANKER написа:angelco77 написа:FLANKER написа:В Стражица, все още има хора ,които спят във фургони( вече 28години!).Докато за циганската измет се прави всичко ,българите са подложени на геноцид в собствената си страна!
А тука много вярно написано,браво за мнението.
Благодаря ,колега!
sin4ec написа:HardWork написа:1982 написа:Браво, свирчец, добре си го налапал руския чеп. Ставаш за духач.
HardWork написа:sin4ec написа:HardWork написа:1982 написа:Браво, свирчец, добре си го налапал руския чеп. Ставаш за духач.
Нали си фен на Путин и Русия, защо живееш в ЕС?? Аз съм германофил, по тази причина живея в Германия, уча и работя в държавата която смятам, че ми импонира!Аз не драпам България да става 17тия бундесланд, вие с какво право дърпате към Русия? Въшливата русофилска сган, не иска да се изнесе, тя иска да повлече със себе си, всичко останало!! Русия е една смаза държава пред разпад, това е причината Путин да търси на всяка цена враг, за да обедини народите и да отмести фокуса от налегналите ги икономическа проблеми! По официални данни на Евростат са изнесени около 150 милиарда Евро от Русия към ЕС и Швейцария, само от началото на годината, като изключим добива на горива, Русия няма никакво производство, външнотърговското им салдо не е отрицателно само заради ЕС, който им купува горивата! Хайде отивайте да живеете в Русия, щом държите да живеете в плутократично - тоталитарен режим, никой не ви спира!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта