Лудогорец – Левски - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот Sisi 1914 » 25 сеп 2011 19:48

Тея новаци се оказаха доста добри!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 сеп 2011 19:51

СВОБОДЕН написа:
nikita33 написа:И все пак Лудогорец победи въпреки съдията,хахаха и коментаторът по бнт
Малко пресилен коментар, не мислиш лш? Победата на Лудогорец е заслужена, но не виждам с какво съдията е помогнал на Левски.

Не даде червен на Милиев, страничния даде засада, когато техен играч излизаше сам срещу вратаря от пасивна.
Хубавото е, че този мач завърши така за нас. Аз лично много се молех след първите 15 минути да не ни отупат, както отупаха Славия. А имаха тази възможност, макар и не с 6:0, поне 3-4 можеха да ни бутнат. Както разбира се и ние можеше да поведем ако не беше вечният бижутер. Такава възможност се случва да изпуснеш, да, веднъж, два пъти три пъти, но на него му се събра наистина много. Ние можем да си разсъждаваме по фенски, не сме треньори, но аз си имам мнение по въпросите със стартовия състав, играчите като цяло и смените, като сега ще си го кажа.
Първо, миналата година беше много лошо това, че имахме къса резервна скамейка и тази това трябваше да е поправено. Да, ама не! Ние нямаме взаимозаменяемост на играчите. Нямаме двама централни нападатели, нямаме качествени защитници(като Милиев е безобразен от известно време).
За стартовия състав мисля, че си беше сгрешен за пореден път. Обосновавам се. Първо, ние излизаме без централен нападател (Цветков играе като такъв), както и Лудогорец, но това го считам за огромна грешка при условие, че сме с много по-бавни играчи в комбинациите от тях. Изключвам Райков и Калво(който освен да е бърз друго не е). Второ, Калво с нищо не доказа, че заслужава да е в титулярните 11, но бива пускан. Трето, на Йовов там не му е мястото, това го знае всяко хлапе(ако изобщо има място на терена). Четвърто, Грийн отново ЦЗ. Моите уважения, но да пускаш най-добрия дефанзивен халф като централен защитник, това си е безумие. Ние загубихме битката най-вече в центъра на терена, като отборът ни се беше разделил на защита и нападение. Никакво компактно придвижване, никаква преса и от там вече е ясно какво стана. Милиев е много слаб и се чудя защо не беше сменен, при условие, че си беше за гонене.... Смените пък направо не са за коментар. Да оставиш един играч, който през целия мач беше безбожно слаб - Калво и да пускаш Мариян Огнянов да ти решава мача?!?! ??!! !??! ?!? Ето за този пълнеж говорех миналата година. За играчи като Мариян, Лъчезар и разни подобни, заради които други момчета не могат да пробият, а вярвайте ми, сега ако ида да гледам школите ще извадя поне 5-6 човека, които ще играят по-добре. Към Гонзо обиди не съм сипал, това може да се провери, нито съм призовавал за оставки, нито пък някой ще си ги даде.... Прави ми обаче впечатление колко е нагъл този човек и как винаги търси вината на друго място, но не и в себе си. Също така ни изкараха, че сме подобрили много играта си в последните мачове, което не е така. Всички знаете кой е главният виновник за това, което става, господин Батко. Той държи треньора, той прибра парите от Гарра а и много други, той прави разни афери, той не дава пари, той се излага пред цяла България, а излага и нас. Последно, четях много интересни коментари по повод Лудогорец, изкарахте момчетата провалили се старци, бразилци от плажа и т.н. Посмях се добре! Аз им погледах няколко мача на тези момчета и не че ги изкарвам супер отбор, но са наистина добри и като индивидуалности и като колектив. Ако не се предадът заради напрежение, то заслужават да са шампиони(ЦСКА не играят по-добре от тях). Та, тези бразилци събрани от плажовете са от две от най-добрите школи в Бразилия. Йордан Минев го познаваме. Ами Гъргоров, най-добрият играч на ЦСКА за и аз не помня колко години беше той. Станислав Генчев - отписан, защо?! Миро Иванов? Александров идва от Борусия Дортмунд. Взеха Димо Бакалов, Димо Атанасов, Иван Стоянов, още да продължавам ли?! Та, тези играчи много хора отписахте, не са Меси и Роналдо, но спомнете си кои бяха и кои са за българския футбол. Както и да е, с този треньор ще е трудно за Левски, а за собственика само ще си мечтаем да се смени. Пожелавам си някой като Домусчиев.....

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Да спасим Левски

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2011 19:51

Много сте ми смешни и левскари, и цесекари, които, когато отборът ви не върви и веднага почвате с възгласите за оставки, вън и най-вече "Това не е моят отбор!".Сякаш обичате отбора си само ако побеждава.Да, ама нещата вече са различни и фенове, които са фенове само на победата не са никакви фенове!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 сеп 2011 19:52

Sisi 1914 написа:Тея новаци се оказаха доста добри!

Не неее е истина.Смея се на висок глас ...То се знае че са силни.Виж им стадиона,база трансфери,скамейка. :lol: :lol: :lol: Биха и морето,бият наред :lol: :lol:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Styvi_Ned
Контакти:

Re: Да спасим Левски

Мнениеот Styvi_Ned » 25 сеп 2011 19:56

Не става и като играч не ставаше и като треньор пък хич не става.Гонзо беше играч за определен мач,както и сега от мач на мач е треньор.Играеше ,а сега ръководи изборно.Просто толкова може.Колко мозък може да има един футболист,макар и бивш.Колкото двама без акъл.Трябва и можене,виждане и разбиране на играта.Не е само да бягаш подир една празна топка.Мъка,мъка....голяма мъка!Много жалко!Да освободи терена и отбора от некъдърното си присъствие!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 25 сеп 2011 20:00

Чак и на режисьора на предаването на мача му стана съвестно и не показа повторение за неправилно вдигнатата засада на Марселиньо .Толкова очевадни подаръци само и само да не отиде мача като със Славия.
Последна промяна от percival на 25 сеп 2011 20:01, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2011 20:00

1.Абсолютно заслужена победа на Лудогорец,за което ги поздравявам!
2.МУДНА,безкрайно МУДНА средна линия,през която играчите на Лудогорец нахлуваха както си искат!Оттам защитата,която и без това не е стабилна,беше ОБРЕЧЕНА!
Мюлдер-невъзстановен! :?
Милиев-безбожно СЛАБ и НЕОРИЕНТИРАН!И то не за първи мач!
Грийн-показа ЗА СЕТЕН ПЪТ на всички,само не и на Гонзо,че НЕ Е централен защитник!
Старокин-стара се,но изнемогваше!
Пл.Илиев-ИГРАЧ на мача за Левски!!!
3.Напред създадохме само ЕДНО положение,което Йовов,о изненада,най-галфонски проигра!
Гонзо седнал да разправя,че домакините го изненадали с агресивната си игра...Добре!Изненадали-изненадали...Първото полувреме,криво-ляво,добутахме до 1-1.
Какви корекции направи Гонзо на почивката,за да неутрализира тази агресивност и да запуши дупките в средата на терена?Аз не видях никакви!
Време е Батков да отстрани ТРЕНЬОРА Гонзо и да назначи истински такъв!!!Защото Гонзо НЕ СТАВА за треньор!Засега!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 сеп 2011 20:00

левскар07 написа:Още има ли някой да ми оспори, че само куци коне играят в този "Левски" - три години вече. Пълни нещастници.

Е нали Гонзо е правил селекцията , значи пак той е виноен

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 25 сеп 2011 20:01

Sisi 1914 написа:Тея новаци се оказаха доста добри!

Не, Sisi, не са добри. Съставът им е изграден от играчи, които не са показали нищо особено в никой от клубовете, в които са играли. Но са едни от най-добрите в България. Реалности. Реалности, според които националният ни отбор е в четвърта класа (урна) в Европа. Реалности, според които президентите и треньорите на клубните ни отбори наричат достойно представяне отпадането в play-off-ите на ЕКТ.
Какво е състоянието на "Левски" е друга тема.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 сеп 2011 20:06

veni__85 написа:
левскар07 написа:Още има ли някой да ми оспори, че само куци коне играят в този "Левски" - три години вече. Пълни нещастници.

Е нали Гонзо е правил селекцията , значи пак той е виноен

Не е виновен гонзи..аз съм виновен. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”