Haralampy написа:Чети "1982"...
Гручо Маркс е умна глава...
Гручо, ако не се лъжа, е "говедо", току що си плю на опорната ви точка "щом говедата ви подкрепят, значи не сте на верния път".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Haralampy написа:Чети "1982"...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Haralampy написа:1982 написа:Относно феновете - това не е сложна задача, тъй като ГГ открай време си е любимец на една голяма част от бившите цесекари. На него не му и беше нужно да полага усилие да ги печели, те са му отдадени отдавна и копнеят за него.![]()
![]()
Глупости...
Аз съм от "изключенията"... последователен "ганчевист"...![]()
Иначе разликата от "Осанна" до "РазпниГо" и от "Жуже" до "Месия" е много тънка в "общественото съзнание"...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Haralampy написа:Чети "1982"...
Гручо, ако не се лъжа, е "говедо", току що си плю на опорната ви точка "щом говедата ви подкрепят, значи не сте на верния път".![]()
![]()
Haralampy написа:1982 написа:Haralampy написа:Чети "1982"...
Гручо, ако не се лъжа, е "говедо", току що си плю на опорната ви точка "щом говедата ви подкрепят, значи не сте на верния път".![]()
![]()
Големо важно...
И Синчеца е говедо, и Томи...
А имат 2 пъти повече акъл от тебе...
![]()
![]()
1982 написа:Haralampy написа:1982 написа:Haralampy написа:Чети "1982"...
Големо важно...
И Синчеца е говедо, и Томи...
А имат 2 пъти повече акъл от тебе...
![]()
С Томи сме на един акъл в тая тема, както и със Синчеца. Щом съм на един акъл с подобни умни глави, значи и аз съм много умен. Просто уравнение.
ceBep написа:Ще се видите на домакинските мачове с Верея и Монтана, как ще се гледате умно и ще се чудите какво става.
[/center]A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
HardWork написа:Истинския ЦСКА е този на феновете, този на Божков никога няма да бъде приет!
[/center] Sportal.bg разбра, че повод за това е провелата се вчера среща на високо ниво в държавата, на която се е дискутирал именно договорът за базите. Там е била повдигната и темата за разваляне на концесията. Ако се стигне до прекратяване, като претекст ще се използва дългът от 930 000 лева на ПФК ЦСКА АД към Министерството на спорта.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта