Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Santiago Munezz » 04 юни 2011 17:28

Tommi написа:
Santiago Munezz написа:Тоя Драголов е казал,че няма да е Иса.Аз си мисля,че някой измежду Станчев,Балтанов или Тевия ще им дадем.

Чух някакви слухове, че Калиакра искат Тевия и за новия сезон. А и не вярвам ганаецът да е от полза за заралиите. :mrgreen:

Е може и да го искат и за новия сезон,но ако Берое пожелаят да го включим в сделката за Тошо тогава те са с предимство.Пък и в момента само гадаем.Може да не е някой от тези играчи дето съм изброил!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2011 17:28

Santiago Munezz написа:Тоя Драголов е казал,че няма да е Иса.Аз си мисля,че някой измежду Станчев,Балтанов или Тевия ще им дадем.

Ако взимаме Башлиев,който е десен защитник-Станчев е ненужен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2011 17:35

blue avalanche написа:

Когато Станчев се представяше добре в Пирин, Башлиев е ритал в "Б" група, така че не се знае кой от двамата ще е ненужен. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2011 17:38

Tommi написа:
blue avalanche написа:

Когато Станчев се представяше добре в Пирин, Башлиев е ритал в "Б" група, така че не се знае кой от двамата ще е ненужен. ;)

Нали не мислиш,че ще вземем Башлиев,за да го пратим в Берое?На всичко отгоре нямаме право!А 3-ма десни защитници ще е още по-тъпо.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2011 17:46

blue avalanche написа:
Tommi написа:

Нали не мислиш,че ще вземем Башлиев,за да го пратим в Берое?На всичко отгоре нямаме право!А 3-ма десни защитници ще е още по-тъпо.

Със или без станчев/башлиев се същото... иначе теоритично нищо не пречи да бъде препродаден същия тр. прозорец. Правилото е да не е играл за повече от 2 клуба в рамките на един сезон, а не да не сменя клубната си принадлежност.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 юни 2011 18:11

сега чета че вземаме или по точно ще се пробваме да вземем Барт от Литекс.Договора му изтекъл и предстои да стане свободен агент.Аз имах добро мнение за този играч ама пролетта Бодуров го измести и не е играл цяла пролет.
Колокото до Иса и Христов от Берое не вярвам Гонзо чак до там да изпростее и да даде Исата.
LEVSKI_FOREVER

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 04 юни 2011 18:22

Дано да не е някоя от многото им простотии.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Потребителски аватар
balef

Тодор Христов в Левски за 200 000 лв. + играч

Мнениеот balef » 04 юни 2011 18:24

Има развитие. В понеделник окончателно ще договорим условията по преминаването на Тодор Христов в Левски. Това последно, което уточнихме, е, че Тодор Христов заминава за Левски. Ние вземаме един футболист от Левски и в общи линии това е сделката", съобщи изпълнителният директор на Берое Васил Драголов.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Тодор Христов в Левски за 200 000 лв. + играч

Мнениеот crap » 04 юни 2011 18:31

Иса дали ще иска да подпише с Берое :lol: Ще е голям резил ако неще!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Тодор Христов в Левски за 200 000 лв. + играч

Мнениеот фифи перото » 04 юни 2011 18:34

Преди ден бях пуснал такава тема и я пратиха ...незнайно къде... :lol:
А да видим и с твойта какво ще стане :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”