sin4ec написа:Наздраве, Армия...
Не, вие не сте 62-а. Вие сте нормални фенове, които виждайки катастрофата-търсят някакъв вариант да продължат да са фенове. В което лошо няма. Но никога вече няма да е същото-това прекрасно го разбирате. И при нас няма да е същото-и обяснението е просто: няма я онази тръпка! И не, че не сме се радвали неистово на голове и победи срещу Литекс. Но това е друго. И не ми обяснявай глупости-дълбоко в сърцето има една горчилка и една спирачка, която не се преодолява със стойки и заучени фрази. Тя просто е там...
Щом казваш... А може би просто сме различни хора. Кой крив, кой прав - не мисля, че нито ти, нито аз, нито който и да е в този форум може да определя и дефинира. Аз такива неща като горчилка не усещам. Все още любимият ми клуб се представлява от АД в процедура по несъстоятелност. Придобие ли обаче права над емблема, история (това не ми още ясно как ще го определя дали се е случило, ще го мисля в движение) и бази другото дружество - "припознавам" си го от раз, въобще не ме интересува какво ще се плаща, какво не и кой как ще го вижда. Ако бяха осъдени някои хора, вкарани в затвора, отнето имущество и въобще всичко, което притежават или ще генерират за вбъдеще, с което да се спомогне един оздравителен план - щеше да бъде друго. При това положение, когато няма и ни най-малки наченки за такова - и ние се оправяме, както сметнем и можем най-добре. Това си е лична моя позиция и никакви скрупули няма да имам заради което, нито някакви вкусове по-особени ще усещам