Кировец II написа:Е това е ясно, ама някак си не виждам как 10-15 хиляди ще викат на Армията ЦСКА и ти ще стоиш в хола и ще четеш книга.![]()
Ще викат ЦСКА на Литекс .... не, мерси.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец II написа:Е това е ясно, ама някак си не виждам как 10-15 хиляди ще викат на Армията ЦСКА и ти ще стоиш в хола и ще четеш книга.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кировец II написа:Е това е ясно, ама някак си не виждам как 10-15 хиляди ще викат на Армията ЦСКА и ти ще стоиш в хола и ще четеш книга.![]()
Ще викат ЦСКА на Литекс .... не, мерси.
Червени_шампиони написа:Не слушайте какво ви говорят разни болни мозъци. По-късно ще пиша, взимаме "Българска армия" и "Панчарево" безвъзмездно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:То дай Боже да има следващо поколение, че като гледам .... след 50 години цигани и турци ще има основно.
vaskonti написа:Avanti_Ragazzi написа:phate написа:Левскар съм, но не виждам нищо лошо в това да се слеят двата клуба под някаква форма. Докато сте на стадиона и си скандирате името, няма кой да ви пипне историята. Само не разбирам, защо смятате, че ганчев ще ви направи барселона на балканите и след 3-4 години няма да се озовете на същата позиция на която сте в момента. Бизнеса му от няколко години не върви добре, а цска са голяма лъжица. в математиката 1+1 е 2, но в живота не е сигурно че 3тия и 5тия в класирането задължително ще се превърнат в някакво страшилище. а и с купените мачове и врътки от мутренските години е свършено вече, защото сега всички погледи са в него и ако трябва ще бръкнат под опашката на кучето му само и само да намерят нещо нередно.
С други думи край на онова симпатично на някои отборче от Ловеч и неговия още по симпятичен модел и школа. Гришата може и един кораб пари да излее на армията, но няма кой да го чака 4-5 години да обиграва юноши и да си прави каквото иска. при първия провал ще го емнете и него, което ще ви вкара в същата спирала.
и така докато не проумеете една проста истина. В спорта титлите и успехите не могат да бъдат единствената ценност на един състезател или отбор. Те са просто следствие от много фактори. В крайна сметка победителят е само един, а участниците няколко и когато самоцелните ви титли секнаха, както и псевдо евро успехите отбора ви стана напълно бесмислен, а стадиона празен.
Титлите, купите и боевете срещу Нотингам и Ливърпул и т.н. са си ваши, няма кой да ги пипне. Те са си вашата история, но кога сте ходили на мач защото сте изпитвали удоволствие от играта, кога сте ходили на мач заради един единствен играч, кога сте ходили на мач за да окуражите юношите, кога сте пълнили стадион при предрешена битка за другия отбор?
Всеки за себе си е прав, но аз мога да изкарам и още 10 години без титла и още 30 години без победа в европа, но винаги ще има нещо, заради което да подкрепя отбора си. А вие изтърбушихте собствения си с непрестанните крясъци, че трябва да сте номер 1, сякаш ви се полага по право.
Всичко е много хубаво написано мой човек, но забравяш един факт! Тук няма да има нито сливане, нито преливане а ЗАКРИВАНЕ на ЦСКА! След което Литекс ще бъде прекръстен, а истинският ЦСКА ще умре! Псувайте не псувайте ама това е 100% истина и дори много от вас го разбират това нещо, и не са съгласни с него!
Има закриване на едно ЕАД, нищо повече. Технически погледнато ЦСКА е онзи клуб, който притежава правата върху марката ЦСКА. ЦСКА, а и всеки друг отбор не е нещо конкретно и физическо, което можеш да пипнеш и съответно да унищожиш. Закриването на едно ЕАД на практика няма връзка със закриването на един клуб.
1982 написа:mistreated написа:
Тоест да приемем, че Ботев, Локо ПД, Берое и Черноморец също са откраднали чужди клубове. Така ли? Брех, освен и аз да си открадна един, ей така да си цъкам на футбол мениджър, ама на живо.
Да, това е Велбъж Пловдив.
Берое е Олимпик Галата.
БотевЪ е съвсем нов клуб, не е крал.
Това ли те успокоява, че няма да сте първите, извършили такава гнусотия ??
1982 написа:mistreated написа:Ботевъ не може да е нов клуб, при положение, че стартира от В група. Няма такъв филм. Лицензът за В група не е негов.
Не мога да споря с човек, който пише подобни щуротии - за В група лиценз не ти трябва, там не се и иска.
Лиценз се издава само в професионалния футбол.
Кировец II написа:danielzarev написа:На хора които говорят, че успехите и тилите са в сърцата им, а не в исторяита ще отговоря, че това са пълни глупости!!! Няма отбор без история и отбор без фенове! Когато аз споря с мои приятели говеда се оповавам на историята на ЦСКА и фактите от нея! По-голямата част от тази славна история съм я чел, разказвали са ми я и съм я гледал на документални филми! Аз се гордея с нашата история и когато отворя сайта на УЕФА или БФС там под името на ЦСКА пише така- 31 пъти е шампион на България, носител е на 19 Купи на България и 4 Суперкупи. Двукратен полуфиналист за КЕШ, 1 път полуфиналист за КНК. Играе мачовете си на стадион „Българска армия“. Това е най-успешният български футболен отбор на всички времена!!! Ако историята на ЦСКА( моя ЦСКА) бъде преписана на новосъздадения ЦСКА и това бъде признато от УЕФА, БФС и всички там институции тогава аз си слагам червения шал и тръгвам към Армията да подкрепям отбора си както го правя вече 28 години. В противен случай, означава, че ЦСКА за мен е мъртав, никога повече няма да отида на Българска Армия и когато ме попитат от кой отбор си ще отговоря от онзи който вече го няма - ЦСКА, моя ЦСКА даже и след смъртта!!!
Аз съм на същото мнение 1:1. Ако футболните институции кажат - ДА, ако феновете ходят по 10 000 и повече на стадиона - значи това е ЦСКА, ако ли не - спомените ми няма кой да ги отнеме - нито Гриша Ганчев, нито Титан, нито някой фен на вечния опонент.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта