Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот GOLEADOR » 09 яну 2015 23:47

ЦСКА има сайт и там са дадени връзките към реалния фейсбук,туитър и ютуб канал!

Линк фейсбук:https://www.facebook.com/FCCSKASOFIA
Линк туитър:https://twitter.com/fccskasofia
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 10 яну 2015 00:26

И все пак да не се очудите ако Стойчо се махне или го освободят по някакъв начин...Аз лично очаквам всичко вече, на какви ли не циркове се нагледахме.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 яну 2015 01:08

Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 яну 2015 16:57

Де са парите? Подсъдимият престъпник още не се е изфукал пред медиите, че са преведени ... да няма цап-царап в "другата" сметка? Въобще, странно е, че не коментирате предвид факта, че ревяхте как казусът не се отразявал адекватно в родните медии, които мразели червените и имало само завери срещу славния някога клуб. Сега хората са писали, пък вие ни гък :?

Босът на турския Мерсин Али Караманлъ обяви, че всички необходими плащания към ЦСКА са направени. Клубът беше заплашен с отнемане на точки заради задължението от 660 хил. евро към "червените".

Тази сума е заради трансфера на Спас Делев от "Армията" в Турция, а към нея има и начислени неустойки заради забавянето на разплащането. Турците трябваше да платят до 12 януари и явно са спазили сроковете.

"Нашият клуб е направил всички наложителни плащания, които се отнасяха до евентуалната санкция на ФИФА с отнемане на точки от нашия актив. Това са стари суми, по които обаче вече сме изпълнили нашите задължения."

"Вече нямаме дела във ФИФА срещу нас и мога с гордост да обявя, че няма възможност да ни бъдат отнети точки", сподели Караманлъ пред медиите в Турция.

Трансферът на Спас Делев в Мерсин беше осъществен точно преди две години. Бившият футболист на ЦСКА обаче така и не успя да се наложи там и си тръгна след само няколко месеца заради неплатени заплати. В момента играчът тренира с Локомотив Пловдив.

ГОНГ
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 яну 2015 17:15

TristaNNN написа:Де са парите? Подсъдимият престъпник още не се е изфукал пред медиите, че са преведени ... да няма цап-царап в "другата" сметка? Въобще, странно е, че не коментирате предвид факта, че ревяхте как казусът не се отразявал адекватно в родните медии, които мразели червените и имало само завери срещу славния някога клуб. Сега хората са писали, пък вие ни гък :?

Босът на турския Мерсин Али Караманлъ обяви, че всички необходими плащания към ЦСКА са направени. Клубът беше заплашен с отнемане на точки заради задължението от 660 хил. евро към "червените".

Тази сума е заради трансфера на Спас Делев от "Армията" в Турция, а към нея има и начислени неустойки заради забавянето на разплащането. Турците трябваше да платят до 12 януари и явно са спазили сроковете.

"Нашият клуб е направил всички наложителни плащания, които се отнасяха до евентуалната санкция на ФИФА с отнемане на точки от нашия актив. Това са стари суми, по които обаче вече сме изпълнили нашите задължения."

"Вече нямаме дела във ФИФА срещу нас и мога с гордост да обявя, че няма възможност да ни бъдат отнети точки", сподели Караманлъ пред медиите в Турция.

Трансферът на Спас Делев в Мерсин беше осъществен точно преди две години. Бившият футболист на ЦСКА обаче така и не успя да се наложи там и си тръгна след само няколко месеца заради неплатени заплати. В момента играчът тренира с Локомотив Пловдив.

ГОНГ

Утре има пресконференция, със сигурност ще го питат.
Освен това, ФИФА има правило, че в такива случаи никой няма право да превежда пари в друга сметка, освен официалната на дадения клуб. Точно с цел предотвратяване на подобни врътки и деклариране на различни от реалните суми.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 яну 2015 19:19

TristaNNN написа:Де са парите? Подсъдимият престъпник още не се е изфукал пред медиите, че са преведени ... да няма цап-царап в "другата" сметка? Въобще, странно е, че не коментирате предвид факта, че ревяхте как казусът не се отразявал адекватно в родните медии, които мразели червените и имало само завери срещу славния някога клуб. Сега хората са писали, пък вие ни гък :?

ГОНГ

Те бе кво те боли бе...Убавец :twisted: ,що не питаш Борат,кога ще приведе парите за Силва и Бру,а и кога ще плати заплатите за септември,с други думи гледай си Авгиевите(подУЯнските :lol: )обори,а нас почтените недей закача 8-) :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 яну 2015 08:39

"Почтените" :lol: :lol: :lol: Чак пък толко .... :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 яну 2015 10:23

vaskonti написа:Утре има пресконференция, със сигурност ще го питат.
Освен това, ФИФА има правило, че в такива случаи никой няма право да превежда пари в друга сметка, освен официалната на дадения клуб. Точно с цел предотвратяване на подобни врътки и деклариране на различни от реалните суми.

Аз също съм чувал за това правило, но не съм запознат доколко строг е контролът от страна на централата, а и според мен не може да няма вратички за заобикалянето му. Съвсем възможно е единствената сметка на ФК да бъде запорирана от властите и тогава става лошо.
Днес в любимото вестниче се появи статия, според която Емил Димитров ви подкарва с шутове към УЕФА чрез БФС за едни 350 хиляди ойро от Чочев. Писнало му било да слуша лъжи, но явно и той е надушил пресните парици от Мерсин. Интересно е какво ще каже "почтеният" по този въпрос.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”