Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 окт 2010 09:23

Мисля, че трябва и да се преосмислят приоритетите.
Явно отбора не издържа физически на двата фронта - Л.Е. и първенството.
Да се избере по важното, и там да се хвърлят !
При създалата се ситуация, за мен първенството е по важно.
Ако си бяхме играли като хората, и ако не бяха тези грешки, сега Левски щеше да си води със 7-10 точки пред останалите, и за шампионата поне, нямаше да имаме грижа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 09:31

Какво недоволствате от Гара Дембеле? Не мога да ви разбера. Той не може всеки мач да вкарва по два - три гола. Проблемът е прекалено дефанзивната игра на тима в този мач. Да кажем във Франция ги оправдах, защото беше необходимо да играем малко по - защитно в някой мач, за да се види как изглежда отборът тактически. Не стана, нищо даже. Паднахме. Вчера, играта беше безобразна. За цял мач имахме един точен удар и той влезе. Или нещо такова и много неточни. Но не толкова много удари, както в другите мачове доскоро. Много по - малко. Наистина не знам защо Ясен Петров се опитва да научи тима да играе тактически при положение, че това е патент само на най - силните отбори по света. Левски не бива да играе чак така, отборът ще се провали, ще загуби много, защото за да стане действително отбор съставът ни, трябва да бъде научен да владее топката. Ама наистина да я владее. Да не я губи лесно, да я печели, колкото е достатъчно.
Гледахте ли вчера мача колко пъти топката минаваше на пред голлинията ни, в смисъл колко пъти се разминахме от гола първото полувреме. Така не може. Много хора сравняват мачас "Литекс" с някои други. Това не е правилно, защото двубоят с "Черноморец" беше преди реванша с "АИК", който всички знаем как завърши.
Проблемът в Левски е вътрешен и той трябва да бъде разрешен по мъжки, а не да се отмества вниманието от нещата. Много са треските за дялане, но могат да бъдат разрешени. Ето сега, че отново стигаме до сравненията. Хората са го казали, че не са правилни. Отборът от 2006 година все още не трябва да се сравнява с този, защото на настоящия му предстои много път да извърви, много хляб да изяде, за да стане като другия. Нямаме лоши чужди играчи, но тогава имахме и силни наши, български единици. В момента такова нещо няма. Или все още не е доказано напълно.
Но има време.
Трябва много да се работи върху защитата, върху ситуациите при статичнити положения, върху владението на топката, върху тактиката не бива. Стига с тази тактика. Това е най - малкият проблем засега. Върху тактиката се работи най - накрая, когато отборът е завършен. Силните отбори побеждават с тактика, но тези, които още не са ги достигнали, няма какво да се проблем върху толкова труден елемент.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 09:35

Хайде да напиша два реда и аз. Много ме е яд. Но все пак ние преди три дни сме играли тежък мач в Европа. Литекс не са играли и логично бяха по свежи от нас. Това обаче само изравни нещата на терена. Защото иначе Левски е по класния отбор и това се видя в детайлите. Освен това, Литекс като не направиха нищо в Европа защото просто не са отбор с такъв ранг, нямаше къде другаде да се докажат, освен в този мач. И съвсем естествено се хвърляха като камикадзета, а това предизвика и ответната реакция от наша страна. Иначе мачът най-логично беше да завърши наравно. Но в случая домакините имаха късмет в края на мача. Малко преди това можехме и ние да вкараме, ако Мюлдер беше стрелял по точно от чиста позиция. Ясно беше, че в този равностоен мач, един гол в края на мача го решававше и късметът се усмихна на Литекс. А те с нищо не заслужаваха този късмет. Не говоря за този мач конкретно, а за цялостното представяне на Литекс, в това число и европейското. И какво става сега? Литекс получи своят миг слава и сега оглавява таблицата. Аз не зная кой трябва да е на първо място в момента. Пристарстен съм и ще кажа, Левски. А и мисля, че футболните аргументи са в унисон с моите съждения. За това първото място на отбора от Ловеч което заема в момента е много нелепо. Хайде миналата година и Левски и ЦСКА бяха слаби и Литекс заслужено взеха титлата. Но сега. В друга тема писах, че най-важно този сезон е да станем шампиони. Убеден съм, че ако не играехме в Европа, до сега с този отбор щяхме да имаме поне пет точки преднина и снощи в никакъв случай нямаше да загубим. Но през пролетта когато участието ни в турнирите ще е приключило, ще трябва да посмачкаме който хванем тук на местна почва и да им покажем кой кой е всъщност. Иначе снощи имаше даста грешки в играта на Левски, но на света няма абсолютно безгрешен отбор.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 окт 2010 09:41

След преспиване ще се опитам да дам скромното си мнение по снощния мач:
1.Загубата от Литекс,сама по себе си,не е трагедия.Начинът,по който се стигна до нея-може би...
2.Повлия ли съдията-да!Само няколко момента:
-Николов играе волейбол първото полувреме-корнер
-абсолютно избирателен подход при ЧК-Тасевски-основен играч в офанзивен план за Левски(незаменим за момента),Пл.Николов-леснозаменим
-симулация на Дока-нищо
-съзнателна игра с ръка на Янев в "стената"(и никой не може да ме убеди,че е несъзнателна)-нищо
3.Няма такова положение,че Левски винаги напада и играе за победа!И Реал М,и Барса,и Интер,и Ман Юн и др. в отделни мачове играят за ХИКС без да се срамуват от това!Т.е-Ясен,на полувремето,може би(да не звучи като "даване на акъл"-не съм компетентен),трябваше да извади нападател(колкото и добре да се представя) и да вкара полузащитник.И още-2-ма души трябваше да спират Дока(с Нифлор и Том се справихме отлично).Така,както Лил спираха Жо и Гара.
4.Сигурен съм,че има основателна причина,заради която Кривия остана на скамейката.А не защото Ясен го "мрази".
5.Колкото и да си говорим,ИМА значение,че единият отбор е играл мач в четвъртък!
6.Няма да давам оценки на играчите,както някои "фенове" тук.Само да кажа на "плювалниците"-когато Митрев спаси удара на Дока в 1-то полувреме,сигурно сте скачали от радост и сте го "прегръщали" през телевизора,нали?А на стадиона скандираха името му!Сега-бил слабандурник.Аман!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 окт 2010 09:41

тактиката ни е пълен провал!
На всяко статично положение се прибират всички играчи в наказателното? Няма Човек който да задържа поне 2-3 противникови играчи друг отбор в света няма да извършва тази глупост!
Не може така лесно да се подарява топката когато е наше владение - визирам безцелните изритвания напред!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 окт 2010 09:48

deepblue1963 написа:След преспиване ще се опитам да дам скромното си мнение по снощния мач:
1.Загубата от Литекс,сама по себе си,не е трагедия.Начинът,по който се стигна до нея-може би...
-абсолютно избирателен подход при ЧК-Тасевски-основен играч в офанзивен план за Левски(незаменим за момента),Пл.Николов-леснозаменим
-симулация на Дока-нищо
-съзнателна игра с ръка на Янев в "стената"(и никой не може да ме убеди,че е несъзнателна)-нищо
3.Няма такова положение,че Левски винаги напада и играе за победа!И Реал М,и Барса,и Интер,и Ман Юн и др. в отделни мачове играят за ХИКС без да се срамуват от това!Т.е-Ясен,на полувремето,може би(да не звучи като "даване на акъл"-не съм компетентен),трябваше да извади нападател(колкото и добре да се представя) и да вкара полузащитник.И още-2-ма души трябваше да спират Дока(с Нифлор и Том се справихме отлично).Така,както Лил спираха Жо и Гара.
4.Сигурен съм,че има основателна причина,заради която Кривия остана на скамейката.А не защото Ясен го "мрази".
5.Колкото и да си говорим,ИМА значение,че единият отбор е играл мач в четвъртък!
6.Няма да давам оценки на играчите,както някои "фенове" тук.Само да кажа на "плювалниците"-когато Митрев спаси удара на Дока в 1-то полувреме,сигурно сте скачали от радост и сте го "прегръщали" през телевизора,нали?А на стадиона скандираха името му!Сега-бил слабандурник.Аман!

Само за митрев да кажа не може вратаря на ЛЕВСКИ да спаси едно макар и трудно положение и след това да му вкарат 2-3 елементарни и ние да сме му благодарни !
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 окт 2010 09:52

Някои хора май гледат футбол от 2-3 години. Мъри имаше една "нулева" (отпадане от Беверен, втори в шампионата) година, когато въртя и избистря състава, сработва отбора и т.н. Освен това Наско му пазеше гръб в Левски и БФС. Сега Ясен за 5 месеца работа ни вкара в групите на ЛЕ, взе победа в групите (дай боже да са повече) и имаме всички шансове да сме шампиони. Но сега средата съвсем не е толкова дружелюбна.

Между другото на някой прави ли му впечатление, че единственият отбор който не е бил ощетяван, а напротив постоянно подкрепян от съдиите след смяната на Димо Момиров с Коце Костадинов е Литекс? Всички останали кой повече кой по-малко са рязани. Явно моментът за смяната не е избран случайно и за някои хора е удобно да се поддържа мнението, че всъщност всичко е в резултат от протестите на Левски заради мача за купата с Черно Море.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 окт 2010 09:54

Gonzi_407 написа:
deepblue1963 написа:След преспиване ще се опитам да дам скромното си мнение по снощния мач:
-симулация на Дока-нищо

Само за митрев да кажа не може вратаря на ЛЕВСКИ да спаси едно макар и трудно положение и след това да му вкарат 2-3 елементарни и ние да сме му благодарни !

Няма да влизам в спорове от типа:"Защо този играч ритна топката наляво,а не надясно?Защо я удари с глава,а не я спря с гърди?" и т.н.
Само ще добавя.Ако някой е смятал,че Литекс няма да имат положения и няма да вкарат гол на стадиона в Ловеч,значи живее в някакъв свой си "свят"!Втория гол можеше да влезе още от фала(вместо греда) и сега нямаше да обсъждаме Митрев,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 окт 2010 09:59

Един въпрос да задам, в страни от играта и терена.

Гледах мача по ТВ-то и ми се стори, че мернах нещо от сорта на "вън боклуците от ЦСКА". Само не разбрах от сектора на Левски ли беше или от тия на Литекс?
(Само да не съм се объркал нещо или да е бил с иронично значение, щото мернах и нещо от сорта на "Глава, кой те би?"
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 26 окт 2010 10:18

Предпочитам да играем на 1/16 финал дано и повече , но вместо това да не спечелим шампионата.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Архив”