ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sizif » 30 юни 2016 00:04

1982 написа:Що, Бобббббббббббббббббббббббббббби, Ганчев да не би да го вълнува нещо друго, само не ми почвай и ти с това "цесекар от малък". :lol: :lol: :lol: :lol:

Той е много по-голям Армеец от всички псевдо моралисти които се кланят на подуенци
Нищо общо нямате с Апостола

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 юни 2016 00:05

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
Айде да не си чешем езиците само и да говорим по принцип. Ако имаш желание чети - http://www.forbes.com/teams/ac-milan/

Не си чеша езика, дълговете са налице, и то големи дългове, щом са натрупани, явно тази компания не работи добре.

Колкото и да се опитвате да внушавате, че положението на ЦСКА е неспасяемо, не е така - 10-15 млн. евра са никак не големи дългове, виждаш, една Звезда е имала 52 млн до онзи ден, те какво да кажат ?!

Тук са все неработещи компании с много дългове - http://www.forbes.com/soccer-valuations/list/#tab:overall
Чети!

Разликата е, че няма целенасочени действия за фалит. Тия капути с извинение, които докараха ЦСКА на това дередже 1 лев не заслужават, а затвор!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 00:05

шивача написа:Утре като гришата реши да продължи с покръстването и му смени седалището някъде в македонско, тогава ще ме разбереш.

То пък щото с "автентичното" дружество това не може да го направи който си иска...хич :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 30 юни 2016 00:06

1982 написа:Що, Бобббббббббббббббббббббббббббби, Ганчев да не би да го вълнува нещо друго, само не ми почвай и ти с това "цесекар от малък". :lol: :lol: :lol: :lol:

Не...
Но поне Го интересува "И" друго...
:roll:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 00:11

Altarf написа:Основание за прекратяване на договора за стадиона и базите със старото дружество има. Не е плащано с месеци. Кралев ще го прекрати едностранно и ще сключи нов с новото дружество. Такива са моите очаквания.

Всичко това е кристално ясно. И моите са такива, но все пак нека не избързваме. Нямам доверие в думите нито на държава/министри, нито на ГГ - предпочитам да вярвам на факти. Всички си гледат интереса и са хвани единия, утрепи другия. Аз си имам условия и чакам поетите ангажименти да бъдат изпълнение, ако ли не - няма как да приема това за моя ЦСКА. Той е създаден 1948 и играе на Армията. Докато е жив, ще съм с него. Ако се случи друго - тогава ще му мисля друг отбор ли ще възприема или ще гледам футбол като безпристрастен зрител. Досега не съм попадал в подобна ситуация, защото не съм "бояджия", така че не мога да преценя предварително ;)

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 30 юни 2016 00:12

petko.h.markov написа:

Ако дадат стадиона на ГМО и двата плана ще се изтеглят.

Ех Петкоооо... цял "Андрешко" си.... хитър та хитър... :lol:

Няма...
Щото за Ганчев е важно да контролира "процеса"...
капИш ???

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юни 2016 00:12

Haralampy написа:
Герена, това беше много грубо... както и да го погледнеш...
Ако аз се набутам във вашия форум и почна да говоря за "Динамо", "Спартак" и прочие - ти може би ше се държиш що годе културно и ше се бъзикаш - щото си имаме приказка... Но 118 телета ше ме разкостят... а модовете ше ме баннат преди да съм преброил до 100...
Вие тука си развявате байряка и ръсите всякакви "Етрополета", "Лиски", "уроди" и прочие всякакви епитети - при това напълно безнаказано...
И оправданието е, че 50 олигофрена от "нашите" били на "вашето мнение"...

Не ставай "толераст-талибан", плийз...
Чиърз...

Не, не е същото. Динамо, Спартак са част от нашето минало, както при вас Септември. Никой тук не си развява байрака, а се каза истината-Литекс се прекръсти на някакво измислено ЦСКА. Да, това е урод, Етрополе, и само олигофрен като Клонди би го опровергал. Самото изявление на БФС е смазващо категорично по темата.
Но това е ваш проблем. Някак не върви га се плащат 946 000 вноска към НАП от едните, а 10 години не е платена и една стинка от другите да се иска нещо..
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 юни 2016 00:13

1982 написа:Че то няма нищо сложно в тази "операция", нужно е само малко да обслужиш топ мутрата в България, тази от Банкя. Останалото е негова работа.

Не е точно така според мен. Абстрахирай се от Банкя, БФС, автентично и неавтентично ЦСКА. Ганчев трябваше и спечели болшинството от червените фенове на своя страна. Първоначално цесекарите се колебаеха. Божков се появи на сцената, а после Ганчев каза нещо от сорта "влизам да оздравявам, ще ви предложа този и този вариант - вие ще изберете как", нали така? Получи картбланш, изкара третото ниво във футбола и спечели Купата на България - това не мисля, че му е струвало повече от два милиона лева разходи. Изключително добра цена, ако гледаме нещата само в бизнес-план.

После почна да се показва вариантът с преименуването на друго дружество. Някои фенове отново се поколебаха, но техният брой щеше да е много повече, ако Литекс беше завършил сезона и се бе класирал в евротурнирите. Но Литекс по това време беше изваден от групата и общо-взето се намираше в нищото. Ако Литекс беше с квота за ЕКТ, още тези дни УЕФА щеше да вземе отношение по случая, а сега това се отлага. Така че, ако изваждането на Литекс срещу Левски е част от общия план, това е един много, много добър тактически ход.

Ганчев не сбърк аи като заложи на картата Стоичков.

Ремонтът на тревното покритие на стадиона. Не знам кога е предвиден да завърши, но това е един изключително благовиден повод неговият клуб да заяви друг стадион, ако нещо се обърка и не може да почне да играе на Армията. Феновете хем са доволни, че нещо се прави по съоражението, хем няма пукнатина в "отборът с червени екипи, който играе на нашия стадион".

Законни, морални или не - повечето му ходове за спечелването на червената публиката се оказаха умни и верни. Единствено това с "ФК Лупи" беше грешка, но не оказа кой знае какво влияние върху крайния резултат.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 00:16

Altarf написа:Как ще живееш с мисълта, че никога повече няма да стъпиш на Българска армия? Защо си го причиняваш? Толкова ли е лесно да плюеш на отбора и клуба си? Нима на Армията няма да са Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков? Съдбата на едно търговско дружество ли ще трябва да диктува любовта ти към ЦСКА?

Не забравяй, че и друго може да е...не дружеството. Не се хаби. Няма смисъл така или иначе. Всеки сам ще си прецени за себе си ще се оттегли ли, после ще се върне ли, с какви очи и т.н. Това важи и за двете групи - т.нар. "припознавачи" и "моралисти". И двете бързат все едно от това зависи живота им... Разбираемо е, но в никакъв случай не бих казал, че е правилно.

petar_m_popov
Контакти:

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот petar_m_popov » 30 юни 2016 00:17

run1973 написа:Титлата през 85 никой не Ви я отнемал бе,уМНИк. :mrgreen:
Вие още си я броите :mrgreen:

Не си я броим само ние.След промените официално ни я върнаха както и на вас купата

Върни се в “Архив”