както се вижда в схемата, Клуб Футбол е основан през 1910 а той произхожда от Клуб на Матинката, за който дори няма данни кога е основан .. Така че шегите за римско потекло, не са уместни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BigBrother написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=431633
страха започва да добива все по-големи размери .. Перуката си е глътнал граматиката и прави елементарни гафове, сега ще се започне типично за агентите от ДС с удари под кръста от всякакво естество, тези от подуене ще се опитат да провалят сделката по всякакъв възможен начин
1982 написа:Кировец II написа:Юридически е възможно. Друг е въпроса кой как го приема за себе си. От друга страна в Ловеч кой ще играе? След като Литекс се мести в София?
Кой как го приема, нали виждаш ???! Чест и морал няма тук ....
В Ловеч ще иде май Етрополе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Това не просто не е сериозно, това е гнусно и позорно.
От 1989-а година съм фен на ЦСКА. Бях и в Ловеч при 0:8, представи си как бих станал фен на Литекс ...
Кировец II написа:Е да, ама въпреки предишните сливания и преименувания, по чието време не си бил жив ест, не са те спрели да си фен на този отбор.
Кировец II написа:И на мен не ми е приятно на случващото се или по-точно на повечето хипотези за бъдещето на ЦСКА и преливанията, ама не съм виновен аз, че Титан и предшествениците им са УПОТРЕБИЛИ радостта на половин България!
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кировец II написа:Е да, ама въпреки предишните сливания и преименувания, по чието време не си бил жив ест, не са те спрели да си фен на този отбор.
Да, това са срамни страници в историята на ЦСКА, такива има и Левски, и някои други .... но все си мислех, че онова мракобесно време е минало и повече такива срамни изпълнения няма да има ... ама само съм си мислел.Кировец II написа:И на мен не ми е приятно на случващото се или по-точно на повечето хипотези за бъдещето на ЦСКА и преливанията, ама не съм виновен аз, че Титан и предшествениците им са УПОТРЕБИЛИ радостта на половин България!
Ами всеки цесекар ще си реши сам за себе си дали да остане от този отбор. Не мога да спра никого, а и не би било редно, дори и да можех. Аз за мен съм си взел решението, само чакам да видя дали наистина ще го направят.
1982 написа:Аз също ще си остана цесекар завинаги, просто ако закрият клуба ми, няма да имам вече любим отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта