ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спортни новини и политика
ЦСКА винаги си е бил ЦСКА,защото публиката ни и Вие другарки винаги сте и сме скандирали ЦСКА.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Въпрос на време е България да понесе тежки санкции от ФИФА заради намесата на държавата във футбола в незаконната схема с преименувания Литекс в ЦСКА и вкарването му директо в А група.Просто няма как дисциплинарно изхвърления за сезон 2016/17 в Б група Литекс,да бъде върнат в А група с друго име което съвпада с това на автентичния ЦСКА 

Кремиковци фалира не заради ЦСКА, а заради оня дет 5 дена не можа да бутне един мавзолей.
Не си измисляй,нема кой да ти се върже на глупостите.

Не си измисляй,нема кой да ти се върже на глупостите.

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
run1973 написа:Подлъган за пореден път от Дучет, с който с а стари дружки,че ще лапне некой лев.
Дучет май му е заел официалната си риза и чехли за събитието

Иначе, на мен ми е интересно какво ще се случи, когато се стигне до натрупан коефициент и жребий за евротурнири - това ще е становището на УЕФА по казуса.
openminded написа:
Генералният директор на „Цървена звезда“ Звездан Терзич заяви, че в клуба са успели да намалят дълговете от 52 млн. евро на 38 млн. с продажбите на няколко играчи. Ръководството на сръбския гранд бе изключено от турнира Шампионска лига през сезон 2014/2015 заради нарушаване на правилата за лицензиране и финансов феърплей. Сега „звездашите“ правят всичко възможно да избегнат повторно наказание.
„Нашата цел е да влезем в групите на Шампионската лига и така да спасим клуба - заяви Терзич. - Петнайсет милиона евро ще влязат в касата ни, а това са почти половината ни задължения. Отделно на година получаваме малко над 5 милиона от нашите спонсори, така че съм оптимист“.
Този сезон „Звезда“ спечели титлата в Сърбия много преди края на шампионата. Тимът води с 22 точки пред втория в таблицата - „Партизан“.
Глупаци, 52 млн. евра тръгнали да стопяват ..... ние за 10-15 млн. евра се циганим и сме готови да прекръстим и припознаем половин България, те се хванали с 52 млн. ..... кеф ти Чукарички, кеф ти Смедерево ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
На Левски името ,който и да го е сменял,Вие сте си го припознавали другари комунисти с единственната цел да сте облагодетелствани.
Срам и позор за името на Васил Иванов Кунчев.
Срам и позор за името на Васил Иванов Кунчев.
Sole написа:Въпрос на време е България да понесе тежки санкции от ФИФА заради намесата на държавата във футбола в незаконната схема с преименувания Литекс в ЦСКА и вкарването му директо в А група.Просто няма как дисциплинарно изхвърления за сезон 2016/17 в Б група Литекс,да бъде върнат в А група с друго име което съвпада с това на автентичния ЦСКА
Аде бе

А точки КОГАААААААААААААААА?
Слушайте и вервайте на перхидроленият идиот и нема проблеми

run1973 написа:Що бе -при вас нещо промени ли се?Колко българи имаше днес в състава на Левски през целия контролен мач.Срам и позор.
Да футбола ни е в ръцете на дечицата и треньорите им.Само дето човека дет най- разбира от футболни академии и изкарване на български деца-таланти,сега е при нас , а не в онова село Ловеч.И това ви боли,защото има вероятност да ви побеждаваме със състав съставен предимно от Българи,нещо с което Вие сини другарки в скоро време и с този боклук Боримиров дето е на снимката,няма как да се похвалите в скоро време.
Аз на друг отговорих, но нейсе. Предостатъчно българи имаше днес в състава на Левски. Колкото до академиите-много можем да поспорим. Ловешката отдавна е в миманса, други са на мода днес. И то с огромна разлика. Аз само ще се радвам, ако се появи още една добра школа-защото това е пътят. Няма друг.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- 1Neutralen
- Контакти:
Groucho написа:run1973 написа:Подлъган за пореден път от Дучет, с който с а стари дружки,че ще лапне некой лев.
Дучет май му е заел официалната си риза и чехли за събитието![]()
Иначе, на мен ми е интересно какво ще се случи, когато се стигне до натрупан коефициент и жребий за евротурнири - това ще е становището на УЕФА по казуса.
Лесен отговор. Коефициентът ще бъде този на Литекс, или този на чисто нов отбор. Отделно ще има 3 години без Европа.
sin4ec написа:run1973 написа:Що бе -при вас нещо промени ли се?Колко българи имаше днес в състава на Левски през целия контролен мач.Срам и позор.
Да футбола ни е в ръцете на дечицата и треньорите им.Само дето човека дет най- разбира от футболни академии и изкарване на български деца-таланти,сега е при нас , а не в онова село Ловеч.И това ви боли,защото има вероятност да ви побеждаваме със състав съставен предимно от Българи,нещо с което Вие сини другарки в скоро време и с този боклук Боримиров дето е на снимката,няма как да се похвалите в скоро време.
Аз на друг отговорих, но нейсе. Предостатъчно българи имаше днес в състава на Левски. Колкото до академиите-много можем да поспорим. Ловешката отдавна е в миманса, други са на мода днес. И то с огромна разлика. Аз само ще се радвам, ако се появи още една добра школа-защото това е пътят. Няма друг.
Предостатъчно ли каза

Излагай се още