ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 00:41

Haralampy написа:Чети "1982"...
Гручо Маркс е умна глава...

:mrgreen:

Гручо, ако не се лъжа, е "говедо", току що си плю на опорната ви точка "щом говедата ви подкрепят, значи не сте на верния път". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 00:45

Haralampy написа:
1982 написа:Относно феновете - това не е сложна задача, тъй като ГГ открай време си е любимец на една голяма част от бившите цесекари. На него не му и беше нужно да полага усилие да ги печели, те са му отдадени отдавна и копнеят за него. ;) ;)

:lol:
Глупости...
Аз съм от "изключенията"... последователен "ганчевист"... :lol:
Иначе разликата от "Осанна" до "РазпниГо" и от "Жуже" до "Месия" е много тънка в "общественото съзнание"...
:roll:

Ми, не, не си от изключенията, още от края на 90-те долавям някои тенденции.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 30 юни 2016 00:45

1982 написа:

Гручо, ако не се лъжа, е "говедо", току що си плю на опорната ви точка "щом говедата ви подкрепят, значи не сте на верния път". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Големо важно...
И Синчеца е говедо, и Томи...
А имат 2 пъти повече акъл от тебе...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 00:47

Haralampy написа:
1982 написа:

Големо важно...

С Томи сме на един акъл в тая тема, както и със Синчеца. Щом съм на един акъл с подобни умни глави, значи и аз съм много умен. Просто уравнение.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот HardWork » 30 юни 2016 00:53

Истинския ЦСКА е този на феновете, този на Божков никога няма да бъде приет!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 30 юни 2016 00:54

1982 написа:
Haralampy написа:
1982 написа:

Гручо, ако не се лъжа, е "говедо", току що си плю на опорната ви точка "щом говедата ви подкрепят, значи не сте на верния път". :mrgreen:

Големо важно...

:lol:

С Томи сме на един акъл в тая тема, както и със Синчеца. Щом съм на един акъл с подобни умни глави, значи и аз съм много умен. Просто уравнение.

Томи е умно и хитро "манипулаторче"...
Синчеца си е злобно теленце, но и аз съм си злобарче и не ме бърка... :mrgreen:... а е и умно копеле... и си е готин пич... обичкам си го...
А ти си балък...

Аре Чиърз и лека нощ...

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 01:29

ceBep написа:Ще се видите на домакинските мачове с Верея и Монтана, как ще се гледате умно и ще се чудите какво става.

Щото пък с Офанзива не се гледахме по 500-1000 човека в мачове като с Германея и пр., т.е. "най-безинтересните за сезона" така да го кажем. Все едно на последното гостуване в Гоце Делчев не бяхте 10-15 човека, че двама от вашите бяха останали без транспорт и ги взехме с нас... Смесваш отделни теми и проблеми - целенасочено, разбира се, но жив и здрав. ЦСКА винаги ще бъде един! Всеки си определя сам за себе си какво, защо и пр., но това разцепление няма да е вечно. Според мен в момента е по-важно да се обединим около това да има отбор/клуб/дружество, които да представляват ЦСКА, да има права над емблема и история, да играе на Армията. Защото в момента нито едното е това, нито другото. Но ние се делим... В случая може би беше и неизбежно. Ако на някои хора личното им его, дори принципи, ако щеш, са над идеята ЦСКА, може би не я заслужават, а може би и ще преосмислят след време нещата... Така или иначе идеята ще пребъде! Със или без мен, теб, който и да е. А това, че някой си е помислил, че може да определя и диктува на другите каква е идеята... Еми съжалявам, няма да ви се получи.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 01:32

Преди 1 година ... чуйте внимателно Павел Маринов какво казва тогава:

https://www.youtube.com/watch?v=qffEgssCRzY&feature=youtu.be&t=308

1 година по-късно точно на обратното мнение.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот anihilator » 30 юни 2016 01:43

HardWork написа:Истинския ЦСКА е този на феновете, този на Божков никога няма да бъде приет!

Хубаво значи този ще връща дълговете :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 юни 2016 01:46

[center]Взимат ли базите от ЦСКА, с което приключва съществуването на ПФК ЦСКА АД?[/center] Автентичният ЦСКА може да приключи своето съществуване до няколко дни. Това ще стане факт ако Министерството на спорта развали концесионния договор за стадион „Българска армия” и „Панчарево”. Именно тази информация разбуни духовете на "Армията" в късните часове на 29 юни. [center]Изображение[/center] Sportal.bg разбра, че повод за това е провелата се вчера среща на високо ниво в държавата, на която се е дискутирал именно договорът за базите. Там е била повдигната и темата за разваляне на концесията. Ако се стигне до прекратяване, като претекст ще се използва дългът от 930 000 лева на ПФК ЦСКА АД към Министерството на спорта.

Sportal.bg научи, че ако горенаписаното стане официален факт (б.а. ситуацията се променя буквално през няколко часа и всяка информация би трябвало да се приема като предпоследна), Васил Божков ще оттегли своя оздравителен план, тъй като със сигурност няма да се съгласи на вариант да плаща над 23-милионния дълг към различни кредитори, включително и 14-те милиона лева към НАП, а да се подвизава на друг стадион за сметка на ЦСКА-София на Гриша Ганчев.

Върни се в “Архив”