ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот KAT90 » 29 юни 2016 22:12

Долно уйно написа:
1982 написа:Петко, доколкото знам, децата ти са в чужбина, май в Германия. Хич и не ги пускай, ако им скимне да си идват някой ден да живеят тук, в този кенеф няма живот.

И аз имам доста роднини вече навън, най-вече в САЩ, понякога им завиждам, че не поех и аз, не че и сега е късно, ама ми е малко по-трудно, щото съм поел едни ангажименти. Но всеки ден се убеждавам, че тук нещата вървят на много, ама много зле.

Аз отдавна спрях да съм моралист и съм й еВ@л майката на тая държава.
Ползвам до дупка, каквото и колко мога и ми е през чепа и утре ако скръцне кранчето света е голям.
Да живее анархията. ;)

А добро утро! Ако не си циганин, няма файда! :lol: Ако НАП вземе някой лев, нали знаеш, в чии джобове ще отидат(помощ), а не за пенсии! :lol: Аз си избирам дестинации, където да се преместя и да си упражнявам знанията там.Скандинавските и Прибалтийските ми се струват добри.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 юни 2016 22:18

Дреме ми на чепа в буквалния смисъл на думата.
Политиката, която се води у нас е именно такава.
Вчера по радиото в някакво предаване казаха, че в държавите от ЕС има 6 000 000 мангали, а в България същите са 750 000, супер, дано да се увеличават все повече, тая държава трябва да се исмуче до стотинка и кой от къде е.
Последна промяна от Долно уйно на 29 юни 2016 22:19, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 22:19

vaskonti написа:
Old_death написа:
powerkroky написа:
Old_death написа:[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439242_10206367545174243_7683578146766127583_n.jpg?oh=03e3c7eb24275e88230d07b38a819c54&oe=57FBE78A[/rimg]

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516268_10206367545414249_3650371060393637706_n.jpg?oh=4c73d810346b0ffc46d6ebca762cdb7e&oe=57FCF0C1[/rimg]

Това е едно от лицата , внесли планът на Божков . Познайте от кой стадион е втората снимка ?

ХАХАХАХХАХАХАХХАХ
скоро освежителната бригада ще поеме по естествения си път към Подуене .
Както показва и любовното им гукана на 2 гласа тук. :)

Нещо нашите освежители подминават тия снимки с мълчание .

Какво има да се коментира? Милион пъти ви се каза, че никой тук не е изразил подкрепа за Божков, ама ако ще още сто милиона пъти да ви се каже, дали ще вденете? Единствен беладона, никой друг. Хич и не очаквам да асимилирате това. Няма и как да очаквам, след като намирате логика в изказването, че преименувания Литекс няма нищо общо с Литекс.

Василе , милион пъти ви се каза , че партнирайки на тия от Сухата река вие им ставате съучастници . Идеята ми за тия снимки е да покажа кои са радетелите за оздравяването на ЦСКА . Много пъти съм казвал , че сте склонни да коментирате събитията преди да са се случили . Има още да се работи по плана на Ганчев , Нека нещата се случат , а след това ще ги коментираме . Следва битката за базите и последния щрих във войната ще е осигуряването на приемственост между ПФК ЦСКА и клубът , който днес получи лиценз за елита . Не съм Беладона , но мога да ти гарантирам , че сведенията ми са от най - високо ниво и нещата ще станат . Това го научих още в средата на ноември месец , но до сега се въздържах от коментари по темата . Гадното е , че хора , които парадират , че са фенове на Клубът , го плюят повече от лилавите . Пиша ти , защото разбирам объркването ти , но не мога да разбера защо това пречи на работата ти като модератор . Днес не наказани имаше толкова обидни епитети и толкова случая на некоректно изписване на името на отбора, че просто ми се зави свят . Отбор с името Литек или Етрополе няма . Може да провериш , ако не ми вярваш . И в 90 % от случаите това е от страна само на потребители , които не харесват случилото се днес . Единственото , което съм искал от вас , модераторите е това , да си вършите работата . Разбирай ме както си искаш !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

run1973
Контакти:

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 22:22

damyanov1963 написа:
run1973 написа:
Tommi написа:Трябва да им някакво уточнение, за да е ясно, че става въпрос за друг клуб.

А уточнение за Левски-Спартак,Витоша,Левски или Динамо- КОГАААААААААААА?

Питай Милко Балев и Добри Джуров, които се стремяха да заличат името на Левски, но ние винаги(и не само ние), така си наричахме отбора....

А ти питай Ангел Солаков и Цола Драгойчева ка се стремяха да заличат ЦСКА, и сегашните ви гуру-та Делян Пеевски и Сталиййски как искат да ни заличат. :mrgreen:
И не само ние си наричахме отбора ЦСКА по времето когато бяхме Средец и ЦДНА-Всичко е огледално мой малък и необразован приятелю. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 юни 2016 22:26

GA_ veliki написа:
Ozzimozzi написа:Цигани и турци ще останат, защото сме зависливи, злобни, мразим, гледаме да дърпаме другия на долу и не на последно място мързеливи. Като висиш по цял ден във форума и спамиш мислиш ли, че допринасяш с нещо на обществото?

Ози ли си, мози ли си ти ако си мързелив не приписвай това си качество на всички.Ако бячкаш в някой "офис" , където само съскат змии, отиди да работиш някъде, където от това което ще заработиш, ама наистина да заработиш, ще ти зависи заплатата.

Изпусни парата, само се огледай и ще видиш, че съм прав. Не искам повече да коментирам темата, защото наистина ми е болна.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 22:29

Случи се нещо знаково в най-новата българска история. Особено в тази от последните години. Демонтиран бе цял един модел, сравним по своята опустошителност само и единствено с турското робство.
Направиха го ЦСКА и Гриша Ганчев. Те станаха първите в тази държава, които не се дадоха на делянпеевщината.Те са първите, които я победиха.
Не се залъгвайте. Корпулентния може да пече паласки в Дубай, но той има толкова много аватари тук, че това все още е НЕГОВАТА държава. Той разпространява вестници, той продава на „Лафка“-та, той свива цигари, той назначава съдии, той строи, а след това и ремонтира пътища, той дава на Опосумите му да пасат, той е БиТиВи, той е „Стандарт“, той е всичко! Както някога Султанът е бил всичко в Османската империя. И за да живееш спокойно в нея плащаш кръвнина.
ЦСКА и Гриша Ганчев отказаха да платят кръвнина на Пеевски! Развяха знамето на Сектор Г и доказаха една стара максима. И най-малката държава е по-силна от най-голямата мафия. Държавата ЦСКА се надигна и успя! Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин. А сега нека заповяда не бай Иван, а Бай Бойко.
И да си върнем България. Видя се, че не е толкова трудно моделът #КОЙ да бъде демонтиран и в политиката, и в икономиката, и в туризма, въобще навсякъде. Просто ти трябват и там един Ганчев и един ЦСКА!
Сега най-тъпото ще е феновете на ЦСКА да се притесняват от подмятанията от Левски. Тъпо е. Там, където някога Крали Марко си е развял х.я и кръстил мястото „Подуяне“, сега си развява тубмака делянпеевщината. Там е адвокатът му, там са феновете му, там е политиката му. Да оригиналничиш с оригиналността на ЦСКА днес е тъпо, когато си Левски на Пеевски. Когато неговата мобилна компания ОФИЦИАЛНО купи публиката на Левски!
Феновете на ЦСКА трябва да са само и единствено горди. Те оцеляха във „В“ група. Нещо повече, показаха, че и там си остават №1. Затова решиха да ги асимилират като „сините“им братя. Е, не направо чрез Пеевски, но през задлъжнелия му Васил Божков. В добавка на двамата подкрепа се хвърли да оказва Кирил Домусчиев. Кой би оцелял, когато срещу него има хора с 20 милиарда!?
Оцеля ЦСКА! Защото е ЦСКА! И защото днес имаше Гриша Ганчев. Останалото е мучене…

Това е истината , останалото е мучене !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 29 юни 2016 22:30

Генералният директор на „Цървена звезда“ Звездан Терзич заяви, че в клуба са успели да намалят дълговете от 52 млн. евро на 38 млн. с продажбите на няколко играчи. Ръководството на сръбския гранд бе изключено от турнира Шампионска лига през сезон 2014/2015 заради нарушаване на правилата за лицензиране и финансов феърплей. Сега „звездашите“ правят всичко възможно да избегнат повторно наказание.

„Нашата цел е да влезем в групите на Шампионската лига и така да спасим клуба - заяви Терзич. - Петнайсет милиона евро ще влязат в касата ни, а това са почти половината ни задължения. Отделно на година получаваме малко над 5 милиона от нашите спонсори, така че съм оптимист“.

Този сезон „Звезда“ спечели титлата в Сърбия много преди края на шампионата. Тимът води с 22 точки пред втория в таблицата - „Партизан“.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 22:31

Old_death написа:... И в 90 % от случаите това е от страна само на потребители , които не харесват случилото се днес . Единственото , което съм искал от вас , модераторите е това , да си вършите работата . Разбирай ме както си искаш !

:lol:
А ташака е, че с изключение на 2 пуберчета - другите "Геренци" си се държат съвсем прилично - бъзикат се, философстват, манипулират... но както си е нормално...
:roll:

Обаче некакви с "неустановена клубна принадлежност" и "съмнителна сексуалност" - съвсем са се разпищолили...
:roll:
Да не говориме за 2-3 лепиларчета от "нашите"...
То не бяха "епитети", то не бяха "курви", то не беше чудо...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 юни 2016 22:33

KAT90 написа:Ако старото не бъде закрито, а наистина се оздрави, то като нищо догодина старото да закупи сегашното.

При такова развитие на нещата не вярвам да има цесекари, които ще са против.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 22:34

Old_death написа:
vaskonti написа:
Old_death написа:
powerkroky написа:
Old_death написа:[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439242_10206367545174243_7683578146766127583_n.jpg?oh=03e3c7eb24275e88230d07b38a819c54&oe=57FBE78A[/rimg]

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516268_10206367545414249_3650371060393637706_n.jpg?oh=4c73d810346b0ffc46d6ebca762cdb7e&oe=57FCF0C1[/rimg]

Това е едно от лицата , внесли планът на Божков . Познайте от кой стадион е втората снимка ?

ХАХАХАХХАХАХАХХАХ
скоро освежителната бригада ще поеме по естествения си път към Подуене .
Както показва и любовното им гукана на 2 гласа тук. :)

Нещо нашите освежители подминават тия снимки с мълчание .

Какво има да се коментира? Милион пъти ви се каза, че никой тук не е изразил подкрепа за Божков, ама ако ще още сто милиона пъти да ви се каже, дали ще вденете? Единствен беладона, никой друг. Хич и не очаквам да асимилирате това. Няма и как да очаквам, след като намирате логика в изказването, че преименувания Литекс няма нищо общо с Литекс.

Василе , милион пъти ви се каза , че партнирайки на тия от Сухата река вие им ставате съучастници . Идеята ми за тия снимки е да покажа кои са радетелите за оздравяването на ЦСКА . Много пъти съм казвал , че сте склонни да коментирате събитията преди да са се случили . Има още да се работи по плана на Ганчев , Нека нещата се случат , а след това ще ги коментираме . Следва битката за базите и последния щрих във войната ще е осигуряването на приемственост между ПФК ЦСКА и клубът , който днес получи лиценз за елита . Не съм Беладона , но мога да ти гарантирам , че сведенията ми са от най - високо ниво и нещата ще станат . Това го научих още в средата на ноември месец , но до сега се въздържах от коментари по темата . Гадното е , че хора , които парадират , че са фенове на Клубът , го плюят повече от лилавите . Пиша ти , защото разбирам объркването ти , но не мога да разбера защо това пречи на работата ти като модератор . Днес не наказани имаше толкова обидни епитети и толкова случая на некоректно изписване на името на отбора, че просто ми се зави свят . Отбор с името Литек или Етрополе няма . Може да провериш , ако не ми вярваш . И в 90 % от случаите това е от страна само на потребители , които не харесват случилото се днес . Единственото , което съм искал от вас , модераторите е това , да си вършите работата . Разбирай ме както си искаш !

Това лице от снимките ,което визирате е бивш затворник.Няма нито един ден трудов стаж.Абсолютен хрантутник,който е личен приятел с главчо-Вуцов и който е взел едни левчета за да иде на София и да прави навалица в понеделник при внасянето на виртуалният план за оздравяване на Божков.Подлъган за пореден път от Дучет, с който с а стари дружки,че ще лапне некой лев.
Това нещо ,не знае по каква причина гледа футбол,заспива на половината мачове на който присъства и се опитва да се възползва от всеки и по всякакъв начин в жалкия си живот.
Лично го познавам.Викат му в Плевен Иван-Царя.Аналогия и нарицателно за Бай Ганьо-не е трудно да се открият приликите. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”