1982 написа:Що, Бобббббббббббббббббббббббббббби, Ганчев да не би да го вълнува нещо друго, само не ми почвай и ти с това "цесекар от малък".![]()
![]()
![]()
Той е много по-голям Армеец от всички псевдо моралисти които се кланят на подуенци
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Що, Бобббббббббббббббббббббббббббби, Ганчев да не би да го вълнува нещо друго, само не ми почвай и ти с това "цесекар от малък".![]()
![]()
![]()
1982 написа:Ozzimozzi написа:
Айде да не си чешем езиците само и да говорим по принцип. Ако имаш желание чети - http://www.forbes.com/teams/ac-milan/
Не си чеша езика, дълговете са налице, и то големи дългове, щом са натрупани, явно тази компания не работи добре.
Колкото и да се опитвате да внушавате, че положението на ЦСКА е неспасяемо, не е така - 10-15 млн. евра са никак не големи дългове, виждаш, една Звезда е имала 52 млн до онзи ден, те какво да кажат ?!
шивача написа:Утре като гришата реши да продължи с покръстването и му смени седалището някъде в македонско, тогава ще ме разбереш.
![]()
![]()
Altarf написа:Основание за прекратяване на договора за стадиона и базите със старото дружество има. Не е плащано с месеци. Кралев ще го прекрати едностранно и ще сключи нов с новото дружество. Такива са моите очаквания.
petko.h.markov написа:1982 написа:Що, Бобббббббббббббббббббббббббббби, Ганчев да не би да го вълнува нещо друго, само не ми почвай и ти с това "цесекар от малък".![]()
![]()
![]()
Ако дадат стадиона на ГМО и двата плана ще се изтеглят.
Haralampy написа:
Герена, това беше много грубо... както и да го погледнеш...
![]()
Ако аз се набутам във вашия форум и почна да говоря за "Динамо", "Спартак" и прочие - ти може би ше се държиш що годе културно и ше се бъзикаш - щото си имаме приказка... Но 118 телета ше ме разкостят... а модовете ше ме баннат преди да съм преброил до 100...
![]()
Вие тука си развявате байряка и ръсите всякакви "Етрополета", "Лиски", "уроди" и прочие всякакви епитети - при това напълно безнаказано...
И оправданието е, че 50 олигофрена от "нашите" били на "вашето мнение"...
![]()
Не ставай "толераст-талибан", плийз...
Чиърз...
1982 написа:Че то няма нищо сложно в тази "операция", нужно е само малко да обслужиш топ мутрата в България, тази от Банкя. Останалото е негова работа.
Altarf написа:Как ще живееш с мисълта, че никога повече няма да стъпиш на Българска армия? Защо си го причиняваш? Толкова ли е лесно да плюеш на отбора и клуба си? Нима на Армията няма да са Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков? Съдбата на едно търговско дружество ли ще трябва да диктува любовта ти към ЦСКА?
run1973 написа:Титлата през 85 никой не Ви я отнемал бе,уМНИк.![]()
Вие още си я броите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта