1Neutralen написа:От В група, после в Б, и чак тогава в А. Не ми сравнявай двата случая защото нямат нищо общо. Ти като фен на Литекс-Етрополе по-добре не се обаждай че ставаш за смях.
Сега автентичното ЦСКА ще бъде спасено, и като един ден то влзезе в елита да не се окаже че пак ще станеш червен фен.
Моят любим клуб все още се представлява от дружество, което не показва намерения да прави отбор, затова чакам развитие. Така че ни ме обяснявай какво съм припознал, а си гледай фирмения проект, който един ден ще завърши по същия начин като Литекс. А ако си забравил някои факти, нека ти припомня. Няма нищо административно в прогреса ви, хич

Имаше някакви врътки и за влизането ви в А, но сега не ми се рови - ако настояваш обаче, може да задълбаем
Сезонът в трета дивизия остава и с най-голямата загуба на тима в последните години.
Тя е с 0:5 при гостуването на “Черноломец” в Попово. Останалите са от “Бенковски” в Бяла с 1:3, от двата варненски квартални тима “Суворово” с 0:1 и “Аксаково” с 1:2, от “Шабла” също с 1:2 и накрая от “Доростол”. Така тимът от Разград започва да се стяга за още един сезон във “В” група.
Лятото на 2010 година обаче бе едно от най-бурните в историята на родния футбол. БФС направи истински хаос, като назначи един куп плейофи за елита, след като няколко отбора изгубиха лиценза си. Намалява се и съставът на втора дивизия, след като няма достатъчно тимове за 16.
За късмет на отборите от Източна България от състава на дивизията се отказва “Миньор” (Раднево). Първоначално се смята да се направи плейоф между вторите отбори във “В” група, а именно “Разград 2000” и “Марица” (Пловдив). Пловдивчани обаче също са във финансова криза и се отказват.
“Беше някъде около 23 юли. Обадиха ни се от БФС и ни казаха, че
за 3 дни трябва да дадем отговор дали искаме да играем в “Б” група”, обяснява Алекасандров.