ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 22:36

[quote="sin4ec"]
Пророчеството им е на път да се сбъдне. ЦСКА-тяхната любов и нашият вечен, понякога мразен-но винаги уважаван противник, е на смъртно легло. Надеждите остават все по-рехави и от тези на 62-а армия и изтляват непрекъснато.

Братчед,ние сме Първа Българска Армия,нещо ни бъркаш с товарния влак :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот Черният козел » 29 юни 2016 22:38

run1973 написа:
damyanov1963 написа:
run1973 написа:
Tommi написа:Трябва да им някакво уточнение, за да е ясно, че става въпрос за друг клуб.

А уточнение за Левски-Спартак,Витоша,Левски или Динамо- КОГАААААААААААА?

Питай Милко Балев и Добри Джуров, които се стремяха да заличат името на Левски, но ние винаги(и не само ние), така си наричахме отбора....

А ти питай Ангел Солаков и Цола Драгойчева ка се стремяха да заличат ЦСКА, и сегашните ви гуру-та Делян Пеевски и Сталиййски как искат да ни заличат. :mrgreen:
И не само ние си наричахме отбора ЦСКА по времето когато бяхме Средец и ЦДНА-Всичко е огледално мой малък и необразован приятелю. :mrgreen:

Научната фантастика на втория етаж :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 22:40

openminded написа:

Генералният директор на „Цървена звезда“ Звездан Терзич заяви, че в клуба са успели да намалят дълговете от 52 млн. евро на 38 млн. с продажбите на няколко играчи. Ръководството на сръбския гранд бе изключено от турнира Шампионска лига през сезон 2014/2015 заради нарушаване на правилата за лицензиране и финансов феърплей. Сега „звездашите“ правят всичко възможно да избегнат повторно наказание.

„Нашата цел е да влезем в групите на Шампионската лига и така да спасим клуба - заяви Терзич. - Петнайсет милиона евро ще влязат в касата ни, а това са почти половината ни задължения. Отделно на година получаваме малко над 5 милиона от нашите спонсори, така че съм оптимист“.

Този сезон „Звезда“ спечели титлата в Сърбия много преди края на шампионата. Тимът води с 22 точки пред втория в таблицата - „Партизан“.

Демек :!: :?:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 юни 2016 22:40

Old_death написа:
Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин.

Това е истината , останалото е мучене !

Може и това да е истината, ама сравнение с Бенковски... :lol: :lol: :lol: :lol:

Едно не може да му се отрече на Ганчев - проведе цялата операция изключително умно.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 юни 2016 22:42

crvena.zvezda написа:
openminded написа:

Генералният директор на „Цървена звезда“ Звездан Терзич заяви, че в клуба са успели да намалят дълговете от 52 млн. евро на 38 млн. с продажбите на няколко играчи. Ръководството на сръбския гранд бе изключено от турнира Шампионска лига през сезон 2014/2015 заради нарушаване на правилата за лицензиране и финансов феърплей. Сега „звездашите“ правят всичко възможно да избегнат повторно наказание.

„Нашата цел е да влезем в групите на Шампионската лига и така да спасим клуба - заяви Терзич. - Петнайсет милиона евро ще влязат в касата ни, а това са почти половината ни задължения. Отделно на година получаваме малко над 5 милиона от нашите спонсори, така че съм оптимист“.

Този сезон „Звезда“ спечели титлата в Сърбия много преди края на шампионата. Тимът води с 22 точки пред втория в таблицата - „Партизан“.

Демек :!: :?:

Ми борят се хората, не бягат. 50 млн евро! Нашите нямат 15.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 22:42

run1973 написа:
Old_death написа:
vaskonti написа:
Old_death написа:
powerkroky написа:
Old_death написа:[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439242_10206367545174243_7683578146766127583_n.jpg?oh=03e3c7eb24275e88230d07b38a819c54&oe=57FBE78A[/rimg]

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516268_10206367545414249_3650371060393637706_n.jpg?oh=4c73d810346b0ffc46d6ebca762cdb7e&oe=57FCF0C1[/rimg]

Това е едно от лицата , внесли планът на Божков . Познайте от кой стадион е втората снимка ?

ХАХАХАХХАХАХАХХАХ
скоро освежителната бригада ще поеме по естествения си път към Подуене .
Както показва и любовното им гукана на 2 гласа тук. :)

Нещо нашите освежители подминават тия снимки с мълчание .

Какво има да се коментира? Милион пъти ви се каза, че никой тук не е изразил подкрепа за Божков, ама ако ще още сто милиона пъти да ви се каже, дали ще вденете? Единствен беладона, никой друг. Хич и не очаквам да асимилирате това. Няма и как да очаквам, след като намирате логика в изказването, че преименувания Литекс няма нищо общо с Литекс.

Василе , милион пъти ви се каза , че партнирайки на тия от Сухата река вие им ставате съучастници . Идеята ми за тия снимки е да покажа кои са радетелите за оздравяването на ЦСКА . Много пъти съм казвал , че сте склонни да коментирате събитията преди да са се случили . Има още да се работи по плана на Ганчев , Нека нещата се случат , а след това ще ги коментираме . Следва битката за базите и последния щрих във войната ще е осигуряването на приемственост между ПФК ЦСКА и клубът , който днес получи лиценз за елита . Не съм Беладона , но мога да ти гарантирам , че сведенията ми са от най - високо ниво и нещата ще станат . Това го научих още в средата на ноември месец , но до сега се въздържах от коментари по темата . Гадното е , че хора , които парадират , че са фенове на Клубът , го плюят повече от лилавите . Пиша ти , защото разбирам объркването ти , но не мога да разбера защо това пречи на работата ти като модератор . Днес не наказани имаше толкова обидни епитети и толкова случая на некоректно изписване на името на отбора, че просто ми се зави свят . Отбор с името Литек или Етрополе няма . Може да провериш , ако не ми вярваш . И в 90 % от случаите това е от страна само на потребители , които не харесват случилото се днес . Единственото , което съм искал от вас , модераторите е това , да си вършите работата . Разбирай ме както си искаш !

Това лице от снимките ,което визирате е бивш затворник.Няма нито един ден трудов стаж.Абсолютен хрантутник,който е личен приятел с главчо-Вуцов и който е взел едни левчета за да иде на София и да прави навалица в понеделник при внасянето на виртуалният план за оздравяване на Божков.Подлъган за пореден път от Дучет, с който с а стари дружки,че ще лапне некой лев.
Това нещо ,не знае по каква причина гледа футбол,заспива на половината мачове на който присъства и се опитва да се възползва от всеки и по всякакъв начин в жалкия си живот.
Лично го познавам.Викат му в Плевен Иван-Царя.Аналогия и нарицателно за Бай Ганьо-не е трудно да се открият приликите. :mrgreen:

Това го зная , но виж как мълчат като партизани на разпит . Вчера им показах снимки с хората , които донесоха оздравителния план на пияната синдичка , сега им показвам тия клошари , за да си видят материала , Мълчанието на агнетата ! В случаите , в които решат да се обадят , репликират с думите , че това не е вярно, си платен трол или патологичен лъжец . Такова им е качеството .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 юни 2016 22:44

Е, Армия...
Аз отдавна говоря, че бъдещето на футбола ни е в ръцете на...дечица и треньорите им! И го виждам, и да ти кажа-има надежда! ЦСКА и лИтекс да се обединят-ами лошо няма, но не, те не се обединиха. Просто Литекс бе прекръстен. А това не е и никога няма да е ЦСКА. Имаше моменти, когато можеше-но ГГ спомена за домати и колци нещо май...али бъркам? ;)
Али никому сега не се говори за това? ;)
Сложен противник съм, Армия, и много неща знам.
Нейсе. Всичко си продължава по старому, негри и румънци, всякаква сган, заеви! :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 22:44

Нямат качество,Нямат и количество-просто са едни пискливи другарки,които никога не са имали отбор на сърцето,а отбор на портмонето.Гнусот няква уникална.Миришат от километри.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 22:45

Groucho написа:
Old_death написа:
Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин.

Това е истината , останалото е мучене !

Може и това да е истината, ама сравнение с Бенковски... :lol: :lol: :lol: :lol:

Едно не може да му се отрече на Ганчев - проведе цялата операция изключително умно.

Преди няколко месеца тук бях написал на КоцеFF , че Ганчев може да е дребен , но едната му топка е по голяма от двете негови и в нея има повече акъл , колкото тролчето има в главата си . Сам съди , дали не съм бил прав .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 29 юни 2016 22:46

Совите не са това,което са.....Истината е там....някъде.... :!: :?:
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Върни се в “Архив”