Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Re: Ясно е новото име на ЦСКА. "ЦСКА 1923"

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 18:16

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... ots_bg.png
Изображение

както се вижда в схемата, Клуб Футбол е основан през 1910 а той произхожда от Клуб на Матинката, за който дори няма данни кога е основан .. Така че шегите за римско потекло, не са уместни :idea:
Последна промяна от BigBrother на 11 юни 2013 18:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 11 юни 2013 18:18

По такава линия аз мога да се изкарам потомък на Адолф Хитлер :lol: :lol: Това смешно и странно нещо го е измислил някой болен мозък като теб. И какво ни доказва това абсурдно родословно дърво ако мога да попитам? Ей сега ще ти начертая същото с роднинската ми връзка с Адолф Хитлер.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 11 юни 2013 18:19

BigBrother написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=431633
страха започва да добива все по-големи размери .. Перуката си е глътнал граматиката и прави елементарни гафове, сега ще се започне типично за агентите от ДС с удари под кръста от всякакво естество, тези от подуене ще се опитат да провалят сделката по всякакъв възможен начин :idea:

Пак старите ДС-номера с Уефа :lol:
Уефа са виновни за неадекватния перукан.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Честито на победителите и горчиво!

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:20

1982 написа:
Кировец II написа:Юридически е възможно. Друг е въпроса кой как го приема за себе си. От друга страна в Ловеч кой ще играе? След като Литекс се мести в София?

Кой как го приема, нали виждаш ???! Чест и морал няма тук ....

В Ловеч ще иде май Етрополе.

А в Етрополе? Миньор Перник? После в Перник ще иде Барселона... :lol: Това не е сериозно... когато става въпрос за институциите ЦСКА и Левски - за чест и морал се говори след първите сериозни успехи или катастрофи в Европа. Ти от кога си фен на ЦСКА?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 18:23

Това не просто не е сериозно, това е гнусно и позорно.

От 1989-а година съм фен на ЦСКА. Бях и в Ловеч при 0:8, представи си как бих станал фен на Литекс ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:25

1982 написа:Това не просто не е сериозно, това е гнусно и позорно.

От 1989-а година съм фен на ЦСКА. Бях и в Ловеч при 0:8, представи си как бих станал фен на Литекс ...

Е да, ама въпреки предишните сливания и преименувания, по чието време не си бил жив ест, не са те спрели да си фен на този отбор.
И на мен не ми е приятно на случващото се или по-точно на повечето хипотези за бъдещето на ЦСКА и преливанията, ама не съм виновен аз, че Титан и предшествениците им са УПОТРЕБИЛИ радостта на половин България!
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 18:29

Кировец II написа:Е да, ама въпреки предишните сливания и преименувания, по чието време не си бил жив ест, не са те спрели да си фен на този отбор.

Да, това са срамни страници в историята на ЦСКА, такива има и Левски, и някои други .... но все си мислех, че онова мракобесно време е минало и повече такива срамни изпълнения няма да има ... ама само съм си мислел.

Кировец II написа:И на мен не ми е приятно на случващото се или по-точно на повечето хипотези за бъдещето на ЦСКА и преливанията, ама не съм виновен аз, че Титан и предшествениците им са УПОТРЕБИЛИ радостта на половин България!

Ами всеки цесекар ще си реши сам за себе си дали да остане от този отбор. Не мога да спра никого, а и не би било редно, дори и да можех. Аз за мен съм си взел решението, само чакам да видя дали наистина ще го направят.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:32

1982 написа:
Кировец II написа:Е да, ама въпреки предишните сливания и преименувания, по чието време не си бил жив ест, не са те спрели да си фен на този отбор.

Да, това са срамни страници в историята на ЦСКА, такива има и Левски, и някои други .... но все си мислех, че онова мракобесно време е минало и повече такива срамни изпълнения няма да има ... ама само съм си мислел.

Кировец II написа:И на мен не ми е приятно на случващото се или по-точно на повечето хипотези за бъдещето на ЦСКА и преливанията, ама не съм виновен аз, че Титан и предшествениците им са УПОТРЕБИЛИ радостта на половин България!

Ами всеки цесекар ще си реши сам за себе си дали да остане от този отбор. Не мога да спра никого, а и не би било редно, дори и да можех. Аз за мен съм си взел решението, само чакам да видя дали наистина ще го направят.

Аз не казвам нищо към днешна дата за мнението си - все още съм си цесекар до доказване на противното :lol: . В България трябва око да види, ръка да пипне, та чак тогава да се вадят за бъдещето фенско поведение и възприятия генерални изводи. :roll: Ако масата се вдигне, ти ще стоиш ли свит?
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 18:33

Аз също ще си остана цесекар завинаги, просто ако закрият клуба ми, няма да имам вече любим отбор.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 18:35

1982 написа:Аз също ще си остана цесекар завинаги, просто ако закрият клуба ми, няма да имам вече любим отбор.

Е това е ясно, ама някак си не виждам как 10-15 хиляди ще викат на Армията ЦСКА и ти ще стоиш в хола и ще четеш книга. :lol:
То не остана - 2-3 дни и повечето карти ще се свалят на масата.
Луций Аней Сенека

Върни се в “Архив”