Old_death написа:Василе , милион пъти ви се каза , че партнирайки на тия от Сухата река вие им ставате съучастници . Идеята ми за тия снимки е да покажа кои са радетелите за оздравяването на ЦСКА . Много пъти съм казвал , че сте склонни да коментирате събитията преди да са се случили . Има още да се работи по плана на Ганчев , Нека нещата се случат , а след това ще ги коментираме . Следва битката за базите и последния щрих във войната ще е осигуряването на приемственост между ПФК ЦСКА и клубът , който днес получи лиценз за елита . Не съм Беладона , но мога да ти гарантирам , че сведенията ми са от най - високо ниво и нещата ще станат . Това го научих още в средата на ноември месец , но до сега се въздържах от коментари по темата . Гадното е , че хора , които парадират , че са фенове на Клубът , го плюят повече от лилавите . Пиша ти , защото разбирам объркването ти , но не мога да разбера защо това пречи на работата ти като модератор . Днес не наказани имаше толкова обидни епитети и толкова случая на некоректно изписване на името на отбора, че просто ми се зави свят . Отбор с името Литек или Етрополе няма . Може да провериш , ако не ми вярваш . И в 90 % от случаите това е от страна само на потребители , които не харесват случилото се днес . Единственото , което съм искал от вас , модераторите е това , да си вършите работата . Разбирай ме както си искаш !
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- RockSeeker
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]
[/center]Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
soilwork, обаче, е изрязъл неудобната част от материала в Спортал .... та той продължава така:
Другата немаловажна информация, е, че развалянето на договора и заличаването на ПФК ЦСКА АД почти сигурно ще доведе до сериозни сътресения в БФС, а и не само там, тъй като до преди няколко дни правната комисия на централата бе решила да не допуска ЦСКА-София в новосформираната Първа лига, но в крайна сметка, след намесата на отговорни фактори извън футболните среди, нещата се обърнаха на 180 градуса.
По-късно днес пък изпълнителният директор на БФС Борислав Попов ще даде пресконференция, на която би трябвало да се изяснят много неща, свързани с ЦСКА-София на Гриша Ганчев. Част от въпросите са:
С колко титли ще бъде записано това дружество – 4, 31 или 35?
С какви фланелки и каква емблема ще играе то?
На кой стадион ще домакинства?
Какво става ако се приеме оздравителният план на Гриша Ганчев за ПФК ЦСКА АД?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- RockSeeker
- Контакти:
Groucho написа:Едно не може да му се отрече на Ганчев - проведе цялата операция изключително умно.
Имаше някои грешки, но като цяло - да. И неща, които при мен не хващат дикиш, си давам сметка (а и се вижда) какво влияние имат върху масата... и тук въобще не говорим за спечелването на Купата. Затова и сега толкова хора са склонни да избързват и да "припознават". Защото единствено в него виждат алтернатива за добро бъдеще с (поне) що-годе адекватно управление. Но на мен това не ми стига - имам и ще имам постоянно още условия... С неговото минало няма как да му повярвам толкова бързо. Да продължи да работи по подобен начин и да си изпълни обещанията - ще го подкрепям повече, отколкото всеки друг собственик, откакто се помня. Но да продължава да го прави и занапред. На стари лаври няма да стане, каквито и да са. Като изключим някои действия, свързани с юридическото и административно бъдеще на клуба, свързани със старото дружество - проведе една година на показателно управление... Ходи сега скачай срещу треньор и отбор, които всички (дори т.нар. "моралисти") заобичаха, ходи скачай срещу ремонтните дейности, започнали още преди края на сезона и пр. Дори те не си позволяват да кажат една лоша дума за това. Изказват съмнения за целите на всичко това само...да, затова и аз съм съгласен, затова и не ми е достатъчно да "припозная" още сега. Предпочитам факти, не обещания. На подобни хора на обещания не може да се вярва, вече сам си погази няколко, но може и да е защото бърза да се пъчи и да се прави на мъж като не зависи само от него. Но засега фундаментално по значение за мен обещание не е нарушил. При тази обстановка в държавата не държа да се оздравява дружеството, държа да се оздравява клуба/отбора/базите. Досега го правеше. Остават му още няколко стъпки, за да има възможност да продължи да го прави с по-лек товар на гърба. Времето ще покаже.
[/center]
[/center]- RockSeeker
- Контакти:
run1973 написа:Що бе -при вас нещо промени ли се?Колко българи имаше днес в състава на Левски през целия контролен мач.Срам и позор.
Да футбола ни е в ръцете на дечицата и треньорите им.Само дето човека дет най- разбира от футболни академии и изкарване на български деца-таланти,сега е при нас , а не в онова село Ловеч.И това ви боли,защото има вероятност да ви побеждаваме със състав съставен предимно от Българи,нещо с което Вие сини другарки в скоро време и с този боклук Боримиров дето е на снимката,няма как да се похвалите в скоро време.
Факт. По този показател дори Домуса още не може да го стигне, а като гледам и не се е засилил
За второто просто ще кажа - съгласен с две ръце! Този ми е най-противния не левскар, щото той не е и такъв, а най-противното човекоподобно...
[/center]
[/center]- RockSeeker
- Контакти:
Groucho написа:Иначе, на мен ми е интересно какво ще се случи, когато се стигне до натрупан коефициент и жребий за евротурнири - това ще е становището на УЕФА по казуса.
Това наистина е интересен въпрос, не ми беше хрумвало
[/center]
[/center]- RockSeeker
- Контакти:
1982 написа:Глупаци, 52 млн. евра тръгнали да стопяват ..... ние за 10-15 млн. евра се циганим и сме готови да прекръстим и припознаем половин България, те се хванали с 52 млн. ..... кеф ти Чукарички, кеф ти Смедерево ....
Ходи направи тук 5 милиона от спонсори без държавна подкрепа...
[/center]
[/center]- RockSeeker
- Контакти:
delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?
Не е невъзможно. Аз затова седя и чакам. Няма да се уморя да го повтарям - имам нужда от още, за да подкрепя проекта му за ЦСКА. Неща, които вече е поел като ангажименти, да станат факти. Но и не крия, че се надявам да се получи! ВБ на Армията не искам! Трети вариант не виждам! Но масата предпочита да бърза... Кои у лево, кои у десно
[/center]
[/center]- RockSeeker
- Контакти:
Beladona написа:Оооо, тука е настанала всенародна радост !!![]()
Само ИСТИНСКИЯ ЦСКА , сладуриииии !![]()
Кефите се , че Държавата заеба 15 млн , ей така ?! Ок, не пискайте после като нема линейки !!!
Оставам с впечатлението, че ако оздравим дружеството ще се оправят пенсиите, бърза помощ, безработицата, вероятно и ЕС... Ебати, ЦСКА е значел повече, дори от това, което аз съм си мислел като пристрастен
[/center]
[/center]- bobonikolov
RockSeeker написа:delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?
Не е невъзможно. Аз затова седя и чакам. Няма да се уморя да го повтарям - имам нужда от още, за да подкрепя проекта му за ЦСКА. Неща, които вече е поел като ангажименти, да станат факти. Но и не крия, че се надявам да се получи! ВБ на Армията не искам! Трети вариант не виждам! Но масата предпочита да бърза... Кои у лево, кои у десно
Всичко е възможно. Не знам какво предвижда в подробности оздравителният план внесен от Паслар, но нищо чудно да предвижда покупко-продажба на старото ПФК посредством новото и след време едното да погълне другото. Но това са само догатки. Аз лично също ще изчакам да видя какво ще стане преди да направя своя избор.
- RockSeeker
- Контакти:
Groucho написа:1982 написа:Че то няма нищо сложно в тази "операция", нужно е само малко да обслужиш топ мутрата в България, тази от Банкя. Останалото е негова работа.
Не е точно така според мен. Абстрахирай се от Банкя, БФС, автентично и неавтентично ЦСКА. Ганчев трябваше и спечели болшинството от червените фенове на своя страна. Първоначално цесекарите се колебаеха. Божков се появи на сцената, а после Ганчев каза нещо от сорта "влизам да оздравявам, ще ви предложа този и този вариант - вие ще изберете как", нали така? Получи картбланш, изкара третото ниво във футбола и спечели Купата на България - това не мисля, че му е струвало повече от два милиона лева разходи. Изключително добра цена, ако гледаме нещата само в бизнес-план.
После почна да се показва вариантът с преименуването на друго дружество. Някои фенове отново се поколебаха, но техният брой щеше да е много повече, ако Литекс беше завършил сезона и се бе класирал в евротурнирите. Но Литекс по това време беше изваден от групата и общо-взето се намираше в нищото. Ако Литекс беше с квота за ЕКТ, още тези дни УЕФА щеше да вземе отношение по случая, а сега това се отлага. Така че, ако изваждането на Литекс срещу Левски е част от общия план, това е един много, много добър тактически ход.
Ганчев не сбърк аи като заложи на картата Стоичков.
Ремонтът на тревното покритие на стадиона. Не знам кога е предвиден да завърши, но това е един изключително благовиден повод неговият клуб да заяви друг стадион, ако нещо се обърка и не може да почне да играе на Армията. Феновете хем са доволни, че нещо се прави по съоражението, хем няма пукнатина в "отборът с червени екипи, който играе на нашия стадион".
Законни, морални или не - повечето му ходове за спечелването на червената публиката се оказаха умни и верни. Единствено това с "ФК Лупи" беше грешка, но не оказа кой знае какво влияние върху крайния резултат.
Добър анализ. Не коментирам какво смятам за правилно, защото трябва да заклеймя почти всичко, да напусна държавата и може би планетата
Въобще много унижения се събраха напоследък и доста от левскарите не можаха да го понесат, та напоследък много-много ги няма на стадиона. То не бяха финали за Купи, не бяха титли и мустаци, не беше 0-6 / 1-13, въпросната гавра от Литекс, всичко това около 100-годишния юбилей, задкулисни собственици, сектор почти на аванта, необясними със здрава логика реки от спонсори, докато "розовите" бяха изхвърлени (пък макар и търсещи "неморални" начини да се възстановят), очевидно продадени мачове в края на миналия сезон... А че през това време вместо единствения светъл лъч надежда (“онези“ да бъдат закрити) да освети "тъмнината" - "онези" почнаха да си стъпват на крака и в спечеления финал за Купата събраха рекорден брой публика на български мач за последните не-нам-си-колко-години. Черешката на тортата
Последна промяна от RockSeeker на 30 юни 2016 03:47, променено общо 1 път.
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост