ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 12:43

ММ1914 написа:
crvena.zvezda написа:
ММ1914 написа:Баш ми се струва смешно, индивид с ник "Червена Звезда", да се бара фен на ЦСКА, а да сте побратимени с Партизан.

Баш ме брига ,какво мисли по въпроса,фен на отбора от село подуяне!

Първо, моят отбор е създаден на могилката до бъдещото НДК. ТКЗС-тата образуват гордия носител на комунистическият морал, отбор от Подуене има в бъдещото ЦСКА, не онова от Микре, така че новософианец, бъркаш.

Кой това,баща ти ли :lol: !?
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юни 2016 12:46

icko65 написа:За мен всичко е ясно вече.Държавата помогна Микрето да си направи врътките и ЦСКА за пореден път да е ОНВ.Защо казвам ЦСКА?Ми щото в момента и да не е ще стане. След известни еквилибристики с ОП-ве мутрите на Държавата ще си поделят всичко като слеят ново и старо ПФК.Хем феновете доволни хем ЦСКА ще си е същия.Ще останат бъзиците за Етрополе но това е цената на бързото завръщане в елита.Възраждането колкото и уродливо да е приключва.Приключвам и аз в темата.Ще се видим на Тича а през 2019 и на Варна Арена.Дупе да ви е яко.. :)

Да,Държавата помага и гледа да намери начин да си върне задълженията.Държавата няма да си ги върне с ЦСКА във В или Б група?Управляващите го знаят това много добре.Кой свестен футболист ще играе там?Спонсори?ТВ права?Шанс за Европа освен Купата?Всичко това са приходи в крайна сметка.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 30 юни 2016 12:47

Наистина не проумявам, как превърнаха по-голямата част от най-гордата и интелигентна публика в България, в едни обикновени лизачи на задници на селски тарикати, мошеници и клиенти на прокуратурата.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2016 12:49

Haralampy написа:
petko.h.markov написа:"Всеки глупак може да трупа знания.Тънкостта е да ги разбираш" Айнщайн.

:shock:

"Прост народ сме ние, господине..." Андрешко

"Величие и падение на куртизанката"- Балзак.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 12:49

delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?

Ако имаш намерение да оздравяваш ЦСКА, как мислиш, дали има нужда от всички тези врътки с Чавдар и Литекс, молби до Бойко Борисов и БФС за някакви "нови" първенства, за да се вкара в тях някакъв хибрид между Етрополе и Ловеч и т.н. ??!

Беше толкова просто - оздравява се ЦСКА, паралелно си и играе в Б група, догодина в А и т.н. Без никакви уродски истории с Чавдар, литекс, Бойко Борисов, БФС и т.н.

Добре,може да е преценил,че само с ''местене на Литекс в София'' няма да мине номера.Нали в крайна сметка предлага план за оздравяване? :roll:
А и това,което казваш може и да не е най добрия вариант,защото това паралелно играене в Б група нали знаеш какви приходи ще доведе?С това неговото ЦСКА той ще играе в А група,ще има повече шанс да вземе един лев отгоре като стане шампион,ТВ права,спонсори,трансфери на футболисти(това го може,каквото и да си говорим),а последните се получават с една идея по добре в А група.оригинала най вероятно ще го направи дубъла на ЦСКА,който ще цъка в Б група(ще му измисли някакъв лиценз чрез договорка с НАП и кредиторите.....ако стане.Може би това е самия оздравителен план.В крайна сметка ще го вкара във В група и там нещата ще се отлагат докато стане договорката)Разсъждавам си без да съм чел закони,да взимам страна и т.н.И не се заяждам.

Разсъждаваш логично,но не очаквай от талибаните и подуянците да бъдеш разбран!Тоя дето ти се обяснява,явно не знае,че преди да е приет еди кой си ОП,няма дори и теоретичен шанс за „Б“ група и от там нататък ,цялата му хипотеза рухва,като пясъчен замък на вълните на морето :idea: !
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 12:51

icko65 написа:За мен всичко е ясно вече.Държавата помогна Микрето да си направи врътките и ЦСКА за пореден път да е ОНВ.Защо казвам ЦСКА?Ми щото в момента и да не е ще стане. След известни еквилибристики с ОП-ве мутрите на Държавата ще си поделят всичко като слеят ново и старо ПФК.Хем феновете доволни хем ЦСКА ще си е същия.Ще останат бъзиците за Етрополе но това е цената на бързото завръщане в елита.Възраждането колкото и уродливо да е приключва.Приключвам и аз в темата.Ще се видим на Тича а през 2019 и на Варна Арена.Дупе да ви е яко.. :)

Кой плашиш бе ,кумчо вълчо :lol: :mrgreen:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юни 2016 12:52

За да не ме обвините,че съм взел страна и съм някакъв ''ганчевист'' искам да направя коментар по отношение на декларацийката,които пуснаха някои срещу Божков.По идиотска декларация не бях чел.Как може да гониш потенциален инвеститор за отбора!?!Ами ако оздравителния план на Ганчев не мине,а Божков се беше отказал да вкарва план?Кво прайм бре убавци? :)
П.П. Божков = Ганчев = бизнес = пари.Разберете го и спрете се карате.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 30 юни 2016 12:54

delqnski47 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?

Ако имаш намерение да оздравяваш ЦСКА, как мислиш, дали има нужда от всички тези врътки с Чавдар и Литекс, молби до Бойко Борисов и БФС за някакви "нови" първенства, за да се вкара в тях някакъв хибрид между Етрополе и Ловеч и т.н. ??!

Беше толкова просто - оздравява се ЦСКА, паралелно си и играе в Б група, догодина в А и т.н. Без никакви уродски истории с Чавдар, литекс, Бойко Борисов, БФС и т.н.

Добре,може да е преценил,че само с ''местене на Литекс в София'' няма да мине номера.Нали в крайна сметка предлага план за оздравяване? :roll:
А и това,което казваш може и да не е най добрия вариант,защото това паралелно играене в Б група нали знаеш какви приходи ще доведе?С това неговото ЦСКА той ще играе в А група,ще има повече шанс да вземе един лев отгоре като стане шампион,ТВ права,спонсори,трансфери на футболисти(това го може,каквото и да си говорим),а последните се получават с една идея по добре в А група.оригинала най вероятно ще го направи дубъла на ЦСКА,който ще цъка в Б група(ще му измисли някакъв лиценз чрез договорка с НАП и кредиторите.....ако стане.Може би това е самия оздравителен план.В крайна сметка ще го вкара във В група и там нещата ще се отлагат докато стане договорката)Разсъждавам си без да съм чел закони,да взимам страна и т.н.И не се заяждам.

:roll:

Е то ако плана на Ганчев не е съвсем "фиктивен" - не е ли доста вероятно да предлага "финансирането" да се обезпечава или поне подпомага от функциониращия "клуб в А-група"... :roll:
Не звучи лошо като "коз" за пред кредиторите...
А и пред "публиката" де...
:lol:

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 30 юни 2016 12:54

delqnski47 написа:За да не ме обвините,че съм взел страна и съм някакъв ''ганчевист'' искам да направя коментар по отношение на декларацийката,които пуснаха някои срещу Божков.По идиотска декларация не бях чел.Как може да гониш потенциален инвеститор за отбора!?!Ами ако оздравителния план на Ганчев не мине,а Божков се беше отказал да вкарва план?Кво прайм бре убавци? :)
П.П. Божков = Ганчев = бизнес = пари.Разберете го и спрете се карате.

Ти май падаш от небето? "Ганчевистите" не искат оздравяване, а победи над ******, да сме в пачангата и да ги лъжат колко са красиви.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 12:55

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Бай Петкане, стига си преписвал от "Светата троица"! :lol: :lol: :lol: Ето го истинското съобщение!

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов ще даде пресконференция за представителите на медиите утре, 30 юни, от 16:00 часа в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски".

http://www.bfunion.bg/news/6814

"Всеки глупак може да трупа знания.Тънкостта е да ги разбираш" Айнщайн.

Бай Петкане, отново цитат, а?! Ти си непоправим! :lol: :lol: Да не се окаже, че тази пресконференция е за цялата нова ППЛ,а?!
Но ти това въобще не можеш да го допуснеш, нали?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”