ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 23:38

delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?

Ако имаш намерение да оздравяваш ЦСКА, как мислиш, дали има нужда от всички тези врътки с Чавдар и Литекс, молби до Бойко Борисов и БФС за някакви "нови" първенства, за да се вкара в тях някакъв хибрид между Етрополе и Ловеч и т.н. ??!

Беше толкова просто - оздравява се ЦСКА, паралелно си и играе в Б група, догодина в А и т.н. Без никакви уродски истории с Чавдар, литекс, Бойко Борисов, БФС и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 23:39

djd написа:
crvena.zvezda написа:
openminded написа:

Генералният директор на „Цървена звезда“ Звездан Терзич заяви, че в клуба са успели да намалят дълговете от 52 млн. евро на 38 млн. с продажбите на няколко играчи. Ръководството на сръбския гранд бе изключено от турнира Шампионска лига през сезон 2014/2015 заради нарушаване на правилата за лицензиране и финансов феърплей. Сега „звездашите“ правят всичко възможно да избегнат повторно наказание.

„Нашата цел е да влезем в групите на Шампионската лига и така да спасим клуба - заяви Терзич. - Петнайсет милиона евро ще влязат в касата ни, а това са почти половината ни задължения. Отделно на година получаваме малко над 5 милиона от нашите спонсори, така че съм оптимист“.

Този сезон „Звезда“ спечели титлата в Сърбия много преди края на шампионата. Тимът води с 22 точки пред втория в таблицата - „Партизан“.

Демек :!: :?:

Ми борят се хората, не бягат. 50 млн евро! Нашите нямат 15.

Ама за шампионска лига ,а ние за влизане в първа лига :lol: А и ние какви играчи имаме за продаване,камо ли за 14 млн.евро :? Филма не Е шведски ,а е Съветски :idea: В СЪРБИЯ НЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ЗВЕЗДА ИЛИ ПАРТИЗАН ,ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА И ТЯХНАТА ФЕДЕРАЦИЯ :idea: !
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 23:40

1982 написа:
delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?

Ако имаш намерение да оздравяваш ЦСКА, как мислиш, дали има нужда от всички тези врътки с Чавдар и Литекс, молби до Бойко Борисов и БФС за някакви "нови" първенства, за да се вкара в тях някакъв хибрид между Етрополе и Ловеч и т.н. ??!

Беше толкова просто - оздравява се ЦСКА, паралелно си и играе в Б група, догодина в А и т.н. Без никакви уродски истории с Чавдар, литекс, Бойко Борисов, БФС и т.н.

По кой начин!?
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 23:42

Ozzimozzi написа:Извинявай, но разсъжденията ти по отношение на Милан са елементарни. Посочени са дълговете към момента, но не е посочен баланса на дружеството към момента за да го определиш дали е губещо или печелившо. Да не говорим, че при големите компании процесите са доста инерционни. ето ти още малко по темата за дълговете:
http://www.gol.bg/barcelona/2016-03-31/kolosalno-dalgovete-na-barsa-i-real-sa-853-mln-evro

ЦСКА бе източван умишлено дълги години и ще се потретя сигурно , но това ставаше със съдействието на държавата.
Трябваше отдавна да има хора в затвора за умишлен фалит на дружеството, не сега да си говорим врели некипели за оздравявания, припознавания и т.н.

Относно Милан - според теб, дългове как се трупат, явно балансът е на минус, още повече пишеше, че те са натрупани основно последните години.

За източването на ЦСКА - Милан, Звезда и другите примери, как мислиш, дали и там не е имало далавери ??! Сигурно е пипано, ама хората не са тръгнали да припознават, бачкат до последно да си спасят клубовете.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 23:49

Beladona написа:Оооо, тука е настанала всенародна радост !! :)

Само ИСТИНСКИЯ ЦСКА , сладуриииии ! :)

Кефите се , че Държавата заеба 15 млн , ей така ?! Ок, не пискайте после като нема линейки !!! :)

Имам един въпрос - има ли смисъл ???

Ако ние, истинският ЦСКА, евентуално с вашия оздравителен план, ще връщаме дълговете, а прасето Кралев и баш свинята Бойко им дадат Армията на онези, дето си преместиха клуба от Ловеч, има ли смисъл да се прави каквото и да е ???!

Очевидно на държавата не й пука дали ще си вземе тея 14-15 млн., не й пука за нищо ...... ако одобрят вашия план и онези получат Армията, директно заебавайте всичко, сериозно ти казвам.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 23:50

Вижте какви интересни хора искат да оздравяват старото дружество.

http://7dnifutbol.bg/archives/31964

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 23:54

1Neutralen написа:От В група, после в Б, и чак тогава в А. Не ми сравнявай двата случая защото нямат нищо общо. Ти като фен на Литекс-Етрополе по-добре не се обаждай че ставаш за смях.
Сега автентичното ЦСКА ще бъде спасено, и като един ден то влзезе в елита да не се окаже че пак ще станеш червен фен.

Моят любим клуб все още се представлява от дружество, което не показва намерения да прави отбор, затова чакам развитие. Така че ни ме обяснявай какво съм припознал, а си гледай фирмения проект, който един ден ще завърши по същия начин като Литекс. А ако си забравил някои факти, нека ти припомня. Няма нищо административно в прогреса ви, хич :lol: Имаше някакви врътки и за влизането ви в А, но сега не ми се рови - ако настояваш обаче, може да задълбаем :lol:

Сезонът в трета дивизия остава и с най-голямата загуба на тима в последните години.
Тя е с 0:5 при гостуването на “Черноломец” в Попово. Останалите са от “Бенковски” в Бяла с 1:3, от двата варненски квартални тима “Суворово” с 0:1 и “Аксаково” с 1:2, от “Шабла” също с 1:2 и накрая от “Доростол”. Така тимът от Разград започва да се стяга за още един сезон във “В” група.

Лятото на 2010 година обаче бе едно от най-бурните в историята на родния футбол. БФС направи истински хаос, като назначи един куп плейофи за елита, след като няколко отбора изгубиха лиценза си. Намалява се и съставът на втора дивизия, след като няма достатъчно тимове за 16.

За късмет на отборите от Източна България от състава на дивизията се отказва “Миньор” (Раднево). Първоначално се смята да се направи плейоф между вторите отбори във “В” група, а именно “Разград 2000” и “Марица” (Пловдив). Пловдивчани обаче също са във финансова криза и се отказват.

“Беше някъде около 23 юли. Обадиха ни се от БФС и ни казаха, че
за 3 дни трябва да дадем отговор дали искаме да играем в “Б” група”, обяснява Алекасандров.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 23:54

sin4ec написа:
eddie написа:
"Когато си Леевски на Пеевски" е редно просто да замълчиш..

Боклук етрополски, първо изписвай името на отбора ми правилно. Второ-не ми обяснявай дали да мълча, да не ти гръмне възглавничката. Трето-в този форум си гост, както и аз, щото си оранжева отрепка. И накрая-на Пеевски можеш да му врътнеш един кавал, но този субект няма нищо общо с ЛЕВСКИ .
Схващаш ли, боклук?

Герена, това беше много грубо... както и да го погледнеш...
:roll:
Ако аз се набутам във вашия форум и почна да говоря за "Динамо", "Спартак" и прочие - ти може би ше се държиш що годе културно и ше се бъзикаш - щото си имаме приказка... Но 118 телета ше ме разкостят... а модовете ше ме баннат преди да съм преброил до 100...
Вие тука си развявате байряка и ръсите всякакви "Етрополета", "Лиски", "уроди" и прочие всякакви епитети - при това напълно безнаказано...
И оправданието е, че 50 олигофрена от "нашите" били на "вашето мнение"...

Не ставай "толераст-талибан", плийз...
Чиърз...

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 29 юни 2016 23:54

sin4ec написа:
eddie написа:
"Когато си Леевски на Пеевски" е редно просто да замълчиш..

Боклук етрополски, първо изписвай името на отбора ми правилно. Второ-не ми обяснявай дали да мълча, да не ти гръмне възглавничката. Трето-в този форум си гост, както и аз, щото си оранжева отрепка. И накрая-на Пеевски можеш да му врътнеш един кавал, но този субект няма нищо общо с ЛЕВСКИ .
Схващаш ли, боклук?

Шишитата си изпускат нервите защото усещат какво ги чака.Нова наказателна акция.
Нищо общо нямате с Апостола

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 юни 2016 23:55

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Извинявай, но разсъжденията ти по отношение на Милан са елементарни. Посочени са дълговете към момента, но не е посочен баланса на дружеството към момента за да го определиш дали е губещо или печелившо. Да не говорим, че при големите компании процесите са доста инерционни. ето ти още малко по темата за дълговете:
http://www.gol.bg/barcelona/2016-03-31/kolosalno-dalgovete-na-barsa-i-real-sa-853-mln-evro

ЦСКА бе източван умишлено дълги години и ще се потретя сигурно , но това ставаше със съдействието на държавата.
Трябваше отдавна да има хора в затвора за умишлен фалит на дружеството, не сега да си говорим врели некипели за оздравявания, припознавания и т.н.

Относно Милан - според теб, дългове как се трупат, явно балансът е на минус, още повече пишеше, че те са натрупани основно последните години.

За източването на ЦСКА - Милан, Звезда и другите примери, как мислиш, дали и там не е имало далавери ??! Сигурно е пипано, ама хората не са тръгнали да припознават, бачкат до последно да си спасят клубовете.

Айде да не си чешем езиците само и да говорим по принцип. Ако имаш желание чети - http://www.forbes.com/teams/ac-milan/

При ЦСКА си бяха криминални деяния отвсякъде. Умишлено и целенасочено. Викаш кой крал крал, ама сега дай някой да му го плати! Ами няма баце! Няма морал тук, няма моралисти, няма оздравители, няма! Хайде лека и само ЦСКА!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Архив”