ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот damyanov1963 » 29 юни 2016 22:46

run1973 написа:
damyanov1963 написа:
run1973 написа:
Tommi написа:Трябва да им някакво уточнение, за да е ясно, че става въпрос за друг клуб.

А уточнение за Левски-Спартак,Витоша,Левски или Динамо- КОГАААААААААААА?

Питай Милко Балев и Добри Джуров, които се стремяха да заличат името на Левски, но ние винаги(и не само ние), така си наричахме отбора....

А ти питай Ангел Солаков и Цола Драгойчева ка се стремяха да заличат ЦСКА, и сегашните ви гуру-та Делян Пеевски и Сталиййски как искат да ни заличат. :mrgreen:
И не само ние си наричахме отбора ЦСКА по времето когато бяхме Средец и ЦДНА-Всичко е огледално мой малък и необразован приятелю. :mrgreen:

Аз знам как - с 9 поредни титли през 50-те, с привличане на най-добрите футболисти уж в казармата, с изгонването на Киро Миланов завинаги от футбола, с отнетата титла на Левски през 85-та и разформироването на отбора за да не играе за КЕШ, след като 2 пъти отстрани Щутгарт и ви би 7 пъти подред, с изпращането на Гунди в казармата и съответно в Ботев Пд, с изгонването на Майкъл Чорни, след като направи Левски 3 пъти шампион...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 22:47

sin4ec написа:Е, Армия...
Аз отдавна говоря, че бъдещето на футбола ни е в ръцете на...дечица и треньорите им! И го виждам, и да ти кажа-има надежда! ЦСКА и лИтекс да се обединят-ами лошо няма, но не, те не се обединиха. Просто Литекс бе прекръстен. А това не е и никога няма да е ЦСКА. Имаше моменти, когато можеше-но ГГ спомена за домати и колци нещо май...али бъркам? ;)
Али никому сега не се говори за това? ;)
Сложен противник съм, Армия, и много неща знам.
Нейсе. Всичко си продължава по старому, негри и румънци, всякаква сган, заеви! :(

Пий си винцето и имай малко търпение ! Когато нещата станат , че те черпя бира със шкамбе в синьото при нас . Надявам се , че го помниш къде е ! :) Междувременно ще те уредя с вазелин на промоция . Ще ви трябва . ;) Лека ! Отивам да лягам , че преди малко един от нашите ми се обади , че е пиян на талпа и утре ще се наложи да го сменя . После ще ми вие като си види заплатата , но проблемът си е негов . ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 22:48

sin4ec написа:Е, Армия...
Аз отдавна говоря, че бъдещето на футбола ни е в ръцете на...дечица и треньорите им! И го виждам, и да ти кажа-има надежда! ЦСКА и лИтекс да се обединят-ами лошо няма, но не, те не се обединиха. Просто Литекс бе прекръстен. А това не е и никога няма да е ЦСКА. Имаше моменти, когато можеше-но ГГ спомена за домати и колци нещо май...али бъркам? ;)
Али никому сега не се говори за това? ;)
Сложен противник съм, Армия, и много неща знам.
Нейсе. Всичко си продължава по старому, негри и румънци, всякаква сган, заеви! :(

Що бе -при вас нещо промени ли се?Колко българи имаше днес в състава на Левски през целия контролен мач.Срам и позор.
Да футбола ни е в ръцете на дечицата и треньорите им.Само дето човека дет най- разбира от футболни академии и изкарване на български деца-таланти,сега е при нас , а не в онова село Ловеч.И това ви боли,защото има вероятност да ви побеждаваме със състав съставен предимно от Българи,нещо с което Вие сини другарки в скоро време и с този боклук Боримиров дето е на снимката,няма как да се похвалите в скоро време.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 22:50

KAT90 написа:Пичове, като избягвате обосновани и донякъде издържани коментари, които са в подкрепа на текущите действия(поне до известна степен), чувствате ли се по-готини и интелигентни.Малко глупаво изглежда да се повтарят едни и същи неща, които нямат никаква правна и икономическа тежест, отхвърляйки тези С, случайно подминавайки с количествен спам и обратно пропорционален по качество.Разбирам, че след всеки подобен коментар искате да се предостави копие от диплома за мастър(а защо не и оригинал), макар че и тогава ще кажете, че това е благодарение на агнета, кокошки, кебапчета....Не се правете на ударени.А тези, които не се правят ще им препоръчам да избягват коментари, защото показват психическа неустойчивост и дисбаланс на двете полукълба!

Може ли да покажеш някой обоснован коментар с правна и икономическа тежест от припознавачите, че ми стана интересно? :lol: Защото това, което аз виждам, са само недоказуеми твърдения, неточни или направо грешни твърдения и повтаряне на опорни точки на разни фейсбук герои. :)
Последна промяна от Tommi на 29 юни 2016 22:51, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 29 юни 2016 22:51

djd написа:
crvena.zvezda написа:
openminded написа:

Генералният директор на „Цървена звезда“ Звездан Терзич заяви, че в клуба са успели да намалят дълговете от 52 млн. евро на 38 млн. с продажбите на няколко играчи. Ръководството на сръбския гранд бе изключено от турнира Шампионска лига през сезон 2014/2015 заради нарушаване на правилата за лицензиране и финансов феърплей. Сега „звездашите“ правят всичко възможно да избегнат повторно наказание.

„Нашата цел е да влезем в групите на Шампионската лига и така да спасим клуба - заяви Терзич. - Петнайсет милиона евро ще влязат в касата ни, а това са почти половината ни задължения. Отделно на година получаваме малко над 5 милиона от нашите спонсори, така че съм оптимист“.

Този сезон „Звезда“ спечели титлата в Сърбия много преди края на шампионата. Тимът води с 22 точки пред втория в таблицата - „Партизан“.

Демек :!: :?:

Ми борят се хората, не бягат. 50 млн евро! Нашите нямат 15.

че и шампиони успели да станат.И на тях сигурно им се иска да почнат на чисто и да шунтират кредиторите, ама като са будали

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 юни 2016 22:56

1982 написа:
percival написа:
1982 написа:Да припомня пак как се прави .... от снощи:

http://milan.gong.bg/football-sviat/italia/kraj-erata-berluskoni-svyrshi-milan-e-prodaden-385274?

240 млн. евра дългове + над 500 млн. покупна цена, това е Милан, не е сергия на женския пазар. Ако искаш, ако не - майната ти.

НЕма истории да прекръстим Салернитана на Милан 1899, па да купим с нея Фиорентина, да прекръстим и нея на Милан-Милано, да ги преместим и двете в Милано, а феновете на Милан да ги припознаят, за да ни е по-евтинко. А истинския Милан да го фалираме, че имал 240 млн. евра дългове ....

Ако бяха оставили ЦСКА в "А" група и футболистите не се бяха разбягали ,то ЦСКА щеше да струва пари ! В случая ,няма почти никакви активи ! Говорим за имуществени !Докато при Милан има много активи !Самото участие в Серия А дава пари ,телевизионните права не са малки !Имат си подписани договори за спонсортство и реклама ,все пари и пари !
Стягай шалчето и на 23 на "Армията" да посрещаш червения любим отбор !

Каквито и активи и приходи да има при Милан, са натрупали 240 млн. евра дългове ?? Явно години наред разходите надвишават приходите ..... ама така се прави, марката Милан струва пари, много пари, дори и с огромни дългове. Като я искаш, плащаш.

АКТИВИ ИМА !Самото участие в Серия А носи сериозни приходи ! Нормално е да струва пари ,макар и със задължения ! В старото АД на ЦСКА ,няма почти никакви активи ! Те там е разликата !Казах ти,взимай шала и на 23-ти на стадиона !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 22:56

Викаш ЦСКА изпрати Гунди в казармата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Няма такъв смях :mrgreen:
Колкото повече пишеш толкова повече потъваш :mrgreen:
АХАХАХАХА.
А ти ходил ли си в казармата и кой те изпрати там,ако си ходил :mrgreen:

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 22:58

Титлата през 85 никой не Ви я отнемал бе,уМНИк. :mrgreen:
Вие още си я броите :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юни 2016 23:00

Левски от създаването си досега си е бил Левски, защото публиката си е скандирала и все още си скандира "Левски". Някой да е чувал да се скандира Динамо, Витоша или Левски-Спартак? Имената са сменяни от Комунистическия режим.

Другият отбор е създаден без да му измислят името. Започнало е едно голямо лутане и преписване от братския Съветски съюз. Тук са му казвали Централен Дом на Народната Армия(ЦДНА), а в Съветския съюз Центрального дома красной армии (ЦДКА) (Спортен клуб на Централния Дом на Червената Армия) или Центральный дом Советской армии (ЦДСА) (Спортен клуб на Централния дом на Съветска армия).
Каква е тая простотия да кръстиш отбора си Дом или Къща?
През 1960 г. руснаците се спират окончателно на името ЦСКА Москва и нашите след година и половина правят същото. Това за свещените букви.

На Левски комунягите са сменяли името , но отборът не е изпадал и не е фалирал, а другият отбор фалира и завлече държава, унищожи Кремиковци (някога най-големия завод на Балканите) и частни лица.

Затова, другари от червената общност, не се хващайте за нас като удавник за сламка. Ние не сме скачени съдове - когато ФК Левски е съществувал, не е създаден още Коминтерна, а камо ли неговите отрочета.
Последна промяна от NOMER14 на 29 юни 2016 23:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 юни 2016 23:01

Old_death написа:Пий си винцето и имай малко търпение ! Когато нещата станат , че те черпя бира със шкамбе в синьото при нас . Надявам се , че го помниш къде е ! :) Междувременно ще те уредя с вазелин на промоция . Ще ви трябва . ;) Лека ! Отивам да лягам , че преди малко един от нашите ми се обади , че е пиян на талпа и утре ще се наложи да го сменя . После ще ми вие като си види заплатата , но проблемът си е негов . ;)

Няма проблем. Знаеш, не съм от страхливите... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”