ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот boabbb » 30 юни 2016 10:33

1982 написа:
boabbb написа:
Докато стоиш във "В" група забраната НЕ тече :!:

Забраната изтича януари 2017-а, мисля че и БФС-то го потвърдиха. Във В група също има картотеки, просто футболистите там се водят аматьори и са на такива договори.

Т.е. ти предлагаш пак да играеме във "В" група, или направо "А" окръжна, така ли :? До началото на 2017 не може да се подписва с играчи, а след влизане в профи-футбола, имаш 2 прозореца без трансфери :?

Забрана за картотеки ще означава, че армейците не могат да привличат дори и свободни агенти и трябва да играят само с наличните в момента играчи.

А налични няма ... Престанете да коментирате и да плюете, при положение, че друг вариант, освен тоя на Гриша Ганчев просто НЯМА :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 30 юни 2016 10:36

Имам следния въпрос към т.нар. припознавачи. Божков беше изгонен, след това Лупи, след това Титан, след това пак Лупи. После на Инджовците и Манджуците да речем не им спестихме много. Та питам: Имате ли топки за евентуално гонене на Гришата? И ако предишните изброени напускаха клуба, подчертавам напускаха, мислите ли, че Ганчев е способен на това, без да си вземе отбора и обратно да го поведе към Ловеч? Какво правите тогава без отбор и обсъждан ли е този въпрос с голяма вероятност за посочения изход?
Как лично аз да припозная отбор, т.нар. фирмен отбор, който по-скоро принадлежи на собственика си, отколкото на идеите на феновете?
Незнам как е в сектор Г, бил съм там в редки случаи, но в сектор А съм сигурен, че картбланш ще има максимум до Нова година. А в сектор А(и В) повечето фенове не се влияят от мнението на другите(фракции, "лидери", "идеолози"(ГА)).

crvena.zvezda

Re: ДА ПОСТЪПИМ ЧЕСТНО И МОРАЛНО

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 10:49

Георг написа:Беше време „розовите мусори“ смело да си изпият чашата с оцета, те си я подготвят вече доста години!Защо не коментират и това МО те реално преебавайки останалите ,си купуваха когото пожелаят плащайки реално с чужди /дължими към други/пари?!Спомнете си взеха трима от Пирин без да платят,в резултат Пирин фалира!Гот ли им беше на феновете на Пирин?!Маса примери да комбинаторика и финансови далавери през всичките тези години в които те формираха реалните си дългове в т.ч.и към държавата-НОИ и далавери на Гърнета,Лупита и други несретници. Спомнете си покупката на Платини!Платиха първата вноска и край!Казаха на Черноморец съдете ни ,без съдебно решение няма да платим?!Делото се влачи няколко години ,между временно Платини бе продаден два пътии!
Бих ги попитал т.н.“армейци“ : „Гордееш ли се, че любимият ти отбор е създаден от Червената Съветска Армия и Българските Комунисти на 11 ноември 1944 година? Гордееш ли се, че любимият ти отбор е кръстен на Партизанския Отряд Чавдар, на който командир е Добри Джуров, а партиен секретар е Милко Балев? Гордееш ли се, че при отпадането на отбора (през 1947 година) в „Б“ група, БКП го спасява, като незаконно го поставя на мястото на ДНА-г.Пловдив/сегашен Ботев/ в „А“ група? Гордееш ли се, че при повторното създаване на ЦСКА на 5 май 1948 година, датата съвпада с рождения ден на бащата на Световния Комунизъм - Карл Маркс? Гордееш ли се, че ЦСКА е създаден с основна цел пропаганда и популяризиране на управляващата тогава тоталитарна (комунистическа) власт? Гордееш ли се, че любимият ти отбора е дубликат по име и структура на Съветския комунистически ЦСКА Москва (Ц(ентральнъiй) С(портклуб) К(расной) А(рмии))? Гордееш ли се, че отбора на ЦСКА 21 години след промените все още има за клубна емблема - червената комунистическа петолъчка? Гордееш ли се, че по време на комунизма за 45 години отбора на ЦСКА има 25 Шампионски титли, а след 10 ноември 1989 година за 23 години има само 5 Шампионски титли? Гордееш ли се, че по време на комунистическите сталинистки години в България отбора на ЦСКА има 9 поредни Шампионски титли, за сметка на всички останали Български НЕкомунистически отбори? „ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “ —в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Може да не звучи приятно ,но за сметка на това гореизложеното е убийственно вярно!Всичко друго е болна запалянковщина!!

Гошко,не знам дали знаеш,но по онова време всичко беше комунистическо ! :idea: Не знам ти къде си бил по това време,но сега е много лесно да се правиш на десидент,особено като твоя отбор беше фаворизиран от най-мрачната сила на комунизЪма,неговият стожер-МВР и ДС :idea: Поинтересувай се колко партизани и политзатворници са били ръководители на отборът от Сухата река!Ти гордееш ли се с това!? :? А гордееш ли се ,че след промените ,твоят отбор беше собственост до скоро, на издирван от Интерпол престъпник,сега е с уж ,неустановена собственост :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 юни 2016 10:55

tralala_12345 написа:Имам следния въпрос към т.нар. припознавачи. Божков беше изгонен, след това Лупи, след това Титан, след това пак Лупи. После на Инджовците и Манджуците да речем не им спестихме много. Та питам: Имате ли топки за евентуално гонене на Гришата? И ако предишните изброени напускаха клуба, подчертавам напускаха, мислите ли, че Ганчев е способен на това, без да си вземе отбора и обратно да го поведе към Ловеч? Какво правите тогава без отбор и обсъждан ли е този въпрос с голяма вероятност за посочения изход?
Как лично аз да припозная отбор, т.нар. фирмен отбор, който по-скоро принадлежи на собственика си, отколкото на идеите на феновете?
Незнам как е в сектор Г, бил съм там в редки случаи, но в сектор А съм сигурен, че картбланш ще има максимум до Нова година. А в сектор А(и В) повечето фенове не се влияят от мнението на другите(фракции, "лидери", "идеолози"(ГА)).

Какви топки? Те преди 3 години Сектор Г + Ицо Стоичков с една папка го чакаха с хляб и сол. После Гришата им каза "I'm sorry" и се започнаха едни псувни към микренското дюдже. Стоичков плюеше против Ганчев и т.н. Сега бързо забравиха. Айде Ицо е взел кинти и чака такива с 20-те си %...ама останалите. Малко спомени :

Най-голямата легенда на ЦСКА Христо Стоичков е твърдо против любимият му клуб да бъде управляван от Гриша Ганчев. Бизнесменът жестоко измами и излъга Камата преди две години, когато Ицо за няколко дни бе треньор на "червените". По това време "Титан" се оттегляше от клуба и Ганчев бе поел ангажимент да поеме ЦСКА, след което изпрати Стоичков на "Армията" за треньор. Малко по-късно Ганчев се отметна и Камата, който тогава бе наставник на "Литекс", остана измамен, бе принуден да си тръгне и остана без работа. Оттогава Стоичков не иска и да чуе за скандалния бизнесмен. Близки до Камата споделят, че при споменаването на името му най-великият български футболист рязко сменя настроението си и единственото му мнение за него е: предател. А преди години Ганчев се кълнеше в Ицо и двамата уж бяха първи приятели. По време на краткия си престой в "Литекс" Стоичков бе обявен за треньор на годината в България и наложи куп млади таланти, но въпреки това бе изигран подмолно от Гришата и отпратен от България. Камата няма никакво намерение и да кани предалия го бизнесмен на юбилейния си мач на 20 май по случай 50-годишнината си. Желанието на Ицо е неговият приятел Васил Божков да се ангажира с ЦСКА.
Когато Ганчев бе поел ангажимент да се заеме с ЦСКА, дълговете на клуба бяха едва 10 млн. лева. Вместо него дойде "спасителят" Александър Томов, който за кратко време успя да ги увеличи до над 30 млн. лева, вследствие на което днес ЦСКА играе по поляните във "В" група.
http://www.bgdnes.bg/Article/5125689
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
1982

Re: ДА ПОСТЪПИМ ЧЕСТНО И МОРАЛНО

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 11:02

ehh написа:Добре, де, ако съдът признае планът на оздравяване на автентичното ЦСКА, какво се случва с това на Гришата? Тогава вече и на книга това ще е чисто нов отбор с история на няколко месеца, който тепърва ще почне да гради име. Феновете ще продължат ли подкрепят тоя отбор в А група, само дето се казва ЦСКА, или ще насочат цялата си подкрепа към автентичния клуб, който сигурно няма да рита и в Б група, ами отново някъде по долните ешалони? Гришата не напразно именно по тази причина искаше да фалира старото ЦСКА, за да присвои (припознае) цялата му история.

Това не е нов отбор, това си е Литекс пак. И Павел Колев ви го каза.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 30 юни 2016 11:03

драги ми оранжеви фенове.... вашето ЦСКА нали вече се възроди.... моля от сега натататък..... глейте си селекцията.... и контролите.... и оставете темата за възраждането.... на феновете чието ЦСКА все още има нужда от възраждане.....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 11:08

KAT90 написа:1982, стига с този Милан.Нещата са съвсем различни.Отборът им заедно с базите струва много повече от дълговете им.

Не, не са различни нещата, неудобни са за вашата теза. Китайците, като броят 750 млн. евра за Милан, няма да му продадат играчите и базата, за да си ги върнат. Нищо подобно, те си остават на Милан. А и не съм сигурен, че дори те покриват подобна колосална сума. Защото Сан Сиро не е на Милан, той е общински, ако не се лъжа. В отбора си нямат Роналдо, Меси, Бейл или някакви подобни, дето струват майка си и баща си.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 30 юни 2016 11:12

ehh написа:Добре, де, ако съдът признае планът на оздравяване на автентичното ЦСКА, какво се случва с това на Гришата? Тогава вече и на книга това ще е чисто нов отбор с история на няколко месеца, който тепърва ще почне да гради име. Феновете ще продължат ли подкрепят тоя отбор в А група, само дето се казва ЦСКА, или ще насочат цялата си подкрепа към автентичния клуб, който сигурно няма да рита и в Б група, ами отново някъде по долните ешалони? Гришата не напразно именно по тази причина искаше да фалира старото ЦСКА, за да присвои (припознае) цялата му история.

Ако Кралев държи на думите си и спортното министерство даде базата на новото дружество, дали Божков няма да забрави за плановете си за оздравяване? В такъв случай ще остане само оздравителният план на Ганчев и пред феновете няма да съществува дилема, защото след време и след определени плащания ще бъде осъществено и така желаното правоприемство.
Последна промяна от inivanov на 30 юни 2016 11:13, променено общо 1 път.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 11:12

boabbb написа:
1982 написа:
boabbb написа:
Докато стоиш във "В" група забраната НЕ тече :!:

Забраната изтича януари 2017-а, мисля че и БФС-то го потвърдиха. Във В група също има картотеки, просто футболистите там се водят аматьори и са на такива договори.

Т.е. ти предлагаш пак да играеме във "В" група, или направо "А" окръжна, така ли :? До началото на 2017 не може да се подписва с играчи, а след влизане в профи-футбола, имаш 2 прозореца без трансфери :?

Забрана за картотеки ще означава, че армейците не могат да привличат дори и свободни агенти и трябва да играят само с наличните в момента играчи.

А налични няма ... Престанете да коментирате и да плюете, при положение, че друг вариант, освен тоя на Гриша Ганчев просто НЯМА :!:

Грешно ти е инфото.

Относно варианта на ГГ - това е пълна селяния и цигания, да прекръстиш и преместиш в София чужд клуб, за да ти излезе всичко безплатно. Щом за вас няма друг вариант, ваша си работа, но за много други хора това е гнусно и няма как да го приемем, винаги ще ви се напомня, че вие сте Литекс, както и срамните наколенки пред Бойко Борисов, за да натисне БФС да си погази правилата заради вашия Литекс. Това е положението, всеки е свободен да заеме страна и позиция.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 30 юни 2016 11:25

1982 написа:
KAT90 написа:1982, стига с този Милан.Нещата са съвсем различни.Отборът им заедно с базите струва много повече от дълговете им.

Не, не са различни нещата, неудобни са за вашата теза. Китайците, като броят 750 млн. евра за Милан, няма да му продадат играчите и базата, за да си ги върнат. Нищо подобно, те си остават на Милан. А и не съм сигурен, че дори те покриват подобна колосална сума. Защото Сан Сиро не е на Милан, той е общински, ако не се лъжа. В отбора си нямат Роналдо, Меси, Бейл или някакви подобни, дето струват майка си и баща си.

Пак вадиш една малка част от думите ми и си мислиш, че ми поднасяш аргумент.Не знам дали не разбра останалата част или нарочно се правиш.Всяка компания има вътрешна и пазарна цена!!!! Това, че дълговете са N млн., не значи отборът струва по-малко.Имаш активи/пасиви под различни форми.Този дълг е под формата на парични задължения, задължения към доставчици и други задължения.Но от другата страна са активите, които са земя, сгради, парични вземания.В края на краищата, като се съпоставят, крайното салдо може да излезе на плюс.И никъде не съм казвал, че стадионът им е актив.Казах бази! Стадионът е на общината и не се казва Сан Сиро, а Джузепе Меаца.Сан Сиро е мястото, на което се намира.Прочети ми целия предишен пост, а не отделни нюанси, за да разбереш какви имам предвид.

ПС: Какво купувате, шоколад Милка със синята крава(съвпадение) или урод с лешници?
Последна промяна от KAT90 на 30 юни 2016 11:31, променено общо 1 път.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Върни се в “Архив”