ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот HardWork » 30 юни 2016 01:48

anihilator написа:
HardWork написа:Истинския ЦСКА е този на феновете, този на Божков никога няма да бъде приет!

Хубаво значи този ще връща дълговете :lol:

За дълговете на фалиралото АД си има материално отговорни лица (Лупи и Гърнето) , ЦСКА - София няма нито стотинка дългове! Търсете си парите от тях, нас какво ни занимавате??? Феновете на ЦСКА не са трупали никакви дългове, нито дружеството на Гриша Ганчев! Изобщо не разбирам защо ни замесвате, в тая каша??! Има си съд, да рзследва и съди хората фалирали старото дружество! Аз, ти и Гришата няма какво да плащаме, ние не сме труали никакви дългове! Разбирам, че много ви се иска някой друг да плати длговете на Томов и Гърнето, но това никога няма да стане :mrgreen: :lol: !

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 01:48

sin4ec написа:Наздраве, Армия...
Не, вие не сте 62-а. Вие сте нормални фенове, които виждайки катастрофата-търсят някакъв вариант да продължат да са фенове. В което лошо няма. Но никога вече няма да е същото-това прекрасно го разбирате. И при нас няма да е същото-и обяснението е просто: няма я онази тръпка! И не, че не сме се радвали неистово на голове и победи срещу Литекс. Но това е друго. И не ми обяснявай глупости-дълбоко в сърцето има една горчилка и една спирачка, която не се преодолява със стойки и заучени фрази. Тя просто е там...

Щом казваш... А може би просто сме различни хора. Кой крив, кой прав - не мисля, че нито ти, нито аз, нито който и да е в този форум може да определя и дефинира. Аз такива неща като горчилка не усещам. Все още любимият ми клуб се представлява от АД в процедура по несъстоятелност. Придобие ли обаче права над емблема, история (това не ми още ясно как ще го определя дали се е случило, ще го мисля в движение) и бази другото дружество - "припознавам" си го от раз, въобще не ме интересува какво ще се плаща, какво не и кой как ще го вижда. Ако бяха осъдени някои хора, вкарани в затвора, отнето имущество и въобще всичко, което притежават или ще генерират за вбъдеще, с което да се спомогне един оздравителен план - щеше да бъде друго. При това положение, когато няма и ни най-малки наченки за такова - и ние се оправяме, както сметнем и можем най-добре. Това си е лична моя позиция и никакви скрупули няма да имам заради което, нито някакви вкусове по-особени ще усещам ;)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 30 юни 2016 01:51

Ама гадна работа си е и ви съжелявам , за да избегнете плащанията трябваше ви просто регистрация на нов клуб фалит на стария и започване от долните групи .Но не вие избрахте срама и никой никога няма да забрави това :!: Това не е ЦСКА и никога няма да бъде и дори някога да бъде създаден клуб приемник на ЦСКА срама за феновете остава :!: Жалки сте и ви съжелявам допуснахте да се подиграят с вас и сами плюхте върху себе си :!:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 30 юни 2016 01:55

HardWork написа:
anihilator написа:
HardWork написа:Истинския ЦСКА е този на феновете, този на Божков никога няма да бъде приет!

Хубаво значи този ще връща дълговете :lol:

За дълговете на фалиралото АД си има материално отговорни лица (Лупи и Гърнето) , ЦСКА - София няма нито стотинка дългове! Търсете си парите от тях, нас какво ни занимавате??? Феновете на ЦСКА не са трупали никакви дългове, нито дружеството на Гриша Ганчев! Изобщо не разбирам защо ни замесвате, в тая каша??! Има си съд, да рзследва и съди хората фалирали старото дружество! Аз, ти и Гришата няма какво да плащаме, ние не сме труали никакви дългове! Разбирам, че много ви се иска някой друг да плати длговете на Томов и Гърнето, но това никога няма да стане :mrgreen: :lol: !

То това старо дружество май се казваше ЦСКА София , и в кашата никой не ви замесва тя си е ваша или май чорба беше :lol: Този път чорбата ще ви е горчива :!:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 01:57

1982 написа:Петко, доколкото знам, децата ти са в чужбина, май в Германия. Хич и не ги пускай, ако им скимне да си идват някой ден да живеят тук, в този кенеф няма живот.

И аз имам доста роднини вече навън, най-вече в САЩ, понякога им завиждам, че не поех и аз, не че и сега е късно, ама ми е малко по-трудно, щото съм поел едни ангажименти. Но всеки ден се убеждавам, че тук нещата вървят на много, ама много зле.

Приключвай ги по-бързо и бърже към САЩ тогава :idea: И там е един рай...ум да ти зайде :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 02:03

Долно уйно написа:Аз отдавна спрях да съм моралист и съм й еВ@л майката на тая държава.
Ползвам до дупка, каквото и колко мога и ми е през чепа и утре ако скръцне кранчето света е голям.
Да живее анархията. ;)

То тук само това е оправията за момента... Но все пак е хубаво да не забравяш и че не е това, което искаш. Просто средата е такава и се адаптираш. Та ако дойдат по-добри дни или се появи реална възможност да можеш да допринесеш за някаква промяна, да не пречиш на осъществяването и, а напротив. А светът може да е голям, но е заблуда да си мислиш, че на повечето места е чак пък толкова по-различно... Пътувам доста, засега само из Европа, но редовно и често... Имал съм шанса да контактувам с не малко хора, идващи от извън континента. Доста митове ми паднаха да ти кажа... Светът има нужда от реформа/революция, не само България...

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 02:07

dreben23 написа:и възможност лошите да ни затрият и още по-лесно. Тяхното съкровено желание е товачка- да не излизаме от там ако може, ама им казах, че няма да е задълго подобно въжделение. :)

Те каква я мислеха, тя каква стана... И миналата година, а да се надяваме, че и сега, ако нещата бъдат докарани до край. При който и такива като мен ще могат да се присъединят към отбора на "припознавачите" в скоро време :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 02:08

soilwork написа:Sportal.bg научи, че ако горенаписаното стане официален факт (б.а. ситуацията се променя буквално през няколко часа и всяка информация би трябвало да се приема като предпоследна), Васил Божков ще оттегли своя оздравителен план, тъй като със сигурност няма да се съгласи на вариант да плаща над 23-милионния дълг към различни кредитори, включително и 14-те милиона лева към НАП, а да се подвизава на друг стадион за сметка на ЦСКА-София на Гриша Ганчев.

Стане ли тази гавра, държавата да даде базите на току-що дошлия в София Литекс, аз също съм твърдо за това Божков да не оздравява нищо, дори и да има най-сериозните намерения да го прави. Това ще е последният пирон в ковчега на ЦСКА, забит лично от държавата и мутрата от Банкя.

Няма смисъл едни да плащат дълговете, а други на аванта да получават всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 02:09

Долно уйно написа:Започвам да се замислям над едно нещо, а именно, че циганите са много по-умни от нас.
Правят си кефа, бичат си айляка, ползват си услуги и неплащат, получават си социалните помощи и т.н., и са прави, и ще ги подкрепям в действията им.

Ще го кажа простичко - като държавата ме е*е постоянно, пък на всичкото отгоре дори когато си плащам всичко редовно парите отиват за яхти, къщи, коли, екскурзийки на някои "богоизбрани" нямам никакви скрупули да я е*а и аз във всеки момент, в който такава възможност ми се отдаде. И си спя прекрасно, нямам проблеми със съня ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 02:10

RockSeeker написа:
1982 написа:Петко, доколкото знам, децата ти са в чужбина, май в Германия. Хич и не ги пускай, ако им скимне да си идват някой ден да живеят тук, в този кенеф няма живот.

И аз имам доста роднини вече навън, най-вече в САЩ, понякога им завиждам, че не поех и аз, не че и сега е късно, ама ми е малко по-трудно, щото съм поел едни ангажименти. Но всеки ден се убеждавам, че тук нещата вървят на много, ама много зле.

Приключвай ги по-бързо и бърже към САЩ тогава :idea: И там е един рай...ум да ти зайде :lol:

Със сигурност е повече рай от този прогнил клозет тук, незнайно защо водещ се за държава. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”